CAUTA IN SITE

Sincronizați la piața europeană și împreună cu ea

19 decembrie 2017
Succesul acestui proiect se datorează, așa cum este firesc, aderenței și solidarizării lui cu piața autohtonă de pardoseli. Este o revistă care se adresează în egală măsură montatorilor, designerilor, arhitecților, producătorilor și beneficiarilor de lucrări premium, tuturor celor care într-un fel sau altul au un anumit grad de preocupare pentru ce, cum și în ce fel se aplică drept pardoseală, spre a ajunge pe cea mai scurtă cale la rezultatul dorit.

Romhotel: interes doar pentru soluții profesionale

19 decembrie 2017
În perioada 16 – 19 noiembrie, revista noastră a participat la cea de-a XXV-a ediție a expoziției de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri, restaurante, baruri și catering - Romhotel 2017. În pavilioanele C5, C6 și G7 și-au prezentat ofertele peste 80 de companii din domeniu, au fost organizate evenimente gastronomice cu chefi renumiți și demonstrații cu produse și echipamente Horeca, au fost organizate prezentări și seminarii.

UCRETE - cea mai rezistentă pardoseală din lume

19 decembrie 2017
Dacă sunteți în căutarea unei pardoseli potrivite pentru proiectul dumneavoastră din industria alimentară și nu numai, vă puteți baza pe experiența și reputația experților de la Master Muilders Solutions-BASF, care de-a lungul mai multor decenii au creeat cele mai performante game de produse pentru pardoseli industriale.

Un montaj de calitate începe cu alegerea producătorului

19 decembrie 2017
Sunt rare situațiile în care montajul profesional al unei pardoseli se realizează cu un singur produs. De regulă, este nevoie de mai multe produse, de aceea vorbim despre ”sisteme de pardoseli”. Fie că este vorba de un grund de blocare a umidității, de un strat suport instabil sau friabil, de o șapă autonivelantă sau condiții improprii de temperatură pe șantier, sunt necesare materiale dedicate.

Forbo Eurocol în avangarda designului de pardoseli

19 decembrie 2017
Noile produse pentru finisarea pardoselilor marca Eurocol nu implică suduri, nici deșeuri și nici nu este necesară o planificare prea complicată înainte de execuție. Vorbim de materiale care pot fi aplicate atât la interior, cât și la exterior, atuurile lor importante fiind rezistența mecanică și rezistența chimică la substanțele agresive, ceea ce permite o întreținere frecventă și simplă.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli