CAUTA IN SITE

Produse ecologice pentru finisarea parchetului

27 februarie 2012
Ecoeticheta UE reprezinta o parte a Politicilor Industriale Sustenabile adoptate de catre Comisia Europeana in data de 16 iulie 2008. Criteriile de acordare a Ecoetichetei au la baza studii ce analizeaza impactul respectivului produs sau serviciu asupra mediului de-a lungul intregului sau ciclu de viata, pornind de la materiile prime utilizate in faza de pre-productie si continuand cu productia, distributia si depozitarea.

Protectie impotriva incendiului in doua variante

27 februarie 2012
Imediat ce LOBA a lansat sistemul impotriva incendiilor LOBADUR WS SEALER FR,  cererea a crescut simtitor. LOBA este primul producator de lacuri care a realizat un sistem ignifug pentru parchet si pardoseli din lemn. Totodata, interesul crescut pentru largirea domeniilor de utilizare a acestui tip de produse ne-a determinat sa abordam problematica sistematic, deoarece solutia este benefica deopotriva pentru parchetari si beneficiarii finali...

Deck

27 februarie 2012
In esenta, deck-ul nu e altceva decat o pardoseala adecvata pentru expunerea la intemperii, care beneficiaza de un sistem de prindere complex. Pe o piata la fel de extinsa ca a constructiilor in general, furnizorii de terase din lemn continua sa perfectioneze sisteme de fixare perfect invizibile si sa extinda numarul de sortimente de lemn pentru exterior, ingloband si produse compozite. Putem afirma fara teama de a gresi ca beneficiarii nu au avut nicicand la dispozitie o gama mai variata de modele...

Protectie durabila pentru deck in trei nuante cromatice

27 februarie 2012
Noua gama de uleiuri Bona Deck Oil ofera o protectie sporita pardoselilor exterioare din lemn - deck. Gratie formulei imbunatatite ce confera mult mai multa durabilitate, Bona Deck Oil mentine pardoseala deck ca noua in tot timpul anului, fiind in plus disponibila in doua noi culori...

Pardoseli pentru alimentatia publica

27 februarie 2012
Putem face, fara niciun efort, o comparatie intre pardoseala unui spital si cea a bucatariei unui restaurant. Conditiile de igiena trebuie sa fie la fel de stricte, desi poate ca agentii patogeni nu sunt atat de agresivi in cel de-al doilea caz. Totusi, sa pornim de la ideea ca mancarea trebuie preparata intr-o curatenie desavarsita, lucru imposibil de obtinut fara o pardoseala potrivita.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU









Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli