Bona

ULTIMELE STIRI

Acord de cooperare intre Federatia Maghiara de Atletism si Conica AG

Compania elvetiana Conica, unul dintre principalii producato...

Participă la BIFE-SIM 2020!

ROMEXPO, în parteneriat strategic cu Asociația Producător...

Participă și tu la manifestările expoziționale home & deco ale anului 2020

În perioada 2 – 5 aprilie 2020, în cadrul Centrului Expo...

BIFE-SIM dezvăluie tendințele 2019/2020 în mobilier și design interior!

BIFE-SIM 2019, târg internațional de mobilă, echipamente ...

Compania Elis Pavaje lansează un concept estetic de design exterior

Amenajarea curții și grădinii a devenit în zilele noastr...

Sketch to Reality Awards

Sketch to Reality Awards este o competitie adresata oricarui...

BASF - Alegerea soluției potrivite cu Online Planning Tool

Rasini » Rasini | 21 iulie 2020

 

Succesul înseamnă să ai o viziune îndrăzneață, dar și să organizezi proiectul eficient, în cele mai mici detalii. De aceea, Master Builders Solutions a dezvoltat un instrument de planificare on-line, în mai multe limbi - inclusiv în limba română, cu ajutorul căruia veți găsi rapid și simplu soluția ideală pentru proiectul dumneavoastră. Prin Online Planning Tool, proiectanții, arhitecții, contractorii și beneficiarii își pot alege soluțiile optime din gama extrem de variată a produselor și sistemelor BASF. Aceștia trebuie să parcurgă câteva etape simple: să se logheze, să selec­teze tipul de proiect (pentru execuția pardoselilor aplicate lichid, în speță), să aleagă una dintre specificații (destinația spațiului), să dea câteva detalii despre dimensiunea proiectului și... programul îi ghidează automat, pentru ca la final să primească recomandarea tehnică, incluzând ducumentația aferentă, inclusiv detalii în format CAD sau DWG.

 

Planificarea online este o metodă modernă, care beneficiază de rapiditatea și eficiența soluțiilor digitale de comunicare, fiind disponibilă oricând și oriunde pe un computer, laptop, tabletă sau telefon inteligent conectate la internet. Relația directă, personală cu furnizorul de materiale rămâne importantă, desigur, dar nu este totdeauna potrivită, mai ales dacă timpul ne presează iar consultanța personalizată pentru fiecare detaliu nu se justifică (și costă). Toate informațiile necesare sunt disponibile oricum pe platforma online a producătorului, ceea ce este în avantajul tuturor. Proiectantul, constructorul și ceilalți actori implicați în proiect au nevoie doar de un ghid care să îi orienteze către soluția potrivită, restul înseamnă informare și execuție cu respectarea indicațiilor date de producător. Atâta vreme cât informațiile sunt bine structurate și disponibile într-o formă coerentă, accesibilă, totul se rezolvă în cele mai bune condiții.   

Pe site-ul Master Builders Solutions puteți urmări și un videoclip care vă ghidează prin intermediul celor 3 pași simpli de alegere a ”scenariului” care se potrivește proiectului dumneavoastră.

 

online-planning.master-builders-solutions.com/ro

 

Simplu

Utilizarea Online Planning Tool este cu adevărat simplă, deoarece întreaga interfață este concepută într-un mod intuitiv. Cu doar câteva click-uri, puteți crea noi scenarii, sau implementa modificări în cele deja existente. Selectând țara în care se va desfășura proiectul și limba preferată, scenariile vor fi adaptate automat, pentru a corespunde disponibilității produselor și legislației locale, luând în calcul armonizarea cu specificațiile internaționale. Datorită proprietăților platformei, caracterizate de ceea ce se numește ”Responsive Design” (adaptabilitate la diverse tipuri de display-uri),  puteți lucra la proiectele dumneavoastră de oriunde, fiind permanent conectat cu partenerii.

 

Rapid

Instrumentul de planificare online vă accelerează fluxul de lucru. Este nevoie de numai trei pași pentru a găsit soluția optimă. Selectați scenariul și tipul de structură, alegeți aplicațiile progresiv și sistemul vă va recomanda imediat soluții și know-how, garantându-vă că nu pierdeți din vedere aspecte esențiale sau de detaliu.

În acest fel, puteți evita întârzierile cauzate de omisiuni sau greșeli care pot fi evitate pe șantier. În ultima etapă, puteți defini condițiile și di­men­siunile specifice structurii și verifica opțiunile detaliate, ca să vă asigurați că nu ați uitat nimic. Dacă aveți întrebări suplimentare, luați pur și simplu legătura cu experții Master Builders Solutions.

 

Inteligent

Instrumentul a fost conceput pentru a vă furniza cea mai bună soluție, ținând cont de factori precum tipul construcției, cos­turile și sustenabilitatea. Conform cerințelor ­dum­­neavoastră specifice, instrumentul furnizează o vedere de ansamblu completă asupra soluțiilor recomandate, ma­te­rialele necesare, împreună cu fișiere video ce conțin aplicații de probă și fișe de date detaliate. Puteți descărca întreaga documentație a proiectului, organizată pe fișiere.   

 

 

Alege, definește, descarcă -

3 pași de urmat pentru a obține acum raportul personalizat al caietului de sarcini!

 

 

Definiți soluția pe care o căutați în funcție de domeniu, tipul de construcție și descărcați un raport de specificații personalizat, inclusiv obiecte BIM (Building Information Modeling) certificate și toată documentația referitoare la produs. Dacă aveți întrebări pe parcurs, trimiteți-ne solicitarea. Echipa noastră de experți vă va oferi un răspuns cât mai curând posibil.

De exemplu, pentru pardoseli specifice unităților de învățământ, avem soluții din gama MasterTop pentru o mul­titudine de destinații: săli de clasă, săli de conferințe, de lectură sau de muzică, biblioteci, bucătării și cantine, laboratoare de fizică și chimie, zone sanitare, subsoluri și camere tehnice.  Pentru spitale și clinici medicale primim soluții dedicate unor spații precum zone de recepție și administrative, săli de așteptare, saloane, cabinete, unități de terapie intensivă, zone de recuperare și băi terapeutice, săli de gimnastică și fizioterapie, bucătării, coridoare, spălătorii, spații de depozitare. Niciun spațiu care are nevoie de rezistență la trafic și întreținere curentă intensă nu rămâne neluat în calcul.

Ajungând la fiecare produs, putem descărca fișe cu datele tehnice, specificații, omologări europene și naționale, de­clarații de performanță, obiecte BIM și, dacă ne-am hotărât, putem cere online o ofertă, raportată la suprafață, în funcție de proiect. Instrumentul a fost deja utilizat cu succes în proiecte din întreaga lume, partenerii felicitând Master Builders Solutions pentru procesul de descărcare simplă, pentru informațiile utile și detaliate cuprinse în fișiere, inclusiv pentru posibilitatea de a genera oferte personalizate.

 

Prin divizia sa specializată, BASF este cel mai mare furnizor mondial de produse chimice pentru construcții, reparații și renovări. Pe lângă dobândirea expertizei în urma a nu­me­roase proiecte realizate în întreaga lume, BASF investește continuu în cercetare, în dezvoltarea de sisteme noi și îm­bunătățirea celor existente. În parteneriatele desfășurate, abor­darea este atât cea de furnizor de produse, cât și de personalizare a sistemelor și serviciilor, în cadrul unui concept holistic asupra construcției.

 

www.master-builders-solutions.basf.ro

www.ucrete.basf.com

 

Sisteme profesionale pentru pardoseli