Deko

ULTIMELE STIRI

Elis Pavaje:lansarea la Stoenești a celui mai mare showroom de pavele, la implinirea a 10 ani

Elis Pavaje a deschis joi, 8 iunie 2017, la Fabrica Stoeneș...

Creștere Bosch cu două cifre la vânzările de scule electrice

Departamentul ”Tehnologie pentru Constructii si Energie”...

Majorare cu 11.7% a cifrei de afaceri pentru compania ELIS PAVAJE in 2016

Bucuresti, 20.02.2017. Compania Elis Pavaje si-a intarit in ...

Bienala Națională de Arhitectură 2016

Uniunea Arhitecților din România, în colaborare cu Univer...

Începe BIFE-SIM 2016 – evenimentul-etalon al industriei mobilei!

BIFE-SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, echi...

Anuala de Arhitectură București 2016 - ediția a XIV-a

Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților di...

CAUTA IN SITE

MUREXIN - Adeziv pentru parchet X-Bond MS-K511

18 iunie 2017
Adeziv superior monocomponent, cu elasticitate dură, realizat pe baza tehnologiei MS, nu conține apă și solvenți. Este izolator fonic la zgomotul provocat de pași. Prezintă miros neutru și emisii de noxe foarte reduse: EC1.

URSA TSP – izolare fonică pentru orice tip de pardoseală

18 iunie 2017
În cadrul Concursului Național al Montatorilor de Pardoseli și al manifestării Art Floors 2017, au fost organizate numeroase demonstrații cu cele mai performante produse și sisteme destinate acestui domeniu. De un interes special s-a bucurat realizarea unui sistem care a inclus plăci ușoare din vată minerală de sticlă de mare densitate URSA TSP, produs recomandat de arhitecți, ingineri și montatori pentru izolarea fonică a pardoselilor, în special față de spațiile de dedesubt, dar și pentru optimizarea caracteristicilor termotehnice ale construcțiilor.

Bona Titan anunță o nouă generație de adezivi puternici

18 iunie 2017
Bona, liderul tratării pardoselilor din lemn, prezintă Bona Titan, un adeziv pe bază de silan cu performanțe de top care ridică ștacheta adezivilor pentru parchet, adecvat pentru toate tipurile de strat suport. Formula sa unică pe bază de titan formează legături reticulare cvadruple, furnizând astfel o putere crescută și o performanță de lungă durată - în plus, fixarea inițială este extrem de rapidă în comparație cu adezivii existenți.

Concursul Național pentru Design Pardoseli al Studenților Arhitecți

18 iunie 2017
Tema Concursului Național pentru Design Pardoseli al Studenților Arhitecți, desfășurat în cadrul Art Floors 2017, a constat în crearea unei pardoseli calde din două materiale diferite (lemn, covoare PVC, linoleum, mochetă, plută etc.) pentru sala de consiliu a unei instituții, sală cu suprafaţa totală de aproximativ 50.00 mp și planşeul din beton armat.

Concursul Național, impresii post-eveniment

18 iunie 2017
Reacțiile după ultimul Concurs Național al Montatorilor de Pardoseli au fost în marea lor parte (ca să fim modești) pozitive, dată fiind în primul rând amploarea evenimentului, numărul participanților din toate zonele urmărite cu interes de noi: concurenți, vizitatori (montatori, designeri, constructori etc.), companii implicate în proiect ca expozanți, sponsori, furnizori de materiale pentru competiție. Le mulțumim tuturor acestora pentru efortul făcut și sperăm că vor fi alături de noi și în activitatea viitoare.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli