CAUTA IN SITE

Romfracht: Armarea dispersă cu fibre din polipropilenă sau fibre metalice a pardoselilor, șapelor, încălzirilor în pardoseală

11 iunie 2019
În ultima perioadă se dorește înlocuirea fierului în structurile complexe, cum ar fi cele din industria auto, unde se poate vorbi de o revoluție în domeniu prin înlocuirea tablei sau a altor componente, care până acum erau din oțel, cu materiale de generație nouă, precum fibra de carbon sau polipropilenă. Și în domeniul costrucțiilor putem vorbi de același fenomen.

MUREXIN: Chit de rosturi pentru pavaje PF 30; Pentru toate tipurile de pavaje!

11 iunie 2019
Prelucrare ușoară - Rezistențe la încovoiere și la compresiune ridicate - Rezistent la temperaturi ridicate și la îngheț-dezgheț cu săruri - Nu permite creșterea buruienilor prin rost - Permeabilitate ridicată la apă, pentru sisteme drenante.

Master Builders Solutions® a prezentat sistemele pentru pardoseli Ucrete la IFFA 2019 – cel mai mare târg mondial de industrie a cărnii

11 iunie 2019
Prezenți la IFFA, cel mai mare târg mondial de industrie a cărnii, desfășurat între 4 și 9 mai la Frankfurt pe Main, experții diviziei Master Builders Solutions din cadrul BASF au expus Ucrete, cel mai performant sistem de pardoseli igienice existent pe piață.

Creați-vă propria poveste pe lemn – cu Bona Oil System Sistemul inovator de uleiuri care evidențiază frumusețea naturală a podelelor din lemn

11 iunie 2019
Bona AB, liderul în instalarea, renovarea și îngrijirea podelelor din lemn încă din 1919, astăzi pune în lumina reflectoarelor unicitatea Sistemului Bona Oil. Acest sistem inovator de uleiuri evidențiază personalitatea unică a fiecărei podele din lemn, de la minimalismul proaspăt, curat al podelei de stejar uleiate în alb și până la abordarea contemporană pe un parchet clasic și cu nuanțe profunde de podea încărcată de istorie.

Contexte în cercetare și proiectare

11 iunie 2019
Pe 16 martie 2019, în Centrul de Presă al complexului expozițional Romexpo, a avut loc simpozionul cu tema ”Contexte în cercetare și proiectare”, organizat de Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu”. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul târgului Construct – Ambient Expo, fiind deja o tradiție ca arhitecți, profesori și studenți din cadrul acestei prestigioase instituții de învățământ superior să se întâlnească la Romexpo pentru a vorbi despre temele importante și provocările branșei (prima ediție a avut loc în 2006).

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli