CAUTA IN SITE

Cum, când şi de ce este necesară uscarea unei construcţii? Utilizarea dezumidificatoarelor profesionale în construcții

07 martie 2018
Bucuria unui cămin nou este deseori umbrită de problemele care pot să apară din cauza umidităţii ridicate. Pe parcursul execuţiei, în şape, tencuieli, glet intră cantităţi mari de apă care, dacă nu sunt elimi nate la timp, pot provoca degradări costisitoare finisajelor şi pot duce la un disconfort resimţit puternic de către beneficiar.

Linoleum pentru obiecte de mobilier

07 martie 2018

Furniture Linoleum este un material unic, realizat exclusiv din materii prime naturale și regenerabile, aplicabil pe elemente de mobilier precum birouri, scaune, dulapuri, uși și table de scris.

Adunarea Generală EUFA P+F; Heinz Brehm, Premiul Parkett-Star 2018 pentru întreaga activitate

07 martie 2018
Pe 13 ianuarie 2018, în centrul de conferințe al complexului expozițional din Hanovra, a avut loc Adunarea Generală a organizației EUFA P+F (Asociația Europeană de Promovare a Pregătirii Profesionale pentru Parchet și Pardoseli), în contextul desfășurării celui mai important târg de profil al anului, Domotex 2018.

Un nou concurs european la care vom fi prezenți

07 martie 2018
AMPR va trimite și anul acesta un competitor la Concursul European al Montatorilor de Pardoseli, care va avea loc la sfârșitul lunii mai la Minsk – Belarus; este consecința rezultatului de la ultima ediție a concursului național, din primăvara anului trecut (secțiunea pardoseli din lemn), a modului admirabil în care s-au mobilizat principalii actori din piața românească de profil - producătorii și furnizorii de materiale, firmele de montaj și aplicatorii independenți, designerii și arhitecții, nu în ultimul rând membrii activi ai asociației.

Bona aduce inspirație promovând concepte noi în materie de pardoseli

07 martie 2018
Renumita companie suedeză Bona definește tendințele în materie de pardoseli cu „Bona Inspiration”, un concept unic în proiectarea stilurilor de pardoseli moderne. În colaborare cu analistul de tendințe de renume mondial Cay Bond, focusul s-a mutat acum pe pardoseală, ca detaliu esențial de design.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli