CAUTA IN SITE

Istoria Linoleumului

28 februarie 2012
Devenit in decursul timpului unul dintre cele mai folosite materiale de acoperire pentru pardoseli, linoleumul a fost inventat intamplator (ca atatea si atatea alte descoperiri epocale) de catre englezul Frederick Walton, in anul 1860.

Linoleum Forbo

28 februarie 2012
Cand vine vorba despre linoleum, majoritatea romanilor au in fata ochilor materialul sintetic care, din motive financiare, a inlocuit parchetul din blocurile ultimilor ani ai comunismului glorios. Situatia nu e cu nimic mai fericita azi, cand sub aceasta titulatura comerciantii ofera cumparatorilor o gama variata de musamale, viniluri ori alti compusi sintetici, fara a-i pune nicicum in tema asupra a ceea ce cumpara de fapt.

BAU München 2011 pentru soluţii complete ecologice la preţul corect

28 februarie 2012
Ediţia din 2011 a târgului BAU de la München (17-22 ianuarie) a fost cea mai bună dovadă că Europa şi-a revenit după mai bine de 2 ani de criză. Cunoscuţi pentru spiritul lor practic şi în acelaşi timp inovativ, germanii au participat masiv la acest eveniment: pe de o parte expozanţii care au ţinut să-şi demonstreze adeziunea la noile trenduri din industria materialelor de construcţii, iar pe de altă parte vizitatorii, care i-au solicitat la maximum pe cei dintâi.

Caravana Mapei viziteaza 31 orase din tara

28 februarie 2012
Producătorul internaţional de materiale de construcţii, Mapei, desfăşoară la nivel naţional campania „Cei 4 Fantastici”, destinată interacţiunii directe cu publicul său, în magazinele de tip Do-it-Yourself în care este prezent în România.

Cleaning Show 2010

28 februarie 2012
Intre 14-17 aprilie, la Romexpo, a fost organizata prima expozitie dedicata exclusiv echipamentelor, produselor si serviciilor de curatenie profesionala din Romania.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli