Avanpremieră Domotex 2020, KÜBERIT: îmbunătățiri pe toate planurile

Parchet » Pardoseli laminate | 21 ianuarie 2020

 

Mai mult confort, mai multă flexibilitate, mai mult design, mai multă sustenabilitate

 

La târgul Domotex din ianuarie, Küberit și-a propus să demonstreze încă o dată că sistemele de profile și protecții muchii de treaptă din aluminiu nu se limitează la confort, tehnologie, sustenabilitate și flexibilitate, ci constituie elemente esențiale pentru amenajarea estetică a spațiilor.

 

Küberit îmbrățișează culorile

Specialistul în profile și-a mărit gama de culori cu două noi, a introdus în gama de finisaje noi profile finisate mat, anunță inovații în gama de profile corniere și de protecție muchie treaptă, respectiv, lansează pe piața colecția Motion Star.

„Așa cum cerințele și nevoile clienților noștri sunt în continuă schimbare, noi ne dezvoltăm constant gama de profile și încercăm întotdeauna să gândim cu un pas mai departe. Prin noile noastre produse oferim soluții ce vin înîntâmpinarea schimbărilor din piața pardoselilor și a noilor tendințe din domeniul amenajărilor interioare. Totodată, noutățile noastre tehnice sunt menite sprijinirii aplicatorilor și montatorilor, iar noile variante de design răspund dezideratelor estetice ale proprietarilor“, explică domnul Lars Maier, director de vânzări pe piața Germaniei, noutățile care vor fi prezentate de Küberit la Domotex, și vor putea fi văzute, în ianuarie 2020, în Pavilionul 13 / standul D12. În plus, Küberit va demonstra că profilele de aluminiu reprezintă o resursă nebănuit de regenerabilă și sustenabilă.

 

Mai mult design

Pe lângă dorința de a oferi o gamă mai largă de culori, Küberit răspunde din acest an și dezideratului designerilor de a putea acoperi rosturile și canturile, folosind o gamă cât mai variată de profile dedicate disponibile. Între acestea amintim noile profile de protecție muchie de treaptă și formele și colțurile rotunjite destinate aplicării adecvate a pardoselilor design și laminate pe muchiile de treaptă.

 

Mai mult confort la aplicare

Începând din acest an, va fi îmbunătățită ușurința montării profilelor, atât prin noul profil de preluare a rosturilor de mișcare Motion Star pentru acoperiri până la 2,2 mm, cât și prin o gamă de profile, aplicabile într-un mod inovativ. Profilele pentru rosturi de mișcare, cu 2 canturi și silicon între ele, sunt disponibile acum și la lungimea de 3 m, fiind introduse în gamă și profilele pentru acoperiri de până la 2,5 mm, pentru ca munca aplicatorilor să fie mai confortabilă și mai eficientă.

 

Despre Küberit Profile Systems GmbH & Co. KG

În calitate de principal producător de profile pentru pardoseli, protecție muchii de trepte și pereți, la nivel mondial, Küberit reprezintă 155 de ani de calitate și progres. Satisfacția clienților, perfecțiunea, inovația și păstrarea tradiției sunt parte integrantă a filozofiei corporative Küberit. Investițiile constante în cele mai noi tehnologii și certificări garantează o calitate ridicată a produselor și serviciilor. Küberit este primul producător de profile certificat în conformitate cu DIN EN ISO 9001: 2015, din septembrie 2016.

 

www.kueberit.com/ro

 

Sisteme profesionale pentru pardoseli