Creație, amenajare, aplicare; Pardoselile design ADRAMAQ

Parchet » Parchet | 07 septembrie 2019

 

Amenajarea creativă e pe primul loc pentru brandul ADRAMAQ din casa JAB ANSTOETZ când vine vorba de dezvoltarea noilor produse – indiferent că sunt vizate colecții de materiale, mochetă sau cele mai noi produse din gama JAB – pardoselile design.

 

Modelele și culorile joacă un rol important – pardoselile în dale dispuse în brăduț sau chevron nu mai sunt apanajul exclusiv al parchetului masiv. Tehnicile moderne și clasice de montaj sunt valorizate prin colecțiile de pardoseli design, aplicarea ușoară fiind o prioritate.

Colecția de pardoseli design ADRAMAQ TWO aduce în prim plan modelele Squared Wood și Creel Oak, iar noua gamă ADRAMAQ THREE face din amenajarea creativă a pardoselii punctul principal.

 

„Acest produs este potrivit perfect pentru tehnicile de amenajare creativă a pardoselii“, ne destăinuie domnul Mirco Schaepe, director de dezvoltare al gamei LVT.

„Ușor de tăiat și montat, LVT-ul nostru permite orice variantă de amenajare creativă.“

 

Fie aplicate rapid, ca în noile decorațiuni exclusiviste, fie inspirate de arhitecți, pardoselile design ADRAMAQ vă pun în valoare proiectul – combinația de culori și posibilități de montaj e practic nelimitată. Pardoselile design sunt disponibile în tonuri standard de lemn dar și în modele mai creative, cu aspect de piatră – până la urmă, doar clientul e în măsură să-și transpună pe propria pardoseală ideile și viziunea, indiferent că o face la el acasă sau la birou. Nu există dorințe de neîndeplinit.

 

Mai multe informații despre produsele mărcii ADRAMAQ găsiți accesând

www.adramaq.de

sau la următoarele date de contact:

Harald Mengher

hdm.adramaq@yahoo.com

Tel.: 0772050199

Sisteme profesionale pentru pardoseli