CAUTA IN SITE

Profile elegante pentru o nouă clădire rezidențială pe Broome Street, Soho, New York

31 decembrie 2018
Soho nu a fost întotdeauna o zonă rezidențială căutată în new York – abia în anii 1960 s-au refugiat aici artiștii moderni și i-au conferit farmecul actual: un cartier popular, creativ, cu străduțe înguste și pitorești, numeroase magazine de artă, restaurante și galerii. Acolo, pe strada Broome 565, colț cu W. Broadway, se găsește prima clădire rezidențială a unui celebru arhitect deținător al premiului Pritzker.

Küberit prezintă noul sistem de profile PPS® cu tehnologie 4.0

31 decembrie 2018
La dezvoltarea noilor produse, Küberit și-a urmat consecvent strategia consacrată. În ianuarie 2019, la târgurile Domotex (Pavilionul 13, standul C32) și BAU (Pavilionul A5, Standul 125), liderul pieței de profile din aluminiu, alamă și oțel prezintă noul sistem de profile cu tehnologie patentată 4.0.

Pardoseli călduroase și silențioase cu URSA GLASSWOOL TSP

31 decembrie 2018
Izolarea fonică a pardoselilor este recomandată de toți specialiștii în acustica construcțiilor, din motive de confort și de bună vecinătate; nu rare sunt cazurile în care apar discuții între vecini din cauza obiectelor căzute pe pardoseală, a zgomotelor de pași care străbat clădirea pe verticală, a sunetelor de diverse tonalități care ajung de la un etaj la altul, stricând liniștea căminelor și buna conviețuire.


Pardoselile de uz industrial Ucrete au obținut certificarea Halal

31 decembrie 2018
Pardoselile de uz industrial Ucrete din gama de produse Master Builders Solutions® au fost certificate pentru utilizare în cadrul unităților de producție Halal. Procesul de certificare, realizat de Halal Certification Europe, a presupus o examinare detaliată a materiei prime și a furnizorilor la care se apelează pentru fabricarea Ucrete și, de asemenea, auditarea unității de producție a BASF din Redditch, Marea Britanie.

Bienala Națională de Arhitectură 2018

31 decembrie 2018
Pe 1 octombrie 2018 am participat ca parteneri media la deschiderea lucrărilor celei de-a XIII-a ediții a Bienalei Naționale de Arhitectură, desfăşurată la Teatrul Naţional "I.L. Caragiale" din Capitală. Tema ediţiei din acest an, ”100 de ani de Arhitectură în România”, a fost dedicată unei aniversări cu profundă rezonanţă pentru arhitectură şi profesioniştii acesteia, pentru cultura şi istoria naţională. La eveniment a fost distribuită gratuit ultima ediție a revistei, din dorința de a transmite arhitecților cele mai recente noutăți al branșei noastre.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli