CAUTA IN SITE

Linoleum Forbo

28 februarie 2012
Cand vine vorba despre linoleum, majoritatea romanilor au in fata ochilor materialul sintetic care, din motive financiare, a inlocuit parchetul din blocurile ultimilor ani ai comunismului glorios. Situatia nu e cu nimic mai fericita azi, cand sub aceasta titulatura comerciantii ofera cumparatorilor o gama variata de musamale, viniluri ori alti compusi sintetici, fara a-i pune nicicum in tema asupra a ceea ce cumpara de fapt.

BAU München 2011 pentru soluţii complete ecologice la preţul corect

28 februarie 2012
Ediţia din 2011 a târgului BAU de la München (17-22 ianuarie) a fost cea mai bună dovadă că Europa şi-a revenit după mai bine de 2 ani de criză. Cunoscuţi pentru spiritul lor practic şi în acelaşi timp inovativ, germanii au participat masiv la acest eveniment: pe de o parte expozanţii care au ţinut să-şi demonstreze adeziunea la noile trenduri din industria materialelor de construcţii, iar pe de altă parte vizitatorii, care i-au solicitat la maximum pe cei dintâi.

Caravana Mapei viziteaza 31 orase din tara

28 februarie 2012
Producătorul internaţional de materiale de construcţii, Mapei, desfăşoară la nivel naţional campania „Cei 4 Fantastici”, destinată interacţiunii directe cu publicul său, în magazinele de tip Do-it-Yourself în care este prezent în România.

Cleaning Show 2010

28 februarie 2012
Intre 14-17 aprilie, la Romexpo, a fost organizata prima expozitie dedicata exclusiv echipamentelor, produselor si serviciilor de curatenie profesionala din Romania.

Concursul European de Montaj Parchet Poznan Polonia 26-27 Mai 2010

28 februarie 2012
In perioada 26-27 mai 2010 a avut loc la Poznan, Polonia, Editia a VIII-a a Concursului European de Montaj Parchet, organizat de EUFA P+F (Asociatia europeana pentru promovarea educatiei profesionale a montatorilor de parchet si pardoseli) in cadrul expozitiei Home Decor MTP-Poznan.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli