ARBITON UNDERLAY PROFESIONAL MULTIPROTEC ABSOLUTE

Parchet » Pardoseli incalzite | 14 martie 2019

 

Substrat (underlay) pe bază de poliuretan și minerale (PUM)

Îndeplinește cele mai înalte standarde, asigurând o fonoizolație optimă. În plus, rezistența deosebită la presiune asigură protecție și durabilitatea pardoselii. Rezistența termică foarte scăzută face ca acest underlay să reprezinte o soluție ideală pentru sistemele de încălzire în pardoseală.

Substraturile din poliuretan generează economii de până la 200 EURO (*) la facturile de energie într-un singur sezon de încălzire - 6 luni. Substraturile pe bază de poliuretan și minerale reprezintă alegerea perfectă în acest sens, dar în majoritatea cazurilor căutăm un underlay capabil să fonoizoleze pardoseala și încăperea (zgomotul produs la pășire), dar să reducă și zgomotele în spațiile de dedesubt (zgomotul de impact).

 

*valoare pentru 50m2, la 22 ºC, generare de apă caldă menajeră, încălzire în pardoseală, centrală în condensație (eficientă 104%). Perioda de încălzire 6 luni, produs folosit Multiprotec 1000 cu spumă PE 2 mm

 

ESTETIC PRECUM LEMNUL, PRACTIC PRECUM CERAMICA

COLECŢIE DE PARDOSELI RIGIDE PE BAZă DE MINERALE

 

În laboratoarele noastre am descoperit o combinație inovativă de minerale naturale și polimeri. Proporția atent selectată asigură o performanță maximă a pardoselii. Conținutul mineral cu densitate mare asigură o durabilitate extremă, confirmată de garanția de 20 de ani pe care o oferim. Suntem mândri de calitatea produselor noastre, fără conținut de ftalați și plastifianți dăunători.

 

 

www.arbiton.com

Sisteme profesionale pentru pardoseli