CAUTA IN SITE

Specialiști în realizarea și protejarea pardoselilor

14 martie 2019
Unele dintre cele mai spectaculoase și de calitate sisteme de pardoseli lichide din România au fost realizate cu materiale și/sau execuție asigurate de Nanochem, care activează de peste 10 ani în acest domeniu. Nanochem a dezvoltat concepte complete de protecție a pardoselilor cu sisteme pe bază de rășini epoxidice, vopsele poliuretanice, rășini poliureice, izolații cu spumă poliuretanică și hidroizolații cu poliuree, bazate pe cele mai recente inovații. De asemenea, Nanochem desfășoară activități specifice de cercetare în laboratoarele proprii și de internship cu instituții de învățământ superior, pregătind studenți chimiști pentru o viitoare carieră în domeniu.

Pardoseli Marmoleum Marbled

14 martie 2019
Tehnologia actuală poate produce practic orice, se ridică deja case la imprimante 3D. Se pot obţine – şi se obţin – materiale ultrarezistente, colorate, practice. Trendul ireversibil deja readuce însă în discuţie materialul natural. Care miroase, se simte şi este natural. Dincolo de oportunitate, cost şi utilitate, locuirea implică emoţie şi stil. Petrecem peste 80% din timp indoor, şi procentul nu e deloc în scădere. Dacă vrem să ne placă propria locuinţă şi locuire, trebuie de fapt să fim în armonie cu ea.

Povestea Bona: Înfrumusețăm podelele de lemn încă din 1919

14 martie 2019
Încă de la început, din 1919, compania noastră s-a bazat pe valori constante. Valorile noastre - pasiune, performanță și pionierat - sunt prezente în tot ceea ce facem, de la produse, la cultura companiei, până la practicile noastre de afaceri durabile. Nu este vorba doar de felul în care gestionăm afacerea, ci și de modul în care interacționăm la nivel global.

Bona în turneu – pentru parchetari, arhitecți și designeri

14 martie 2019
În spiritul de inovatori constanți și dornici de a împărtăși cunoștințele noastre, am organizat întâlniri și traininguri cu arhitecți, designeri și meșteri parchetari. Echipa Bona a fost și este încă în turneu, acum când citiți aceste rânduri, prezentând noul și inovatorul lac Bona Mega ONE, împreună cu Sistemul de uleiuri colorate care transformă o banală podea de lemn într-o operă de artă.

Începe CONSTRUCT - AMBIENT EXPO – o manifestare de top pentru domeniul construcţiilor și amenajărilor interioare

11 martie 2019
Cei care doresc să afle care suntnoutățile în materie de amenajări interioare și exterioare sunt așteptați în perioada 14 -17 martie, în Pavilionul B2 din Centrul Expozițional ROMEXPO,  la CONSTRUCT – AMBIENT EXPO – o manifestare expozițională care aduce în prim plan proiecte inovatoare pentru industria construcțiilor și cea a amenajărilor interioare.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli