Ceramica » Ceramica

Klinkerul - pentru amenajari spectaculoase

22 august 2012
Din varietatea de materiale pentru pavaje exterioare existente pe piaţă, ne-am oprit de această dată asupra unuia recunoscut ca făcând parte din „elită“, şi anume klinkerul. Iar contextul este unul de excepţie, deoarece pavajul a fost folosit pentru aleile şi terasele unei case exclusiviste din Braşov.

Arta placarilor ceramice

28 februarie 2012
Primul articol dedicat placarilor ceramice din revista profesionistilor domeniului pardoselilor are in centru mitul IMOLA, cea mai veche Cooperativa de Productie a Italiei, a carei istorie incepe in 1874. In materie de acoperiri ceramice pentru pereti si pardoseli, nu trebuie sa va spunem noi ca mentiunea "Made in Italy" echivaleaza cu «Hergstellt in Deutschland» pentru industria automobilelor si implica GARANTIA CALITATII.

Chituri adezive pentru mozaic

28 februarie 2012
Finisajele speciale includ placi ceramice cu suprafete care imita metalul, lemnul sau parchetul, mozaicurile opace, semitransparente sau chiar transparente, din metale sau din sticla ce imita metale. Plecand de la analiza materialelor de finisaj, a designului final al placarilor si a spatiilor ambientale unde pot fi aplicate aceste finisaje, Mapei a lansat un mortar special de chituire, denumit pe scurt Kerapoxy Design.

Cliptile: gresia fara adeziv

07 noiembrie 2011
Rafinamentul nu exclude utilitatea, ci o implineste. O suprafata placata perfect cu o gresie de mare calitate devine cu atat mai atractiva cu cat realizarea ei ia cateva zile, nu reclama existenta unui santier si nici dezafectarea spatiului respectiv pe termen nedefinit. Solutia pentru oamenii deopotriva practici si indragostiti de frumos se numeste Cliptile.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli