CAUTA IN SITE

Arta placarilor ceramice

28 februarie 2012
Primul articol dedicat placarilor ceramice din revista profesionistilor domeniului pardoselilor are in centru mitul IMOLA, cea mai veche Cooperativa de Productie a Italiei, a carei istorie incepe in 1874. In materie de acoperiri ceramice pentru pereti si pardoseli, nu trebuie sa va spunem noi ca mentiunea "Made in Italy" echivaleaza cu «Hergstellt in Deutschland» pentru industria automobilelor si implica GARANTIA CALITATII.

Chituri adezive pentru mozaic

28 februarie 2012
Finisajele speciale includ placi ceramice cu suprafete care imita metalul, lemnul sau parchetul, mozaicurile opace, semitransparente sau chiar transparente, din metale sau din sticla ce imita metale. Plecand de la analiza materialelor de finisaj, a designului final al placarilor si a spatiilor ambientale unde pot fi aplicate aceste finisaje, Mapei a lansat un mortar special de chituire, denumit pe scurt Kerapoxy Design.

Drumul parchetului catre casa

28 februarie 2012
Inainte sa ajunga in casele noastre, parchetul parcurge un drum lung si plin de secrete tehnologice. Va propunem in articolul de fata sa-l urmam chiar de la sursa, alaturi de un producator de parchet, dusumea, scari de lemn, balustrade, lambriuri, chiar case de lemn, peleti si brichete pentru centrale termice. La Maldaresti, intr-o zona deosebit de pitoreasca din Valcea, am vizitat fabrica de produse din lemn a firmei SC IONITA COMPANY.

Floor Identification Box

28 februarie 2012
Deteriorea parchetului constituie adesea motivul multor negocieri cu privire la raspunderea pentru daune, fiind stiut ca mai ales sistemele de incalzire prin pardoseala si climatul inadecvat din incapere pot genera atare consecinte fatale si costisitoare. Pana in prezent nu a existat o metoda necontestata si mutual acceptata ca proba in solutionarea diferendelor intre beneficiari si pardosisti. Fidbox a aparut pentru a umple acest gol.

Lucrare de referinta - Montaj parchet masiv

28 februarie 2012
Putini beneficiari au sansa ca la finalul lucrarilor casa lor sa arate astfel. Secretul unei asemenea reusite se traduce insa in putine cuvinte: profesionalism, seriozitate, resurse si materiale de calitate. Am avut in minte tema unei lucrari a editiei inca de cand am decis sa scoatem revista.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli