100 de Ani de Inovație în Tratarea Pardoselilor

Finisaje si intretinere » Finisaje si intretinere | 21 ianuarie 2020

 

Bona Care Program – revitalizare profesională pentru pardoseli din lemn şi resiliente

 

Bona Care Program este un un concept unic de tratament pentru revitalizarea tuturor tipurilor de pardoseli. De la refinisarea parchetului și până la repararea și recolorarea suprafețelor resiliente, revoluționarul program Bona de mentenanță a pardoselilor conferă asistență și performanță eficientă pentru îngrijirea podelelor. Sigur și sustenabil, cu un proces rapid de execuție, noul Program bona Care vă oferă puterea de a curăța și revitaliza podelele cu viteză și simplitate. Bine ați venit în noua dimensiune în îngrijirea pardoselilor, dacă sunteți în cautare de performanță înaltă, timp redus de întrerupere a activitații comerciale și rezultate incredibile.

 

Schimbăm jocul pentru îngrijirea pardoselilor

Podelele vin cu diferite tipuri de provocări. Fie că este o pardoseală resilientă (linoleum, PVC, cauciuc) sau din lemn, de la aglomeratele aeroporturi și recepția hotelurilor care trebuie să fie curate, la spitale și centre de îngrijire care solicită cel mai ridicat nivel de igienă, fiecare în parte are nevoie de o rutină de întreținere personalizată.

 

100 de ani de inovație în tratarea pardoselilor

Programul Bona este dezvoltat de profesioniști pentru profesioniști și oferă soluții simple și eficiente care mențin aspectul original și prelungesc durata de viață a pardoselilor. Acest concept este dezvoltatat pentru pardoseli resiliente și podele din lemn.

 

Performanță îmbunătățită pentru pardoselile resiliente

Este binecunscută durabilitatea foarte mare a pardoselilor resiliente, însă nici acestea nu durează la infinit. Odată cu trecerea timpului, suprafețele își pierd culoarea și lustrul, în special în zonele expuse traficului ridicat. Cu ajutorul acestui sistem, aveți posibilitatea de a păstra prospețimea suprafeței sau să o renovați, fie restaurând aspectul original, fie schimbând radical designul... dar fără să o înlocuiți! Zonele expuse traficului intens se pot sigila pentru o mai bună rezistență la uzură și infestare microbiană. De la curățarea zilnică și până la restaurarea culorii și redarea lustrului, pardoselile resiliente se întrețin cu economie și ușurință prin sistematicul program de îngrijire Bona.

 

Curăţare – o simplă rutină

Curățarea constantă reprezintă cheia pentru a avea o suprafață bună și durabilă. Tratamentul Bona funcționează eficient fără să deterioreze podeaua sau să afecteze mediul.

 

Curăţare profundă – revitalizare și împrospătare

Datorită trecerii timpului și a solicitării intense, pe podea se formează pete și acumulări reziduale greu de îndepărtat. O aplicare de Bona Power Remover R, folosind mașina Bona Power Scrubber va revitaliza aspectul. Avantajul constă în reîmprospătarea suprafeței fără să întrerupeți activitatea dvs.

 

Protecție – redăm lustrul

În decursul timpului, curățările profunde repetate vor diminua aspectul și calitatea oricărui tip de podea. Un nou strat de protecție va restaura lustrul original și va prelungi viața pardoselii resiliente. În siguranță deplină, rapid și cu ușurință, tratamentul protectiv Bona restaurează podelele în cel mai scurt timp. Pentru zonele expuse traficului intens, tratamentul protector Bona este recomandat să fie folosit împreună cu cel de curățare profundă.

 

Refinisare – restaurare cu încredere și rapid

Noi îi spunem refinisare dar pentru altcineva ar putea însemna o podea complet nouă. Suprafețele deteriorate sau uzate se pot reabilita prin tratamentul Bona. Este compatibil cu toate tipurile de pardoseli resiliente și presupune următoarele operațiuni: șlefuire cu abrazive Bona Diamond, spălare profundă cu Bona Power Scrubber și urmat de aplicarea lacului protector Bona Pure. Prin refinisarea cu acest tratament deosebit, există posibilitatea de a crea un design complet nou și vibrant pe aceeași veche podea. Posibilitățile sunt practic nelimitate deoarece folosim întreaga paletă de culori RAL și NCS, plus Bona Creative Chips.

 

Economie de timp și bani

Pentru o suprafață de 300 mp, metoda tradițională înseamnă scoaterea suprafeței vechi, șlefuirea stratului suport, amorsare, nivelare și... în sfârșit instalarea și sudarea pardoselii noi, ceea ce presupune efortul a 3 profesioniști timp de 6 zile. Metoda Bona de Refinisare necesită în schimb doar 3 zile de lucru!

 

Bona România SRL

Bd. Preciziei nr. 1

Tel./Fax: 021-3170222

bona.romania@bona.com

www.bona.com

Sisteme profesionale pentru pardoseli