CAUTA IN SITE

Tehnologie pentru viitor - URSA BiOnic

19 decembrie 2017
În octombrie 2017, mai mulți reprezentanți ai presei de specialitate au participat la o întâlnire cu domnul Sorin Pană, directorul comercial al companiei Ursa România, pentru a obține informații despre URSA BiOnic, o nouă tehnologie implementată în realizarea produselor de izolare termică și fonică pe bază de vată minerală.

Bona System – un concept unic și complet

19 decembrie 2017
Timp de aproape 100 de ani, Bona a dezvoltat, pentru profesioniști și beneficiari, produse și sisteme premium capabile să mențină frumusețea naturală a pardoselilor din lemn. Astăzi, mai mult decât oricând, vă puteți baza pe sistemul complet Bona pentru fiecare etapă a procesului de execuție și renovare, de la montare sau reparare până la șlefuire, finisare și întreținere. Nicio pardoseală de lemn nu este completă, fără sistem complet Bona!

Elis Pavaje incepe productia in cea de-a treia fabrica, din nordul Moldovei

20 septembrie 2017
Bucuresti 20.09.2017. Elis Pavaje demareaza productia la Secuienii Noi, judetul Neamt, in cea mai moderna fabrica de pavele si alte produse din beton vibropresat din grup, la finalul unei investitii de peste 10 milioane euro si 9 luni de munca asidua. Scopul investitiei este de a raspunde solicitarilor in crestere de prefabricate din beton (pavele, borduri, rigole, boltari, elemente de canalizare) si de a optimiza costurile logistice pe zona Moldovei.

Tendințele în mobilă, în lumina reflectoarelor BIFE-SIM 2017

14 septembrie 2017
BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii din România, va avea loc între 13 și 17 septembrie 2017, la Romexpo.

Gala și premiile Concursului Anualei de Arhitectură București 2017

12 septembrie 2017
Joi, 22 iunie, a avut loc Gala Anualei de Arhitectură București 2017, eveniment major pentru arhitecți, cu o dublă semnificație de această dată: au fost premiate cele mai bune proiecte înscrise în concursul de arhitectură și, în plus, a fost inaugurat noul sediu al OAR București din strada Sfântul Constantin nr. 32, numit Casa Arhitecturii, loc de întâlnire pentru toți cei interesați de o dezvoltare armonioasă a Capitalei.


SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli