CAUTA IN SITE

Sustenabilitate și eficiență cu MasterTop 1325 în Aula Politehnicii din București

03 iulie 2018
Cu o experiență de peste 100 de ani în producerea materialelor chimice pentru industria construcțiilor, BASF este partenerul de încredere pentru proiectul dumneavoastră. datorită experienței și investițiilor permanente în cercetare și dezvoltare, avem capacitatea de a dezvolta soluții optime pentru pardoseli și de a oferi soluții personalizate pentru orice aplicație.

Protecție naturală și un design nobil pentru pardoseală cu uleiurile MUREXIN

03 iulie 2018
Uleiurile reprezintă prima metodă de tratare a pardoselilor din lemn. Sistemele pe bază de uleiuri nu formează peliculă, au la bază materiale naturale și un miros neutru. Uleiurile naturale de impregnare Murexin NP 90 și NP 90 Colour cu uscare oxidativă protejează pardoselile din lemn împotriva penetrării fluidelor și a murdăriei.

Wakol și Loba – un nou seminar Executiv Trading

03 iulie 2018
În zilele de 10 și 11 mai 2018, compania Executiv Trading a organizat la sediul său din Satu mare (Odoreu) un nou seminar dedicat montatorilor de pardoseli și dealerilor de produse profesionale Wakol și Loba.

Romhotel 2018

03 iulie 2018
Ediția 2018 a târgului Romhotel, cel mai important eveniment anual Horeca din România, a avut loc între 19 și 21 aprilie; a fost vorba despre o schimbare a sezonului de desfășurare, în mod tradițional acesta desfășurându-se toamna, în noiembrie.

Sistemul de profile premium PPS® -Champion 4.0

03 iulie 2018
Indiferent de tipul pardoselii montate, acest sistem de profile  patentat de Küberit se potrivește practic întotdeauna: PPS®-Champion 4.0 din aluminiu de calitate superioară, colorat prin anodizare în diferite nuanțe sau acoperit cu folie decorativă având aspect de lemn.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli