CAUTA IN SITE

Pardoselile de lemn în 2019

14 martie 2019
Pardoselile din lemn sunt clasice prin excelență, alături de cele din piatră sau ceramică; aspectul lor depinde în prea mare măsură de esențele de lemn folosite, prin urmare apare întrebarea firească: ce se mai poate inova? În mod surprinzător, noutățile apar tot timpul, fiecare an venind cu perspective noi asupra modului în care lemnul este debitat, finisat, colorat, pus în operă, integrat într-o amenajare interioară.

Calitate să fie, dar s-o știm și noi!

14 martie 2019
Razvan DobreLucrăm cu branduri, evaluăm după branduri și ne raportăm la ele, le căutăm în fiecare etapă a muncii noastre. Dacă ne gândim bine, nu prea mai folosim niciun produs care să nu poată fi identificat prin nume sau logo, lăsându-ne entuziasmați de câte un slogan. Fie că vorbim de o unealtă, un material de montaj, unori chiar un sac de nisip pentru șapă, avem în minte faptul că preferăm un brand și nu altul. De ce oare? Că se potrivește mai bine stilului nostru de lucru, timpului pe care suntem dispuși să îl alocăm, sau... să fie ceva pur personal? Probabil, uneori. Dar un lucru trebuie să fie totdeauna prezent: calitatea.

Romhotel 2019 – investiții în Horeca și mai mult decât atât

14 martie 2019
În perioada 21 – 24 februarie, a avut loc ediția 2019 a Romhotel - Expoziţia Internaţională de echipamente, mobilier şi dotări pentru hoteluri şi restaurante, cea mai importantă manifestare autohtonă pentru industria ospitalităţii. Pentru a veni în întâmpinarea investitorilor în domeniul Horeca, am fost prezenți și noi la eveniment, distribuind gratuit reviste participanților.

Fonoizolație cu URSA GLASSWOOL TSP pentru un proiect rezidențial de excepție

14 martie 2019
Continuăm seria de lucrări care au inclus izolarea fonică și termică a pardoselilor cu vată minerală de sticlă URSA GLASSWOOL TSP. De această dată, avem un proiect rezidențial realizat în București, premiat la multe concursuri interne și internaționale, precum Anuala de Arhitectură București, nominalizat la concursuri de prestigiu precum World Architecture Festival, Mies van der Rohe și altele.

BAU München și Domotex Hanovra 2019

14 martie 2019
La începutul acestui an, în ianuarie, am avut două târguri de nivel european și mondial, cu miză pentru piața pardoselilor: BAU München (se defășoară o dată la doi ani) și, desigur, DOMOTEX Hanovra (anual). Sunt manifestări la care toți marii producători țin să vină cu noutăți, inovații, prețuri competitive. Prezența noastră la aceste târguri a devenit oarecum obișnuită, pentru că aici pot fi înțelese trendurile și piața de pardoseli, ”la sursă”. Iar prezența vizitatorilor români a fost, ca de fiecare dată, numeroasă; la standurile expoziționale ne-am mai întâlnit cu mulți reprezentanți din România ai marilor producători.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli