Premiile Concursului Național al Montatorilor de pardoseli

Premii din partea sponsorilor, constând în materiale, scule și echipamente de lucru vor fi acordate câștigătorilor la toate probele de concurs.

Premii la proba de parchet

  • Locul 1 – Un ferăstrău circular TS 55 REBQ-FS Plus – 561580 https://www.festool.ro/Products/Pages/Product-Detail.aspx?pid=561580&name=Ferastrau-circular-TS-55-R-EBQ-Plus-FS.
  • Premiu special oferit de Felder Gruppe România: Set NovoSys Start, pentru repararea defectelor din lemn/PAL, 86 articole, in cutie SYS 1 TL, COD: 347-NVT-SYS-1V1
  • Pentru restul concurenților: reducere de 35% la sculele folosite în concurs, mai puțin la aspiratoarele din seturi (care au au o reducere de 17,5%). Fiecare concurent are posibilitatea să aleagă una dintre sculele folosite în concurs: scula de tăiere sau scula de frezare, în funcție de ordinea în care aceștia s-au clasat în concurs. Aspiratoare pot achiziționa toți concurentii.
 

*** Cele 5 seturi folosite în concurs au acest preț promoțional doar pentru concurenți și aceștia au prioritate în achiziția lor. Promoția pentru concurenți este valabilă până la 31 martie 2017.

Pentru restul vizitatorilor, membrilor din asociație neparticipanți în concurs, am pregătit promoții la scule, soluții de reparare lemn și soluții pentru aer comprimat, precum pistoale cu cuie la care se oferă discount-uri semnificative. Promoția va fi valabilă pe toată perioada târgului și după târg, până la 31 martie.

 

Premii proba de pardoseli elastice și textile:

Locul 1: O suflanta cu aer cald Steinel, de ultimă generație

Locurile următoare: reduceri progresive la produsele Steinel, în funcție de rezultatele la concurs (cea mai mare de 50%).