CAUTA IN SITE

La CONSTRUCT – AMBIENT EXPO se găsesc cele mai inspirate idei de amenajări interioare și exterioare

02 martie 2019
CONSTRUCT - AMBIENT EXPO - Târgul internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine are loc în perioada 14 - 17 martie 2019, în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO.

ROMEXPO deschide sezonul târgurilor și expozițiilor din 2019 Premieră în programul expozițional: Bucharest DigIT Expo, Construct - Ambient Expo și Somn Expo

29 ianuarie 2019
ROMEXPO, cel mai important Centru Expozițional din România, organizează și găzduiește în 2019 un număr impresionant de evenimente: peste 143 de târguri, expoziții, festivaluri și alte tipuri de manifestări care implică o semnificativă participare națională și internațională.

Cazinoul din Sinaia

31 decembrie 2018
Oricât de mari ar fi dorința și puterea de a reproduce, este greu să refaci atmosfera unei clădiri dacă destinația ei s-a schimbat. În această clădire renovată, încă se dansează uneori, se discută, se admiră, se petrece; dar nu se mai joacă la ruletă pe case și moșii, nu mai planează în aer aceleași emoții. Putem cel mult să facem o evocare a celor întâmplate aici și să găsim un mod personal de a ne raporta la trecut.

Hampton Court Palace

31 decembrie 2018
Coroana britanică a avut de-a lungul secolelor zeci, poate sute de rezidențe, private sau asigurate de stat, existente încă sau dispărute. Una dintre cele mai faimoase este Hampton Court Palace, din Londra, care are marea calitate de a fi fost deținută de coroană încă din timpul dinastiei Tudorilor, de la Henric al VIII-lea.

Beneficiarii vor pardoseli personalizate și de calitate

31 decembrie 2018
Domnule Ioan Bodor, sunteți unul dintre puținii români care au urmat cursurile școlii de la Neustadt an der Aisch, încă de acum 10 ani. Care era la noi situația pregătirii profesionale atunci și care este acum?

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli