CAUTA IN SITE

DURABILE, NATURALE, MODERNE NOUA COLECȚIE EGGER PRO DESIGN FlOORING 2018 – 2020

25 septembrie 2018
Noua pardoseală Design a producătorului de materiale pe bază de lemn este modernă, variabilă și robustă – iar bonusul pentru stil este inclus. Purtând acum denumirea EGGER PRO, colecția de pardoseli Design este relansată și introdusă pe piață alături de noile sortimente de pardoseli EGGER laminate și Comfort.

SISTEM DE PROFILE PENTRU PARDOSELI ELEGANTE discret şi robust, cu sistem de montaj inteligent “clip”

25 septembrie 2018
O pardoseală trebuie aleasă cu atenţie şi în cunoștință de cauză: aspectul să se potrivească designului interior, să asigure confort, siguranță și să fie durabilă. Cine investeşte în proiectare, nu va face economie la montaj, iar profilele de pardoseală sunt acele elemente care vin cu un plus de frumusețe și siguranță.

Finisaje pe bază de rășini reactive Murexin – Kema

25 septembrie 2018
Din 01 ianuarie 2018 companiile Murexin și Kema, ambele cu o vastă experiență internațională în fabricarea și comercializarea materialelor de construcții, au fuzionat devenind parte integrantă a grupului Schmid Industrie Holding.

Interes major pentru noul concept Bona de renovare a parchetului

25 septembrie 2018
La sfârșitul lui iunie, în centrul de evenimente al Hotelului Hilton din Sibiu, Bona România a făcut lansarea oficială a conceptului Bona Inspiration. Au participat peste 80 de invitați, meșteri parchetari certificați Bona, distribuitori și designeri, care s-au familiarizat cu noul concept: o modalitate „presetată” de ofertă vizuală pentru beneficiar, orientată spre descoperirea nevoilor și disponibilităților emoționale ale clientului.

BIFE-SIM 2018 în casă nouă!

03 septembrie 2018
BIFE-SIM, cel mai important târg internațional dedicat industriei mobilei, echipamentelor și accesoriilor din România, va avea loc între 12 și 16 septembrie 2018, la Romexpo.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli