CAUTA IN SITE

Pardoseală PVC în sistem Forbo Eurocol la Spitalul Municipal Fălticeni

25 septembrie 2018
Spitalul Municipal din Fălticeni va beneficia în curând de noi spații medicale, amenajate în apropiere de vechiul corp din Str. Mihai Eminescu, existent încă de pe timpul domniei lui Alexandru Ioan Cuza (1860). O aripă nouă, dotată cu aparatură modernă și finisată după cele mai recente standarde de calitate, se va alătura celor șapte corpuri existente ale unității medicale.

Montatorul și beneficiarul

25 septembrie 2018
Razvan DobreSuccesul unei lucrări depinde, așa cum este firesc, de calitatea materialelor, profesionalismul montatorilor, situația de pe șantier... Și mai depinde de un lucru important: relația dintre beneficiar și montator. Dacă relația nu se bazează pe încredere, lucrarea are multiple ”șanse” să devină dificilă.

Kiehl - Legnomat, detergent pentru pardoselile din lemn, recomandat pentru maşini de curăţat

25 septembrie 2018
Operațiunile de cleaning pe suprafețe mari, care trebuie întreținute zilnic din cauza traficului intens, au nevoie de o abordare specială, iar când este vorba despre pardoseli din lemn, atenția trebuie să fie maximă. În primul rând, așa cum știm cu toții, apa dăunează grav parchetului.

BASF Performance Flooring - soluții sustenabile pentru pardoseli de excepție

25 septembrie 2018
Definiția sustenabilității dată de comisia bruntland a ONU (1987) este următoarea: “Satisfacerea nevoilor prezentului fără a compromite posibilitatea generațiilor viitoare de a-și satisface propriile nevoi”.

Flotex by Starck

25 septembrie 2018
Philippe Starck a creat o colecție de 3 sisteme numite Vortex, Artist și Twilight. Fiecare dintre acestea e disponibilă în 4 părți separate ce se pot aranja în mod liber pentru a crea modele pentru proiectele designerilor adaptate nevoilor și pre ferințelor lor.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli