CAUTA IN SITE

ARBITON UNDERLAY PROFESIONAL MULTIPROTEC ABSOLUTE

14 martie 2019
Îndeplinește cele mai înalte standarde, asigurând o fonoizolație optimă. În plus, rezistența deosebită la presiune asigură protecție și durabilitatea pardoselii. Rezistența termică foarte scăzută face ca acest underlay să reprezinte o soluție ideală pentru sistemele de încălzire în pardoseală.

Pardoseală epoxidică Murexin în cadrul unui service de camioane

14 martie 2019
La începutul acestui an am finalizat o lucrare reprezentativă pentru noi, este vorba de o pardoseală epoxidică cu o suprafața de cca. 5000 mp, în cadrul unui service de camioane, în județul Prahova. O astfel de pardoseală este supusă permanent unor solicitări mecanice și chimice ridicate, luând în considerare contactul cu uleiuri și carburanți.

Premieră la târgurile profesionale Domotex și Bau Küberit Mono-Clip

14 martie 2019
Sistem elegant de profile cu performanțe tehnice deosebite la târgurile din debutul acestui an, Küberit a prezentat profilul Mono-Clip, primul sistem pentru laminat și parchet care, deși prezintă o structură foarte îngustă și elegantă, permite preluarea unor rosturi de mișcare de până la 13 mm. În plus, noua tehnologie de clipsare permite aplicarea mai ușoară și mai rapidă. Grație structurii sale inovative, profilul Mono-Clip permite cu până la 60% mai multe utilizări decât sistemele obișnuite.

Pardoseli pentru o clinică privată de oftalmologie din Cluj-Napoca

14 martie 2019
În toamna anului trecut a fost deschisă la Cluj-Napoca una dintre cele mai performante unități medicale din țară, Clinica Oculens. Dotată cu aparatură medicală de ultimă generație și reunind o echipă de medici cu experiență, această clinică de oftalmologie este în același timp și un reper în proiectele medicale din România din perspectiva condițiilor create pentru pacienți și personalul angajat.

Specialiști în realizarea și protejarea pardoselilor

14 martie 2019
Unele dintre cele mai spectaculoase și de calitate sisteme de pardoseli lichide din România au fost realizate cu materiale și/sau execuție asigurate de Nanochem, care activează de peste 10 ani în acest domeniu. Nanochem a dezvoltat concepte complete de protecție a pardoselilor cu sisteme pe bază de rășini epoxidice, vopsele poliuretanice, rășini poliureice, izolații cu spumă poliuretanică și hidroizolații cu poliuree, bazate pe cele mai recente inovații. De asemenea, Nanochem desfășoară activități specifice de cercetare în laboratoarele proprii și de internship cu instituții de învățământ superior, pregătind studenți chimiști pentru o viitoare carieră în domeniu.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU









Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli