Ceramica

Ceramica, la confluența dintre eleganță și naturalețe

12 septembrie 2017
Pardoselile ceramice premium, inspirate dintr-o tradiție de multe secole, chiar milenii, sunt în continuare o opțiune pentru amenajările cu tentă rustică sau vintage, chiar și în această perioadă de numeroase experimente. Aceasta cu atât mai mult cu cât sunt valorizate finisajele ecologice, obținute pe cât este posibil prin metode tradiționale.

Tendințe în amenajări exterioare – lansare pavele premium Elis Pavaje. Tu ce stil preferi: retro sau modern?

17 martie 2017
Curtea și grădina ne întâmpină primele de “bun-venit” și ne întroduc în atmosfera familiară de la interior. Pentru a respecta tendințele în amenajări exterioare la nivel mondial și a le oferi clienților soluții îmbunătățite pentru amenajări, cu produse nu doar funcționale, ci și estetice, care să reflecte personalitatea și stilul de viață al proprietarilor casei, Elis Pavaje a lansat două noi Produse în gama Premium: Decora și Cortina D7.


Elis Pavaje

13 iulie 2016
Pavajul are un rol esențial în amenajarea exterioară a curții sau a grădinii din jurul casei, fiind alegerea ideală pentru a crea stiluri arhitecturale variate, de la cel rustic și natural până la cel elegant și modern. Datorită caracteristicii de a îmbina aspectul funcțional cu cel estetic și a ușurinței cu care pot fi montate, produsele din pavaj sunt elemente din ce în ce mai folosite în proiectele de arhitectură.

Siceram SA se implică în restaurarea incintei fortificate Alma Vii

13 iulie 2016
În negura anilor 1200, hoardele mongole comandate de Kadan și Bătu Han, nepoții favoriți ai lui Ginghis Han, se pregăteau să dea foc Europei Centrale. Într-un cătun minuscul din sudul Transilvaniei, frumoasa săsoaică Alma a strâns în jurul său bărbații și femeile din cele 10 familii alături de care trăia și s-a luptat îndârjit cu invadatorii.

Restaurarea pardoselii din mozaic și piatrǎ naturalǎ a faimoasei galerii comerciale VITTORIO EMANUELE II DIN MILANO

24 iunie 2013
Galeria Vittorio Emanuelle II din Milano este cel mai vechi spațiu comercial din peninsulă, purtând numele primului rege care a unit Italia. Galeria fost construită în a doua jumătate a secolului XIX (1865 – 1878) de către arhitectul Giuseppe Mengoni. Ansamblul este format din două pasaje care se intersectează într-o piațetă octogonală acoperită cu o cupolă imensă din fier și sticlă.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli