CAUTA IN SITE

Pregătire profesională prin Executiv Trading; Seminarii la Cluj-Napoca şi Bucureşti

11 iunie 2019
Seminariile realizate de Executiv Trading cu materiale profesionale Loba & Wakol sunt deja o tradiție și un loc de întâlnire al montatorilor de pardoseli. Anul acesta, în luna martie, firma a realizat 3 asemenea evenimente, la București și Cluj, pe tema pardoselilor din lemn și celor elastice.

Compania Elis Pavaje lansează un concept estetic de design exterior

22 mai 2019
Amenajarea curții și grădinii a devenit în zilele noastre un lucru extrem de important, care completează și întregește arhitectura casei din punct de vedere practic și estetic. Pentru că amenajarea exterioară contribuie la funcționalitatea și confortul celor ce locuiesc în casă, Elis Pavaje vă inspiră cu lansarea a 4 noi stiluri integrate de amenajare a spațiilor deschise.

Sketch to Reality Awards

08 mai 2019
Sketch to Reality Awards este o competitie adresata oricarui arhitect sau designer interior profesionist din Romania. In cadrul competitei, fiecare participant isi expune cel mai important proiect pe care il va dezvolta in anul 2019 pentru a-l pune la bataie alaturi de proiecte ale altor profesionisti din intreaga tara.

Master Builders Solutions® prezinta sistemele pentru pardoseli Ucrete la IFFA 2019 – cel mai mare targ mondial de industrie a carnii

08 mai 2019
Prezenti la IFFA, cel mai mare targ mondial de industrie a carnii, desfasurat intre 4 si 9 mai la Frankfurt pe Main, expertii diviziei Master Builders Solutions din cadrul BASF au expus Ucrete, cel mai performant sistem de pardoseli igienice existent pe piata. La standul companiei vizitatorii au putut veni in contact cu un design de pardoseala care scoate in evidenta perspective neobisnuite si inovative, asigurand totodata calitatile unice ale gamei Ucrete pentru industrie, brandul aniversand anul acesta 50 de ani.

Bazilica Sfântul Ștefan din Budapesta

14 martie 2019
Neoclasicismul a fost apreciat în mod deosebit de maghiari în a doua jumătate a secolului al XIX-lea și chiar mai târziu, fiind asociat cu epoca de aur a arhitecturii lor; uneori este considerată o arhitectură ”națională” maghiară, cu o evidentă componentă universalistă. Fiind un stil eclectic, au putut fi integrate fără probleme motive baroce, gotice și, desigur, renascentiste. Un alt stil major al epocii, Secession, era mai degrabă de influență vieneză și reflecta caracterul cosmopolit al marilor orașe imperiale, aducerea lor în modernitate.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli