Bona în turneu – pentru parchetari, arhitecți și designeri

Pardoseli » Evenimente | 14 martie 2019

 

În spiritul de inovatori constanți și dornici de a împărtăși cunoștințele noastre, am organizat întâlniri și traininguri cu arhitecți, designeri și meșteri parchetari. Echipa Bona a fost și este încă în turneu, acum când citiți aceste rânduri, prezentând noul și inovatorul lac Bona Mega ONE, împreună cu Sistemul de uleiuri coloratecare transformă o banală podea de lemn într-o operă de artă.

 

În ianuarie, împreună cu partenerul nostru Alma Parchet, am organizat o prezentare pentru arhitecți. Conceptul Bona Inspiration a arătat printr-o lumină clară cât de facil este să redecorezi o podea de lemn... având nevoie doar de un strop de inspirație. Texturarea parchetului cu incredibila mașina Bona FlexiSand deschide noi posibilități de decorare. Putem alege uleiuri colorate și protecție asigurată de lacul Bona Traffic HD, sau poate se dorește o vopsea gri sau albă, opacă dar care să ne lase bucuria de a vedea și simți textura lemnului.

 

În februarie, ne-am întâlnit cu 27 de antreprenori la Timișoara, mulțumită sprijinului partenerului nostru, firma Magazinul Parchetarior, reprezentată prin Laura și Cristian Tegzeș. Bona Mega ONE, prin calitățile sale, a convins că poate să fie partenerul de nădejde al meșterilor parchetari. Sistemul FlexiSand PRO, care înseamnă mașina și accesoriile, a încântat asistența prin posibilitatea de a șlefui la lemnul crud doar cu o singură mașină echipată cu inovatorul platan Bona Power Drive NEB. Power Drive NEB poate avea sateliți de șlefuire sau periile pentru texturarea parchetului.

 

La Cluj, deopotrivă arhitecți și meșteri parchetari au aflat despre cele mai recente soluții Bona, precum Bona Mega ONE, FlexiSand Pro System și Bona Inspiration. Sprijinul partenerului nostru, firma Floors 4 You, a fost la cel mai înalt nivel, așa precum are grijă de fiecare client al său în parte.

 

 

Bona Mega ONE este o noua versiune a celebrului lac Bona Mega. Este un produs care se aplică cu foarte mare ușurință, are o consistență ridicată și formează o pelicula protectoare care nu necesită și aplicare unui grund anterior. Eficiența zilei de muncă se îmbunătățește datorită uscării în doar o oră și se poate face șlefuirea intermediară. Șlefuirea este facilă, iar abrazivele nu se încarcă, astfel durata de utilizare crește și eficientizează costurile. Să nu uitați că lacul este certificat Greenguard, adică aerul din încăpere este de bună calitate, deoarece Mega ONE are emisii VOC minime.

 

Sistemul de Uleiuri Bona, prin versiunile 1K și 2K, conferă o largă posibilitate de a decora podelele într-un mod optim. Dacă acum ai nevoie de un baiț și apoi de lac pentru finisare, iar mâine cauți un ulei colorat sau neutru pentru alt parchet, soluția este uleiul Bona Craft Oil 2K. Se poate folosi atât ca sistem de băițuire împreună cu lacurile Bona Traffic și Traffic HD, dar și ca sistem de uleiere de sine stătător.

Nu trebuie să îți faci griji că ”se pătează parchetul”, atunci când trebuie să colorezi. Bona Craft Oil 2K colorează impecabil și uniform. Poți face acest lucru cu o condiție esențială: șlefuirea parchetului să fie realizată adecvat pentru tratare cu ulei, indiferent dacă este neutru sau colorat. Graba și „fușereala” șlefuirii va penaliza grav lucrarea.

 

Soluția unei pregătiri optime a parchetului, pentru orice tip de finisaj – ulei sau lac, este mașina Bona FlexiSand 1.9. Poate șlefui până la lemnul crud, folosind placa Power Drive. Apoi continuăm procesul de șlefuire medie cu placa Quattro sau Multidisc și abrazivele antistatice Bona 8300. Succesiunea de granulații se poate alege optimizat, în funcție de tipul de finisaj ales. Iar, la final, șlefuirea de finețe o realizăm cu abrazivele Bona Diamond, patentate de Bona special pentru podele de lemn.

 

Sistemul Bona este complet și complex. Oferă soluție la orice tip de lucrare pentru parchet, precum instalare, tratare și renovare. Bona România organizează constant traininguri în întreaga țară, astfel încât cei interesați de o soluție de încredere să poată avea acces la aceasta, iar lucrările lor să fie mereu apreciate de beneficiari.

 

Bona România SRL

Bd. Preciziei nr. 1

Tel./Fax: 021-3170222

bona.romania@bona.com

www.bona.com

 

Sisteme profesionale pentru pardoseli