CAUTA IN SITE

Catedrala Sfântul Martin din Bratislava

03 iulie 2018
Pe treptele acestei catedrale din capitala Slovaciei au urcat, între 1563 şi 1830, nu mai puţin de 11 regi (şi regine) din Casa de Habsburg, respectiv 8 consoarte sau consorţi, pentru a li se ceremonia şi confirma ascensiunea la tronul Ungariei. Inclusiv Maria Terezia a fost încoronată aici ca Regină a Ungariei, fiind de asemenea suverană a Austriei, Boemiei, Transilvaniei, Croaţiei şi a altor teritorii din Europa.

Parchetul de calitate înseamnă investiția în tehnologie

03 iulie 2018
Într-un peisaj pitoresc din Munții Poiana Ruscă, la Tomești – Timiș, s-a dezvoltat în ultimele două decenii una dintre cele mai performante fabrici de parchet masiv și stratificat din România, mizând pe investițiile progresive în tehnologie, ca o garanție a obținerii calității autentice.

Linoleumul – pardoseala cu o istorie aparte

03 iulie 2018
În incursiunea noastră prin lumea pardoselilor elastice, despre care am scris în mai multe ediții recente, ne oprim de data aceasta asupra linoleumului. A nu se confunda cu ceea ce reprezenta acum câtea decenii acea acoperire ieftină de PVC sau alt material plastic, cu o țesătură textilă încorporată și un model mai mult sau mai puțin inspirat, tipică pentru pardoselile apartamentelor ieftine din perioada comunistă.

GERFLOR a preluat DLW!

03 iulie 2018
Fondat în 1882, DLW - producător și distribuitor de linoleum cu soluții în multiple segmente (sănătate, educație, rezidențial, sport și retail), cu o distribuție la nivel global, s-a dovedit a fi un promotor al calității și designului inovativ.

Uzin România - un nou inceput

03 iulie 2018
Uzin Utz AG, companie peste 100 de ani de experință în domeniul pardoselilor, este într-o nouă ofensivă pe piața românească. Cu o echipă mai puternică, un nou sediu în zona de nord a Capitalei și pornind de la calitatea incontestabilă  a produselor Uzin, Pallmann și Wolf, producătorul german de materiale și mașini pentru pardoseli vine cu propuneri speciale pentru montatorii de pardoseli, arhitecți și designeri de interior.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli