CAUTA IN SITE

Tipuri de imbinari si finisaje ale laminatului

28 februarie 2012
Ce sunt pardoselile laminate? Din ce anume constau? Cum sunt realizate? Ce trebuie avut in vedere la prelucrarea lor? Cum se intretine si se curata laminatul?
Ajuns la episodul 2, serialul dedicat acestui material va supune atentiei modul de decorare al suprafetei si sistemele de prindere de tip click.

Decotex

28 februarie 2012
Cand alegem pardoseala, arhitectul ne va intreba invariabil despre cum anume vrem sa amenajam peretii si tavanul. Avantajul major pe care vi-l ofera Decotex rezida tocmai in serviciile integrate de amenajare personalizata: alegerea materialului, livrare, punere in opera, garantie si servicii de intretinere ulterioara – deopotriva pentru tapet si mocheta.

Mocheta de la A la Z

28 februarie 2012
Datorită suprafeţei lor calde şi moi, pardoselile textile sunt preferate în hoteluri, birouri dar mai ales în spaţiile locuibile. Existența unei largi varietăți de modele, texturi şi formate impune o informare corespunzătoare a beneficiarilor, motiv pentru care inaugurăm cu articolul de faţă un serial dedicat acestor materiale.

Mocheta de la A la Z – fibrele sintetice

28 februarie 2012
Dacă în numărul trecut am discutat despre fibrele naturale din care se fabrică mocheta, a venit momentul trecerii în revistă a materialelor sintetice. Practic, sunt cele mai solicitate datorită proprietăţilor obţinute prin dezvoltarea chimiei şi tehnologiei necesare producerii la scară industrială. Deşi este vorba de o ştiinţă în care sunt puţini cei cu adevărat competenţi, denumirile acestor materiale ne sunt deja familiare, pentru că stau la baza multor altor obiecte folosite de omul modern.

Mocheta si firul de nylon

28 februarie 2012
A fost o vreme (acum vreo 20 de ani) cand polimerii nu aveau o faima prea buna printre romani, dar asta din cauze politice. Acum, ca si atunci, polimerii ne imbraca, ne imbunatatesc viata prin obiectele pe care le folosim si, ceea ce ne intereseaza in cazul de fata, ne asigura o pardoseala moale, ieftina si relativ usor de intretinut - mocheta noastra cea de toate zilele.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli