DURABILE, NATURALE, MODERNE NOUA COLECȚIE EGGER PRO DESIGN FlOORING 2018 – 2020

Parchet » Pardoseli laminate | 25 septembrie 2018

 

www.egger.com

 

Noua pardoseală Design a producătorului de materiale pe bază de lemn este modernă, variabilă și robustă – iar bonusul pentru stil este inclus.

 

Purtând acum denumirea EGGER PRO, colecția de pardoseli Design este relansată și introdusă pe piață alături de noile sortimente de pardoseli EGGER laminate și Comfort. Producătorul de materiale pe bază de lemn EGGER comunică prin intermediul noilor sale colecții de pardoseli

pentru distribuitori specializaţi mesajul central „EGGER are soluția“. Cu EGGER PRO Design Flooring 2018 – 2020, acesta reacționează la cererea pentru o pardoseală inovatoare, sănătoasă pentru spațiul de locuit și adecvată pentru uz comercial, care reunește avantajele pardoselilor din lemn cu cele ale unor pardoseli pe bază de materiale sintetice. Ceea ce a rezultat este o nouă generație de pardoseli Design, fără substanțe dăunătoare și cu un design sofisticat.

 

Indiferent cât de excentrice sunt ideea de design și cerințele tehnice: noul sortiment de pardoseli EGGER Design cuprinde 32 de produse cu decoruri inovatoare, cu o suprafață extrem de robustă și cu o placă suport compactă, rezistentă la umflare, din fibră de lemn, oferind o soluție pentru aproape toate domeniile de utilizare. Experiența îndelungată în designul decorurilor și o intuiție deosebită cu privire la tendințele actuale în amenajări, precum și experiența în aspectele tehnice ale producției de care dispune producătorul de materiale pe bază de lemn se pot vedea și simți în această colecţie. Decorurile deosebit de autentice sunt clasificate în patru noi universuri de stil: în acest sens, în special aspectul natural de lemn și piatră țin de stilul Pure Nature, în timp ce Used Novelty reunește decoruri pline de caracter, jucăușe. La Modern Classics, decorurile clasice de lemn și piatră prind viață, fiind reinterpretate în combinație cu noi concepte de culoare. Decorurile lumii Light Living se prezintă deschise și prietenoase, potrivite perfect tendinței de amenajare în stil scandinav.

Pardoselile Design sunt produse în proporție de 70% din fibre de lemn naturale. Mai mult, ele sunt fabricate 100% fără PVC și materiale plastice, contribuind astfel la un climat interior sănătos. Decorul EPD022, Stejar Edington natur din universul de stil Pure Nature.

 

Pardoseala EGGER PRO Design este foarte robustă, naturală și modernă.

Culoarea caldă, maro face ca pardoseala cu fibre lemnoase naturale să aibă un efect clasic. Stejar Waltham maro, EPD030 din universul Modern Classics, este un decor clasic de stejar cu noduri și flori de culoare caldă, maro.

 

Cerințe ridicate în ceea ce privește estetica, realizate cu măiestrie Cu ajutorul pardoselilor, încăperilor li se asigură un accent decisiv de design: colecția EGGER PRO Design Flooring 2018 - 2020 răspunde prin gama sa largă de reproduceri de lemn, piatră și alte materiale, cererii pentru decorul potrivit și oferă alegerea ideală pentru fiecare dintre stilurile în tendințe pentru locuințele noastre. Imitații rustice de stejar cu caracter dur, plin de vitalitate, sunt în contrast cu decorurile elegante care imită betonul. Decorurile de piatră colorate și simple, precum și cele cu accente metalice completează perfect gama de pardoseli Design. Datorită combinației cu structuri autentice ale suprafețelor, diferența optică față de original se mai poate observa numai la o privire foarte atentă.

 

Pardoseli care conving – estetic și funcțional

Sistemul consacrat cu clic UNI fit!, utilizat la produsele din colecţia EGGER Design Flooring 2018 – 2020, garantează montajul impecabil: plăcile se fixează unele în altele cu un sunet specific de clic, formând o îmbinare sigură și stabilă. Astfel, montajul rapid și fără complicații este garantat. Deoarece pardoselile Design se pot monta flotant și se pot lipi pe toată suprafața, sunt ideale atât pentru suprafețe mari, cât și pentru utilizarea în zone comerciale. Pardoselile Design au multe de oferit: suprafața lor rezistentă la microabraziuni din poliuretan termoplastic inodor, fără substanțe dăunătoare, este deosebit de robustă și are capacitatea de a-și relua forma în cazul apariției urmelor lăsate, de exemplu, de picioarele mobilierului.

Acest efect de auto-reparare, împreună cu rezistența UV a suprafeței, care împiedică decolorarea pardoselilor, chiar și în cazul expunerii la raze solare intense, garantează frumusețea de lungă durată a pardoselilor. Plăcile compacte cu o grosime constructivă de numai 5 mm se evidențiază și prin etanșarea DualSeal, pe ambele părți, care permite curățarea cu aparate cu abur, precum și montajul pardoselilor Design în încăperi cu umiditate ridicată și în cadrul aplicațiilor comerciale.

Datorită rezistenței la microabraziuni și suprafeței autoregenerante, pardoseala rămâne frumoasă pe termen lung. Fiind prevăzută cu o structură antiderapantă a suprafeței, această pardoseală este adecvată în mod special pentru spații cu trafic intens, în care un pas sigur este important. Decorul EPD003 Stejar periat are un aspect patinat și se adaptează în mod ideal stilului de amenajare creativ, Used Novelty.

 

Suprafețe autentice, care oferă un design potrivit pentru toate gusturile: EGGER furnizează soluții prin intermediul noii colecții EGGER PRO Design Flooring 2018 – 2020 și prezintă produse dezvoltate până la perfecțiune. Rezistente la umiditate, pot fi, de asemenea, montate în zone cu nivel ridicat de umiditate datorită etanșării pe ambele părți. Din punctul de vedere al aspectului, decorurile, precum cel prezentat aici, Stejar elegant bej nisip, EPD015 din universul de stil Light Living, nu pot decât să con vingă.

 

Factbox

·         EggEr PrO Design Flooring 2018 – 2020 cu 32 de decoruri 

·         Robuste în mod deosebit și rezistente la microabraziuni, acestea sunt ideale pentru zone cu trafic intens

·         Noile decoruri cu aspect de lemn și piatră

·         Atrag privirile datorită autenticității ieșite din comun

·         Rezistente la umiditate, le puteți folosi acum pentru băi, bucătării sau holuri

Sisteme profesionale pentru pardoseli