Decotex

Mocheta » Mochete | 28 februarie 2012


Cand alegem pardoseala, arhitectul ne va intreba invariabil despre cum anume vrem sa amenajam peretii si tavanul. Avantajul major pe care vi-l ofera Decotex rezida tocmai in serviciile integrate de amenajare personalizata: alegerea materialului, livrare, punere in opera, garantie si servicii de intretinere ulterioara – deopotriva pentru tapet si mocheta. In plus, calitatea e garantata: materialele provin de la grupul EGE (www.egecarpet.com), producatorul scandinav de mocheta fiind unul dintre liderii mondiali in domeniu.

Flexibilitate, adaptare, inovatie - de la idee la mocheta unicat

Ne propunem sa nu limitam cu nimic creativitatea si inovatia arhitectilor si designerilor de interior: orice spatiu poate fi tratat ca o piesa unicat. Nu trebuie decat sa ne prezentati ideea dumneavoastra, pe care o vom reda intocmai pe... mocheta si tapet. Nu ne sperie nici termenele stranse: avem nevoie de maximum trei  saptamani pentru a transpune in realitate ceea ce v-ati imaginat.
Poate tocmai de aceea solutiile noastre l-au convins si pe dl. Christian Lacroix. Impreuna cu echipa de designeri de la EGE, renumitul creator de moda a realizat un design unicat transpus apoi pe mocheta si expus in prezent la muzeul de arte frumoase Réattu.

Pardoseala ca sevalet

Gratie tehnologiei avansate folosite in fabricatie, la EGE limitele de amenajare a spatiilor sunt trasate doar de imaginatie. Asemeni unui artist care-si pune pensula pe sevalet, designerii au acum posibilitatea de a-si exprima neingradit ideile de amenajare a pardoselii. Pentru ca aceasta, ca niciun alt element constructiv, confera spatiilor stil, confort, calitate si prezenta, marcand decisiv experienta vizitatorilor. Imagini stralucitoare ori tip corporate se pot combina cu viziuni traditionale, dozand echilibrul perfect in orice cladire.

Avantajele alegerii EGE

  • Design nelimitat de restrictii repetitive ale modelelor
  • Toate culorile curcubeului
  • Solutii spatiale unice, pentru orice dimensiuni si formate
  • Produse de cea mai buna calitate in 7 trepte de pret (clasa trafic intens 33, tratament antimurdarire, ignifugare, antistatic, compozitie 100% poliamida sau 80% lana – 20% poliamida)
Avantajele de mai sus nu sunt limitate la hoteluri, birouri ori alte spatii de business. Si organizatiile mai mici se pot bucura pe deplin de ele, in toata lumea putand fi gasite mochete EGE create special pentru scoli, vase de coaziera, institutii medicale, azile, magazine etc. Pentru noi, niciun spatiu nu e prea mic ori prea mare!

Un mediu medical mai sanatos prin mocheta EGE

Alegerea unei mochete EGE pentru sectorul medical prezinta numeroase avantaje. Pe langa deja recunoscuta calitate a produselor noastre, criteriu absolut indispensabil cand vine vorba de sectorul medical, gama de produse dedicata pe care o putem livra se distinge si prin designul deosebit. Amintim atat ca produsele EGE au fost notate cu indicele BRE  A+, cat si ca pe 3 iunie  2010 EGE a facut pasul decisiv  spre acreditarea Achilles, pe care o obtin doar 20% dintre cei peste 850 de aplicanti.
Sisteme profesionale pentru pardoseli