BIFE-SIM 2019, post-eveniment

Pardoseli » Evenimente | 21 ianuarie 2020

 

Ediția 2019 a târgului internațional de mobilă, echipamente și accesorii, BIFE-SIM, s-a desfășurat între 12 și 15 septembrie 2019, ca de obicei la Romexpo. În zona expozițională au fost prezente peste 230 de companii românești și străine, care și-au întâmpinat vizitatorii cu oferte pentru toate bugetele, pornind de la mobilier de lux unicat și hand-made, până la produse de serie, cu un design adaptat cerințelor publicului larg. Nu a lipsit nici o generoasă ofertă de echipamente și utilaje pentru industria lemnului, destinată eficientizării fluxului de producție și implementării de noi tehnologii. 

 

Expoziția, pe scurt

BIFE-SIM  a reprezentat locul de întâlnire nu doar al firmelor românești, ci și al multor companii importante din Austria, Belgia, Bulgaria, China, Danemarca, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Republica Moldova, Polonia, Spania și Turcia, care au contribuit la crearea unei imagini de ansamblu asupra industriei mondiale de mobilă în rândul vizitatorilor specialişti şi nespecialişti.

Piața de pardoseli a avut câțiva reprezentanți importanți, pe diverse domenii: parchet, scări, produse de montaj și finisare, pardoseli elastice și textile. Prezența lor la acest târg este firească întrucât tematica este legată de lemn și de amenajări interioare. Printre firmele prezente am remarcat producătorul de soluții pentru montajul, colorarea și protecția parchetului Rubio Monocoat, sau furnizorii de parchet Vicla și Princeps Studio. În zona de utilae și echipamente pentru industria lemnului, remarcabilă a fost prezența firmei Felder Group.

Ca de obicei, la acest eveniment vizitatorii au primit gratuit ultima ediție a revistei noastreși am avut ocazia să vedem care sunt solicitările pe zona de pardoseli. Remarcăm faptul că beneficiarii lucrărilor de amenajări interioare nu mai au prejudecăți în legătură cu tipul de material. De exemplu, sunt destul de interesați de pardoselile pe bază de rășini, sau de pardoseli elastice care să fie aplicate și în alte zone ale casei, nu doar în zonele de trafic sau cu umezeală. Următoarea ediție BIFE-SIM va avea loc în perioada 17 – 2 septembrie 2020.

Sisteme profesionale pentru pardoseli