CAUTA IN SITE

Confortabile, ecologice, silențioase. Noua colecție EGGER Pro Comfort Flooring 2018 – 2020

31 decembrie 2018
Producătorul de materiale pe bază de lemn EGGER comunică, prin intermediul noilor sale colecții de pardoseli pentru distribuitori specializaţi, mesajul central „EGGER are soluția“. Cu EGGER PRO Comfort Flooring 2018 – 2020, acesta reacționează la cererea pentru o pardoseală sustenabilă, cu un design contemporan, potrivit pentru viața modernă.

Profilul specialistului în pardoseli

31 decembrie 2018
Razvan DobreMunca noastră de zi cu zi are multe provocări – ca orice activitate făcută cu responsabilitate, de altfel. Totuși, cea mai mare provocare a fost (și este în continuare) să oferim încredere. Este dificil, pe o piață în care Dorel a devenit erou legendar național; este și unul dintre motivele pentru care la noi funcționează destul de bine parteneriatele pe termen lung, pentru că, odată constatat succesul unei lucrări, beneficiarul va vrea să lucreze tot cu tine, fără să-și asume riscul unui salt în necunoscut.

Noi pardoseli medicale montate în sistem Forbo Eurocol

31 decembrie 2018
Portofoliul remarcabil de lucrări realizate în România cu materiale de montaj Forbo Eurocol se lărgește permanent. De data aceasta, vă prezentăm execuția unor pardoseli PVC într-o clinică de ortopedie și vertebrologie din București, pentru care beneficiarul a optat în majoritatea spațiilor medicale și de acces.

Terra și Splash, două noi modele din colecția Forbo Marmoleum Marbled Co2 neutral

31 decembrie 2018
Marmoleum Marbled e prezentată ca un clasic modern. Cu două noi modele, Terra și Splash, gamă e extinsă cu noi efecte vizuale ce dau va loare suplimentară portofoliului Forbo. Terra este un model cu o structură închisă și foarte contrastantă inspirată de roci și care generează aspectul sofisticat al marmurei.

Kiehl: compatibilitatea dintre finisaje și produsele de întreținere

31 decembrie 2018
Pardoseala din lemn este considerată și în prezent o acoperire elegantă, nobilă, caldă, legată de natura pe care beneficiarii vor să o simtă prezentă în locuințele lor. În același timp, aceasta presupune o responsabilitate din perspectiva întreținerii, deoarece lemnul rămâne un material ”viu”, sensibil la schimbările de mediu, la trafic, la agresiunile care intervin în mod curent sau accidental.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli