CAUTA IN SITE

Proiectarea acustică trebuie făcută odată cu proiectarea de arhitectură

19 decembrie 2017
Cristina StanInterviu cu Doamna Conf. Univ. Dr. Ing. Mariana Cristina Stan, membru al Comisiei de Acustică a Academiei Române. Absolventă a Facultății de Construcții Civile și Industriale, a lucrat peste 30 de ani la Laboratorul de Acustică al Institutului de Cercetări în Construcții INCERC București, apoi a predat 10 ani disciplina ”Fizica construcțiilor” la Facultatea de Arhitectură a Universității Spiru Haret.
 

Podurile pavate din Veneția Nordului

19 decembrie 2017
Bruges este considerat cel mai important oraș turistic al Belgiei, deși are o populație de nici 120.000 de locuitori. Zona istorică a urbei, având circa 20.000 de rezidenți, atrage anual 2-3 milioane de turiști (sau peste 7 milioane, dacă ar fi puși la socoteală și cei care vin doar pentru o zi). Sunt circa 400 de hectare în centru cu clădiri vechi, unele medievale, care au determinat înscrierea orașului în Patrimoniul UNESCO.

Hotelul de brand și pardoselile personalizate

19 decembrie 2017
Piața hotelieră reprezintă un segment de referință pentru producătorii, furnizorii și montatorii de pardoseli - și aceasta nu doar datorită suprafețelor mari abordate într-o lucrare de gen. La rigoare, un hotel, chiar și unul de dimensiuni importante, nu are suprafețe mai mari de acoperit decât alt tip de clădire, precum un imobil rezidențial, de birouri sau centru comercial.

Pardoselile vinilice, de ieri și de azi

19 decembrie 2017
Pardoselile vinilice, apărute cândva pe la mijlocul secolului trecut, au reprezentat poate cea mai rapidă și radicală ”revoluție” în domeniul pardoselilor, devenind peste noapte un ”superstar” al amenajărilor interioare rezidențiale.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli