Ceramica » Ceramica

Istoria unei pardoseli de exceptie !

14 aprilie 2013
Vă prezentăm în continuare o lucrare de referinţă pe care o recomandă câteva elemente cheie: a fost executată într-o clădire monument istoric Casa memoriala Capitan Ilie Birt, a presupus reparaţii ample ale unei şape cu sistem termic de încălzire încorporat şi a trebuit să corespundă unor cerinţe estetice deosebite, care au inclus şi medalioane ceramice montate in situ.

Siceram, rustic si aristocratic într-un hotel din Polonia

09 aprilie 2013
Palat de secol XVIII, construit după modelul barocului târziu, încadrat într-un peisaj mirific din apropierea Carpaţilor Occidentali, nu departe de oraşul Jelenia Góra, Polonia...

Pardoselile din piatra - probleme si rezolvari

22 august 2012
Roca folosită pentru pardoseli, de orice tip ar fi (calcar, granit, travertin, marmură, piatră de râu etc.) și oricum ar fi prelucrată (șlefuită, lustruită, buciardată) se confruntă ca orice alt material cu aceleași probleme legate de uzura fizică, chimică sau diferențele de temperatură.

Pardoseli din argila

22 august 2012
Două mâini iau un "boț" de lut, îl frământă și îl modelează într-o formă din lemn, dând naștere unor plăci pentru pardoseli cu totul speciale. Parcă, inconștient, se repetă actul genezei și suntem transpuși în afara timpului, dincolo de mode și de tendințe, acolo unde se simt în largul lor și marii designeri și arhitecți.

PLACARILE CU GRESIE - 5 pasi importanti pentru o lucrare de calitate

22 august 2012
Deși par printre cele mai simple montaje de pardoseli, care pot fi executate de oricine, placările ceramice devin deseori sursă a nemulțumirii multor beneficiari, tocmai pentru că sunt abordate neglijent de către unii montatori, fără respectarea unor condiții general valabile sau prevăzute de producătorii de gresie sau adezivi.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli