CAUTA IN SITE

Forbo Flooring Systems – un brand admirat de designeri și aplicatori în 2017

19 decembrie 2017
Prezență globală pe piața de linoleum, PVC, mochetă, Flotex și sisteme de bariere pentru praf, Forbo Flooring Systems este o companie premiată an de an la concursurile organizate de designeri și arhitecți pentru gradul de inovație, pentru calitatea obținută la toate categoriile de produse, funcționalitate și, nu în ultimul rând, pentru respectarea dezideratelor ecologice. Iată în continuare câteva game reprezentative propuse în ultimul an pentru piața premium din România, dar și din întreaga lume.

Küberit prezintă noutățile 2018; În centrul atenției: service-ul profesional, mai mult confort în utilizare și montajul facil

19 decembrie 2017

La Domotex Hanovra 2018 (Pavilionul 13, standul C46), Küberit va prezenta noul concept de Service pentru specialiști și comercianți. Între noutățile companiei din Lüdenscheid se numără produse, materiale promoționale, precum și noi concepte de școlarizare.

Loba: Noua generație de lacuri poliuretanice pe bază de apă, pentru protecția suprafețelor din lemn

19 decembrie 2017
rotecţia suprafeţei cu 2K InvisibleProtect A.T.combină calităţile unei sigilări lăcuite cu cele ale unei pardoseli uleiate – fără a potenţa insă nuanţa lemnului. Materiile prime calitative conferă stratului invizibil rezistenţă deosebită la zgariere și o intreţinere facilă. Pardoselile din lemn tratate cu 2K InvisibleProtect A.T.arată ca lemnul natural netratat.

Murexin: Rășină pentru mortar epoxidic colorat MHF 10

19 decembrie 2017
Murexin a dezvoltat rășina MHF 10 pentru realizarea mortarelor epoxidice colorate, care poate fi colorată în 4 nuanțe și poate fi umplută cu nisip de cuarț uscat la foc.

BIFE-SIM 2017 – noile tendințe în amenajări interioare și exterioare

19 decembrie 2017
BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii din România,  a avut loc între 13 și 17 septembrie 2017 la Romexpo, unde au expus producători români și importatori care și-au prezentat produsele și serviciile direct celor interesați. Revista noastră, partener media al evenimentului, a fost pusă la dispoziția vizitatorilor, ocazie cu care am putut afla de asemenea și preferințele acestora în privința materialelor pentru pardoseli, a aspectului dorit, problemele tehnice pe care le ridică lucrările solicitate profesioniștilor din domeniu.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli