Confortabile, ecologice, silențioase. Noua colecție EGGER Pro Comfort Flooring 2018 – 2020

Parchet » Pardoseli laminate | 31 decembrie 2018

 

Purtând acum denumirea EGGER PRO, colecția de pardoseli Comfort este reimaginată și introdusă pe piață alături de noile sortimente de pardoseli EGGER laminate și Design.

Producătorul de materiale pe bază de lemn EGGER comunică, prin intermediul noilor sale colecții de pardoseli pentru distribuitori specializaţi, mesajul central „EGGER are soluția“. Cu EGGER PRO Comfort Flooring 2018 – 2020, acesta reacționează la cererea pentru o pardoseală sustenabilă, cu un design contemporan, potrivit pentru viața modernă. Noua pardoseală Comfort creează o ambianță primitoare, în care vă veți simți bine, garantat.

 

Caldă, confortabilă și silențioasă.

Colecția cuprinde 28 de decoruri, care se remarcă nu numai din punct de vedere vizual, ci și prin tehnologia modernă de imprimare digitală, modul de producție și sustenabilitatea produsului finit. decorurile în tendințe care folosesc imprimarea hd vor da încăperii un aspect unic. În plus, veți simți o senzație plăcută la mers datorită suportului elastic din plută. suprafața realizată din plută sustenabilă creează un sentiment de căldură și de confort. Decorurile variate și interesante, bazate pe experiența EGGER înmaterie de trenduri și datorită unui ochi format pentru stilurile de amenajare la modă, sunt prezentate în 4 universuri de stil: Pure Nature, Used Novelty, Modern

Classics și Light Living. veți găsi decoruri elegante, jucăușe cu aspect de lemn sau piatră pentru toate gusturile și trendurile de design interior.

 

Creativitate fără limite și suprafețe autentice

Decoruri de stejar, ornamentale și decoruri de piatră – EGGER Pro Comfort îndeplinește toate cerințele de design și este în trend cu o selecție variată de decoruri. Reproducerile de lemn cu jocuri animate de culoare se remarcă în contrast cu reproducerile de piatră cu aspect sobru și elegant. Decoruri creative și jucăușe completează gama. pentru prima oară, EGGER folosește o tehnologie de imprimare digitală ultramodernă, la rezoluție înaltă, care produce plăci autentice cu aspect marcant. noul proces aduce culori tari și profunzime imaginii decorului. Rezultatul este vizibil: nivel înalt de naturalețe, aproape fără repetiție și o nouă strălucire.

Aspectul este adus aproape de perfecțiune prin formatele plăcilor, de la classic la kingsize, de la formatele large la cele long, disponibile ca plăci în diferite nuanțe sau plăci în stil rustic. O varietate de struc turi autentice și diferite tipuri de teșituri com ple mentează aspectul natural

al pardoselilor.

 

Siguranță și durabilitate datorită unui sistem bine pus la punct

Sistemul cu clic UNI fit! brevetat a fost ales pentru produsele din colecţia Comfort, sistem ce vă garantează un montaj sigur și stabil al pardoselii. Pardoselile noastre comfort au o suprafață ușor de întreținut, protejată chiar și împotriva radiațiilor uv puternice, asigurând stabilitatea culorii pe termen lung.

Sustenabilitatea joacă un rol important în această nouă generație de pardoseli din plută. Principalele componente, pluta și lemnul provenit exclusiv din păduri certificate, sunt materiale sustenabile și salvează resurse. Pardoselile EGGER Comfort sunt 100% reciclabile și fără PVC și nu conțin substanțe dăunătoare.

 

Factbox

-          EGGER PRO Comfort Flooring 2018 – 2020 cu 28 de decoruri

-          Noua tehnologie de imprimare digitală HD și sistemul cu clic UNI fit! recomandă aceste pardoseli

-          Decorurile cu aspect de lemn și piatră variază de la clasice și sobre până la rustice și jucăușe, complementate de ornamente la modă

 

Studiu de caz

Spațiul de birouri Zigman și MDM in design - Decor deosebit pentru o atmosferă creativă

În sediu își desfășoară activitatea firmele MDM in design – proiectare de amenajări interioare și mobilier, și Zigman – execuție mobilier personalizat din pal, MdF și lemn masiv. la etajul acestei noi clădiri a fost amenajat spațiul de birouri, pardoseala fiind instalată pe o suprafață de 103 m2.

S-a dorit ca pardoseala aleasă să pună în valoare structura de lemn a construcției. Montajul a fost realizat de către compania care a și construit clădirea de lemn – Wood Structure SRL.

Astfel, tipul cel mai potrivit de pardoseală s-a dovedit a fi din colecția EGGER Pro Comfort. Produsă din materiale naturale, lemn și plută, pardoseala este ecologică și asigură un climat sănătos în încăpere, ca și celelalte pardoseli EGGER. Datorită straturilor de plută integrate,

pardoseala este caldă, plăcută și silențioasă în timpul mersului. Mediul creativ necesită un spațiu calm, în care predomină liniștea, iar caracterul silențios al pardoselii se încadrează perfect acestei cerințe.

Pardoselile Pro Comfort sunt potrivite pentru toate spațiile comerciale. Decorul a fost ales chiar de către directorul de creație al companiei zigman: am ales acest model datorită designului său, în primul rând – reproduce lemnul, adică materia primă de bază de la care pornim lucrul, iar cromatica multiplă este asemănătoare cu diversitatea spațiilor în care facem design de amenajări.

“Calitățile sale privind rezistența produsului nici nu le-am pus la îndoială”, ne spune doamna Maria cristina Man.

Pentru efecte extraordinare, folosim tehnologia modernă de imprimare digitală HD pentru pardoselile comfort. Decorul EPC 021 stejar villanger colorat atrage toate privirile. culorile vii, combinate cu aspectul de stejar vechi, încurajează spiritul creativ și dau frâu liber inspirației.

EPC 021 face parte din universul de stil Used Novelty.

Această tendință în amenajări este caracterizată prin elemente creative, jucăușe, precum și prin influențele vintage și aspectul patinat.

 

INFO

Produse utilizate: EPC 021 Stejar Villanger colorat

Realizat de: Zigman SRL, www.zigman.ro

Designer interior: Maria Cristina Man, Zigman SRL

Montator: Wood Structure SRL, ww.woodstructure.ro

Perioada de montaj: Aprilie 2018

 

Vizitați standul Egger la târgurile BAU München (Pavilion B5, Stand 339) și

Domotex Hanovra (Pavilion 12, Stand B36)!

Sisteme profesionale pentru pardoseli