Bona Elite Fleet: Gama completă de mașini pentru șlefuit de înaltă performanță

Finisaje si intretinere » Finisaje si intretinere | 07 septembrie 2019

 

Fiecare pardoseală din lemn este unică și are propriile ei nevoi din perspectiva montajului, întreținerii, modului de utilizare. De 90 de ani, Bona lucrează îndeaproape cu profesioniștii și montatorii specializați, înțelegând care sunt cerințele atunci când trebuie realizată o pardoseală din lemn de nivel premium. Astăzi, experiența, expertiza și inovația ne permit să introducem o gamă largă și completă de mașini și echipamente pentru șlefuire, rezultat al fuziunii dintre pasiunea pentru lemn și cunoștințele tehnice de înalt nivel: Flota Bona Elite. Un montator profesionist, care vrea să atingă performanța, poate găsi la Bona tot ceea ce îi este necesar pentru o dotare completă, de la mașini și echipamente la accesorii și consumabile, totul la o calitate ireproșabilă.

 

Când tehnologia întâlnește pasiunea

Pasiunea inegalabilă pentru pardoselile din lemn ne-a determinat să introducem tehnologii noi,

inovații care au schimbat radical modul de abordare al montajului și finisării în acest domeniu.

Cu ajutorul producătorilor italieni de mașini specializate Kunzle și Tasin (K&T), rezultatul este spectaculos: o gamă largă de mașini de șelfuit de înaltă performanță, compatibile cu exigențele actuale tehnice și estetice pentru pardoselile din lemn. Indiferent dacă este vorba de șlefuire până la lemnul crud, de șlefuire a marginilor, una de suprafață, de șlefuire fără praf, pentru toate destinațiile (pardoseli rezidențiale, pentru zone publice, de sport ori industriale), Flota Bona Elite ajută montatorul să facă față tuturor provocărilor.

 

1.      Șlefuitoarele cu bandă: sunt special concepute pentru șlefuirea profesională a suprafețelor mai mari, sau pentru pardoseli mai dure care necesită o putere mai mare de șlefuire. Echipate cu benzi rezistente, de lățime mare, având un design ergonomic și motoare puternice, șlefuitoarele cu bandă Bona fac orice operațiune rapidă și ușoară.

2.      Sistemul de eliminare a prafului ”Dust-free” permite, datorită filtrelor instalate, ca praful rezultat la șlefuire să nu se răspândească, asigurând o calitate bună a aerului, avantaj major atât pentru executant, cât și pentru beneficiarul care nu trebuie să își mai facă planuri de curățenie după montaj. Aceste aparate sunt compatibile cu toate mașinile de șlefuit Bona.

3.      FlexiSand Pro System este un sistem de șlefuire multifuncțional, extrem de versatil, acționat de un motor fiabil și cu discuri rotative dinamice. Proiectate pentru profesioniști, dar și semi-profesioniști care abordează suprafețe mai mici, aceste mașini sunt deosebit de eficiente și ușor de operat.

4.      Gama șlefuitoarelor de margine Bona este compusă din mașini ușoare, simplu de manevrat și special proiectate pentru utilizarea în spații restrânse, respectiv zone de margine. Echipate cu sisteme de discuri mici și puternice și lumini care cresc vizibilitatea în zonele întunecate, oferă manevrabilitate și eficiență maximă.

5.      Șlefuitoarele din gama ”expansion” sunt create pentru o manevrare ușoară și sigură pe pardoseli cu suprafețe medii, fără compromisuri cu privire la rezultatele finale. Designul compact al acestor mașini permite montatorului să le transporte și să le opereze cu ușurință.

 

 

Bona FlexiSand Pro System - o singură mașină, posibilități infinite

 

Șlefuirea unei pardoseli poate fi o muncă grea, dar folosind mașinile potrivite lucrarea va deveni mult mai ușoară, se va efectua în condiții de curățenie exemplară, fără stres și mult mai profitabil pentru montatorul profesionist. În acest sens, Bona poate oferi o adevărată ”flotă” de mașini și echipamente de înaltă calitate, în gamă completă, concepută special pentru a face față provocărilor zilnice ale muncii de aplicator specializat. Mașinile Bona sunt robuste, apte să lucreze în cele mai dure condiții și pe termen lung.

 

Un sistem versatil

Mai multe posibilități pentru mai multe suprafețe

 

Bona FlexiSand Pro System este răspunsul nostru inovator pentru o lucrare mai simplă, în condiții de confort pentru montator - o soluție flexibilă pentru toate provocările. Indiferent dacă este vorba de curățare, șlefuire, uleiere sau crearea de efecte speciale, sistemul acesta oferă o soluție dinamică, calitativă și cu performanțe excepționale.

Acum, Bona introduce și mai multe inovații cu sistemul FlexiSand Pro, inclusiv Tehnologia Bona Brushing, care este compatibilă cu Bona FlexiSand 1.9. Versatilitatea sistemului inovator de periere Bona, combinat cu Bona FlexiSand care dispune de un motor puternic și de încredere (1,9 kW), oferă șlefuire de înaltă performanță fără direcție, cu efecte creative pentru toate tipurile de suprafețe - de la lemn și beton, până la pardoseli elastice.

 

·         Pentru toate tipurile de suprafețe

·         Șlefuire și periere uniformă, fără direcție

·         Mai puternic și mai versatil ca niciodată

 

Șlefuire versatilă pentru multiple provocări

Dinamicul Bona FlexiSand 1.5 revoluționează șlefuirea lemnului masiv, fiind prima mașină de șlefuit fără direcție care poate ajunge până la lemnul crud. Datorită designului său inteligent și compact, este ușoară și simplu de manevrat, în timp ce șlefuirea fără direcție permite să finalizați fiecare operațiune cu ușurință și în condiții de confort.

 

Introducând o variantă mai puternică a sistemului Bona FlexiSand Pro System, Bona FlexiSand 1.9 dispune de un motor de înaltă performanță de 1,9 kW, care face munca ușoară chiar și la cea mai grea șlefuire, pe o gamă și mai largă de suprafețe, inclusiv beton, cauciuc și elastice.

Motorul său de 1,9 kW oferă deci mai multă putere de șlefuire și eficiență; cu o greutate mai mare și cu 25% mai multă putere a motorului, reduce efortul și timpul necesar pentru o șlefuire mai dură.

 

De la șlefuire fină la lemnul crud

Revoluționarul Bona FlexiSand Pro System este un sistem versatil care nu numai că oferă

șlefuire puternică, fără direcție, a lemnului, dar este un echipament complet care permite, de asemenea pre-curățarea, uleierea sau lustruirea lemnului. Special concepute pentru a se adapta tuturor operațiunilor pentru pardoseala din lemn, diversele discuri oferă o soluție dinamică pentru toate tipurile de șlefuire, inclusiv de șlefuire fină. Cu inovatorul Bona Power Drive, sistemul Bona FlexiSand Pro șlefuiește cu ușurință până la lemnul crud.

 

Bona Power Drive

Dezvoltat special pentru Bona FlexiSand 1.5 și 1.9, sistemul Bona Power Drive oferă performanțe optime în șlefuirea lemnului. Echipat cu discuri rotative angrenate, cu un

design unic, asigură șlefuire fără direcție și de mare putere, atât în zona de camp, cât și în zone greu de operat, înguste sau în colțuri.

 

Bona Power Drive NEB

O versiune versatilă, Bona Power Drive NEB, utilizată exclusiv cu Bona FlexiSand 1.9, permite

șlefuirea și perierea folosind un singur instrument. Suportul său special pe bază de click face posibilă scimbarea rapidă a discurilor de șlefuit obișnuite cu cele cu perii. Astfel, de la șlefuirea până la lemn crud la efectele de textură, Bona Power Drive NEB face totul.

 

Bona România SRL

Bd. Preciziei nr. 1

Tel./Fax: 021-3170222

bona.romania@bona.com

www.bona.com

Sisteme profesionale pentru pardoseli