CAUTA IN SITE

Rapid, creativ, pentru orice spațiu: Surface Finishing de la Forbo Eurocol

11 iunie 2019
Proiectele designerilor și arhitecților includ, din ce în ce mai des și la nivel de detaliu, materialul, textura și nuanța pardoselii. Sunt mai mult decât opțiuni, reprezintă elemente ale modului în care arhitectul se definește ca profesionist, oferind beneficiarului soluția completă. De aceea, o relație strânsă a acestuia cu furnizorii de materiale și produse pentru pardoseli este absolut necesară, crescându-i șansa de a veni înaintea beneficiarului cu propuneri diverse, personalizate, inovatoare atunci când este cazul.

Proiecte de excepție cu URSA GLASSWOOL TSP

11 iunie 2019
Clădirile rezidențiale sunt considerate în mod eronat ”mai ieftine”, pe considerentele că instalațiile, finisajele sau izolațiile pot fi mai puțin calitative decât, să zicem, la un hotel, sau un imobil de birouri. În fond, locuința ar trebui să fie cea mai confortabilă, pentru că ea reprezintă căminul, locul în care oamenii se relaxează, se odihnesc, petrec momente importante ale vieții. Iar pentru aceasta, au nevoie de intimitate, netulburați de zgomotul străzii și, mai cu seamă de vecini.

Flotex Colour 2019

11 iunie 2019
Forbo Flooring Systems introduce o nouă colecție globală, Flotex Colour, completând gama Flotex deja consacrată ca veritabil standard al industriei. Flotex Colour 2019 constă din 4 modele și reunește în total 90 culori pe rolă / dală. Sunt de asemenea disponibile versiuni cu proprietăți speciale, precum AcousticPlus și dale embosate. Toate versiunile Flotex au o grosime de 5.0 mm.

NOUL SISTEM DE PROFILE PPS CU TEHNOLOGIE 4.0 - accent pe o prelucrare confortabilă

11 iunie 2019
În calitate de principal producător de profile pentru pardoseli, protecție muchii de trepte și pereți la nivel mondial, Küberit reprezintă 155 de ani de calitate și progres. Satisfacția clienților, perfecțiunea, inovația și păstrarea tradiției sunt parte integrantă a filozofiei corporative Küberit. Investițiile constante în cele mai noi tehnologii și certificări garantează o calitate ridicată a produselor și serviciilor. Küberit este primul producător de profile certificat în conformitate cu DIN EN ISO 9001: 2015, din septembrie 2016.


Dacca: soluții complete de amenajare pentru spații publice

11 iunie 2019
Pe 12 martie 2019, Dacca Group Trade a organizat la București o prezentare a principalelor soluții de amenajări interioare oferite pe piața românească, la care au participat numeroși arhitecți, designeri, specialiști din domeniu, jurnaliști. Într-o atmosferă vintage din Centrul Vechi, au fost expuse materiale performante pentru pardoseli, pereți, mobilier, soluții acustice, corpuri de iluminat și textile, destinate în special proiectelor publice – birouri, Horeca, învățământ, spații medicale, comerciale, chiar industriale. Începând de la înființare, în 2007, Dacca a dezvoltat soluții atât pentru pardoseli, cât și placări sau personalizări pentru pereți, tapet, astfel încât să poată oferi soluții de amenajare complete.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli