CAUTA IN SITE

Armarea cu fibre Romfracht

14 martie 2019
Fibrele pentru armare au o utilizare îndelungată în domeniul construcțiilor, încă de pe vremea când lutul, folosit pentru edificarea locuințelor, erau amestecat cu paie sau alte fibre vegetale, ori cu păr de animale. Oamenii au observat că, prin adăugarea acestora, lutul devenea mai rezistent, fisurile apăreau mai rar, tasarea se reducea iar umezeala afecta mai puțin materialul pentru construcție.

Sigilarea pardoselilor din lemn, un must have în fiecare apartament

14 martie 2019
Începe sezonul cald, deja temperaturile sunt foarte prietenoase și, invariabil, încep lucrările de recondiţionare a pardoselilor din lemn. Pentru că unul dintre principalele avantaje ale lemnului rezidă tocmai în capacitatea lui de a se reinventa, de a putea fi recolorat, rașchetat, împrospătat păstrându-și invariabil caracterul rustic, elegant și natural. De-a lungul tuturor acestor (deja aproape 10!) ani în care am participat în fiecare primăvară la târgul Construct și am distribuit revista vizitatorilor, o întrebare a revenit mereu pe buzele acestora – nu ne recomandaţi și nouă un meșter parchetar bun?

Surface Finishing Eurocol: conforabil, decorativ, rezistent

14 martie 2019
Într-o locuință, imobil de birouri, hotel sau alt tip de clădire ”civilă” avem invariabil spații în care este de preferat să alegem o pardoseală continuă, rezistentă la umezeală, care se poate curăța sau întreține ușor și rapid. Sunt zone în care ar fi păcat să montăm parchet sau mochetă, fiind nevoiți să le protejăm permanent, să pierdem ore și ore pentru a îndepărta petele, praful, murdăria.

Kiehl - sisteme integrate de finisare

14 martie 2019
Producătorul german Kiehl, ale cărui soluții sunt prezente și pe piața din România prin Multi Cleaning System, se bazează pe o experiență de peste un secol în protejarea și întreținerea lemnului, fiind în acest moment lider al pieței europene de produse pentru cleaning. Acesta a dezvoltat în paralel atât produse petru finisaj (ulei, lac, ceară), cât și detergenți și soluții de protejare a lemnului – toate acestea compun sisteme complete care asigură o viață lungă, cu o estetică ireproșabilă, pentru pardoselile din lemn.

Pardoselile Ucrete de la BASF, cele mai rezistente din lume încă din 1969, aniversează 50 de ani

14 martie 2019
Cele mai rezistente pardoseli din lume, din gama Master Builders Solutions, celebrează o aniversare majoră: acum 50 de ani au fost patentate soluțiile de pardoseli ucrete. ucrete are la bază o tehnologie unică pe bază de rășini ce conferă acestor pardoseli o rezistență excepțională la substanțe chimice agresive, impact mecanic și șocuri termice.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli