CAUTA IN SITE

Inovatia Bona continua

28 februarie 2012
Bona Romania si AMPR au organizat in 20 Mai 2010, la restaurantul Herastrau din parcul bucurestean omonim, seminarul Sisteme revolutionare de punere in opera si tratare a pardoselilor din lemn.

Lansare de succes - Imola

28 februarie 2012
Cooperativa Ceramica D'Imola, una dintre cele mai mari companii producatoare de placi ceramice la nivel modial, fondata în 1874, a revenit în Romania. Din data de 24.06 2010, arhitectii, designerii de interior şi cei pasionati de calitate au la dispozitie un showroom...

MAPEI® România – 5 ani de promovare a calității București, 25 mai 2011

28 februarie 2012
Producătorul internaţional de materiale de construcţii MAPEI®, aniversează în această perioadă 5 ani de „Promovare a calităţii” pe piaţa din România, prilej pentru a comunica atât evoluţia activității sale, cât şi perspectivele și strategia companiei pentru următorii ani.

Pardosistii si-au desemnat castigatorii

28 februarie 2012
Reunind cei mai buni lucratori profesionisti din domeniu, concursul a cuprins doua categorii distincte de lucrari de montaj, pardoseli elastice si pardoseli din lemn, maiestria tinerilor competitori fiind admirata de multi dintre cei peste 18.000 de vizitatori inregistrati ai targului.

Seminar tehnic ALVECO MONTAJ și MAPEI Romania

28 februarie 2012
Joi, 5 Mai 2011, ALVECO MONTAJ și MAPEI Romania au organizat la Restaurantul Herastrau din București un seminar tehnic dedicat produselor de montaj parchet, ce s-a bucurat de o asistență numeroasă (peste 40 de participanți direct implicați în domeniu).

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli