CAUTA IN SITE

Darwin - pardoseli supraînălţate pentru exterior

27 februarie 2012
Vă prezentăm un nou produs de înaltă performanţă de la Cooperativa Ceramica d’Imola: panoul pentru pardoseli supraînălţate de exterior Darwin. Împreună cu celelalte elemente ale sistemului pus la punct de compania italiană, aceste panouri sunt o soluţie inovativă, estetică şi deosebit de adaptabilă pentru terase, căi de acces şi spaţii exterioare unde se doreşte o pardoseală de calitate.

Interviu Quattro Pavimente Tehnice

27 februarie 2012
Interviu cu reprezentantii Quattro Pavimente Tehnice, domnii Adrian Mihailovici - Director Comercial si Pavel Marinica - Director Tehnic

Pardoselile tehnice suprainaltate la cladirile moderne

27 februarie 2012
Pardoselile suprainaltate fac parte tot mai mult din peisajul obisnuit al cladirilor de birouri moderne. Proiectate initial pentru a raspunde unor nevoi specifice centrelor de date prin anii '60 - '70 ai secolului trecut, unde problema cablurilor si a sistemelor de racire a trebuit rezolvata...

Parchetul si climatizarea prin pardoseala

27 februarie 2012
Parchetul si incalzirea prin pardoseala – iata o combinatie tot mai intalnita. Nimic surprinzator pentru cei avizati. Numeroasele tipuri de incalzire instalate sub parchet au inradacinat convingerea ca este perfect posibil sa asociem aceste elemente.

Parchetul si incalzirea prin pardoseala

27 februarie 2012
Cand alegeti un parchet compatibil cu incalzirea prin pardoseala, este necesar sa verificati: Rezistenta termica a parchetului, cat si aspectele tehnice si economice; Stabilitatea dimensionala.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli