CAUTA IN SITE

PARDOSEALA DIN VINIL PE BAZĂ DE MINERALE

03 iulie 2018
Componenta principală, extract din rocă naturală cu densitate mare, conferă rezistenţă şi duritate pentru elementul de prindere clic.

Construct Expo 2018

03 iulie 2018
Oferta industriei pardoselilor, raporturile dintre principalii actori din piață și interesul beneficiarilor pentru anumite tipuri de produse specializate pot fi evaluate în multe feluri; participarea la târgurile de profil rămâne una dintre modalitățile principale și... cum putem ști să ne poziționăm mai corect decât mergând la Construct Expo, cea mai importantă manifestare de gen, desfășurată an de an la Romexpo, în primăvară?

Un nou Area Sales Manager la Küberit pentru regiunea Orientului Mijlociu şi Franţa

17 aprilie 2018
03 aprilie 2018; Küberit, Lüdenscheid. – Hamid Challot se alătură echipei de export a producătorului de profiluri Küberit, în calitate de Area Sales Manager. Economistul preia activităţile pentru întregul continent african, pentru Orientul Mijlociu precum şi pentru Franţa şi prin aceasta parţial sarcinile lui Grégory Labouré, care a părăsit compania la sfârşitul anului 2017. Prin această structură modificată liderul de piaţă pentru profiluri şi sisteme de profiluri îşi consolidează echipa de export în lunile următoare cu un nou Sales manager.

Durham - istoria unui oraș surprinsă în pavaj

07 martie 2018
Piețele publice sunt de cele mai multe ori, pe filieră europeană, locuri unde devin vizibile simbolurile unui oraș, ale unui spațiu urban, având un rol extrem de important pentru identitatea comunității respective, chiar dacă aceste piețe au în mod frecvent și un scop practic imediat, de pildă comercial. Iată cum comunitatea unui orășel din nord-estul Angliei, Durham, a decis ca, în cadrul unei renovări a pieței centrale, să se insereze în pavaj și plăci în care sunt inscripționate momente din istoria locului.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli