Bona Titan anunță o nouă generație de adezivi puternici

Suport si adezivi » Suport si adezivi | 18 iunie 2017

Bota Titan, adeziv pentru parchet

Bona, liderul tratării pardoselilor din lemn, prezintă Bona Titan, un adeziv pe bază de silan cu performanțe de top care ridică ștacheta adezivilor pentru parchet, adecvat pentru toate tipurile de strat suport. Formula sa unică pe bază de titan formează legături reticulare cvadruple, furnizând astfel o putere crescută și o performanță de lungă durată - în plus, fixarea inițială este extrem de rapidă în comparație cu adezivii existenți.

 

Bona Titan, cel mai recent produs din gama de Adezivi Bona pe bază de silan, a fost lansat la Malmö, în luna martie 2017. Bona Titan garantează o durabilitate superioară și fixare inițială rapidă chiar și atunci când stratul suport nu este în cei mai buni parametrii. Rezultatul este un adeziv silanic adecvat oricărui tip de lipire, care asigură cea mai mare forță de fixare și durabilitate dintre produsele gamei Bona de adezivi. Bona Titan nu conține lichide de extensie

sau ingrediente care pot migra după maturizarea adezivului aplicat. Astfel se elimină riscul colorării îmbinării dintre lamele, acolo unde accidental este vizibil adezivul.

Bona Titan este un adeziv “hard”pe bază de silan care întrunește condițiile standardului ISO 17178. Caracteristicile sale de duritate asigură o excelentă durabilitate și rezistență împotriva mișcărilor, reducând în același timp tensiunile exercitate de parchet asupra șapei. Mai mult, consistența lui ridicată furnizează un riflaj excelent stabil care asigură o fixare inițială optimă și reduce semnificativ riscul nelipirii parchetului. Fiind un adeziv cu maturizare rapidă, Bona

Titan nu necesită o amorsă prealabilă atunci când se instalează în condiții normale, astfel se reduc timpul de lucru și costurile.

Suntem mereu atenți ca produsele Bona să fie sustenabile, astfel Bona Titan întrunește toate aprobările pentru mediu, inclusiv: EC1-R Plus, DIBt, Greenguard și A+, reprezentând o soluție sigură pentru meșterul parchetar și pentru proprietarul podelei de lemn.

 

Alegerea Premium - Indiferent de provocările suportului, Bona Titan asigură o fixare sigură și puternică.

 

Lipire fără griji

Ducând legăturile reticulare la un nivel superior, Bona Titan oferă rezistență la forfecare, stabilizând chiar și elementele de lemn masiv de dimensiuni agabaritice. Puterea de lipire foarte mare face ca instalarea sa fie ușoară și menține dușumeaua pe poziție. Deoarece această forță de

lipire nu se diminuează peste ani, Bona Titan protejează podelele și munca meșterului parchetar pentru multă vreme.

 

Siguranță deplină

Spune “Adio!” golurilor de lipire (care sună a gol) sau decolorării muchiilor lamelelor de parchet. Datorită Tehnologiei Titanium, Bona Titan protejează pardoselile din lemn pe întreaga lor durată de viață, chiar și atunci când sunt su puse celor mai nefaste condiții și situații.

Cea mai bună opțiune

Instalare fără presupuneri. Bona Titan este potrivit pentru orice dimensiune și tip de pardoseală de lemn. Tehnologia Tita nium schimbă regulile jocului, furnizând o excepțională durabilitate, performanță și forță nemaiîntâlnită. Acum există o singură alegere.

 

Bona România SRL

Bd. Preciziei nr. 1

Tel./Fax: 021-3170222

bona.romania@bona.com

www.bona.com

Sisteme profesionale pentru pardoseli