BASF - Pardoseli MasterTop

Rasini » Rasini | 17 martie 2017

Pardoseala elastica Master Top

Marca Master Builders Solutions reunește întreaga expertiză BASF pentru a crea soluții chimice pentru construcții noi și pentru întreținerea, repararea și renovarea structurilor existente. Master Builders Solutions este construit pe baza experienței dobândite în decursul a peste un secol în industria construcțiilor.

 

Gama de pardoseli MasterTop produsă de BASF sub brandul Master Builders Solutions este destinată realizării pardoselilor decorative și industriale în diferite domenii de activitate. Această gamă este compusă din pardoseli pe bază de rășini epoxidice, poliuretanice și cimentoase cu diferite tipuri de agregate dure.

 

De ce este MasterTop o soluție unică?

Pardoselile poliuretanice MasterTop sunt caracterizate de o elasticitate și flexibilitate ridicată. Acestea sunt rezistente la fisurare, abraziune și atacurile chimice ale diferitelor soluții, fiind ideale pentru zone publice, precum magazine, școli, spitale, etc. Sistemele poliuretanice MasterTop au suprafața continuă, fără îmbinări, sunt estetice, igienice și confortabile la mers.

Pardoselile epoxidice MasterTop sunt utilizate pe scară largă în spațiile de producție și depozitare în mediu industrial, datorită rezistențelor lor mecanice excepționale și rezistențelor chimice ridicate.

Pardoselile cimentoase MasterTop au la bază agregate dure naturale, sintetice sau metalice. Acestea pot fi incorporate în betonul proaspăt turnat și sclivisite mecanic, sau pot fi turnate peste betonul vechi deteriorat pentru obținerea unor acoperiri rezistente la trafic intens, abraziune și impacturi.

 

Un partener de încredere în domeniul pardoselilor

Consultanța tehnică oferită de BASF include analiza ciclului de viață al produselor pentru identificarea optimă a celei mai durabile, sustenabile și economice soluții. Produsele și sistemele din gama MasterTop îndeplinesc cerințele specifice fiecărui client, aplicație și industrie, în special acolo unde un aspect important îl constituie timpul redus de indisponibilizare a spațiului.

 

www.master-builders-solutions.basf.ro

www.master-builders-solutions.com

Sisteme profesionale pentru pardoseli