Pardoseli » Comerciale

Dacca: soluții complete de amenajare pentru spații publice

11 iunie 2019
Pe 12 martie 2019, Dacca Group Trade a organizat la București o prezentare a principalelor soluții de amenajări interioare oferite pe piața românească, la care au participat numeroși arhitecți, designeri, specialiști din domeniu, jurnaliști. Într-o atmosferă vintage din Centrul Vechi, au fost expuse materiale performante pentru pardoseli, pereți, mobilier, soluții acustice, corpuri de iluminat și textile, destinate în special proiectelor publice – birouri, Horeca, învățământ, spații medicale, comerciale, chiar industriale. Începând de la înființare, în 2007, Dacca a dezvoltat soluții atât pentru pardoseli, cât și placări sau personalizări pentru pereți, tapet, astfel încât să poată oferi soluții de amenajare complete.

Pardoseli supraînălţate

22 august 2012
Pardoselile tehnice supraînălţate cu plăci din sulfat de calciu de la Knauf sunt
recomandate peste tot acolo unde este necesar accesul în mod direct și frecvent la rețelele electrice, de apă sau alte trasee funcționale pe care acestea le ascund,
precum și în situațiile care necesită rapiditatea realizării unor pardoseli cu o planeitate controlată.

Pardoseli pentru alimentatia publica

27 februarie 2012
Putem face, fara niciun efort, o comparatie intre pardoseala unui spital si cea a bucatariei unui restaurant. Conditiile de igiena trebuie sa fie la fel de stricte, desi poate ca agentii patogeni nu sunt atat de agresivi in cel de-al doilea caz. Totusi, sa pornim de la ideea ca mancarea trebuie preparata intr-o curatenie desavarsita, lucru imposibil de obtinut fara o pardoseala potrivita.

Darwin - pardoseli supraînălţate pentru exterior

27 februarie 2012
Vă prezentăm un nou produs de înaltă performanţă de la Cooperativa Ceramica d’Imola: panoul pentru pardoseli supraînălţate de exterior Darwin. Împreună cu celelalte elemente ale sistemului pus la punct de compania italiană, aceste panouri sunt o soluţie inovativă, estetică şi deosebit de adaptabilă pentru terase, căi de acces şi spaţii exterioare unde se doreşte o pardoseală de calitate.

Interviu Quattro Pavimente Tehnice

27 februarie 2012
Interviu cu reprezentantii Quattro Pavimente Tehnice, domnii Adrian Mihailovici - Director Comercial si Pavel Marinica - Director Tehnic

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli