Elastice

Noile colecții Bolon, prin DACCA Group Trade

07 septembrie 2019
Bolon, unul dintre cele mai inovative și exclusiviste branduri de pardoseli de pe piața europeană și mondială, este reprezentat în România de DACCA Group Trade, care nu doar furnizează acest material, ci oferă și întregul suport tehnic și estetic pentru găsirea soluției optime unui anumit proiect, în colaborare cu beneficiarul sau arhitectul.

De ce să alegi o pardoseală cu HD Mineral Core?

07 septembrie 2019
Cele mai cunoscute și utilizate soluții pentru renovarea sau decorarea pardoselii sunt lemnul, plăcile ceramice (gresia) și plăcile laminate. Însă clienții s-au plictisit de acestea, sunt interesați de „altceva”, de alternative moderne care să reducă din neajunsurile soluțiilor vechi menționate mai sus.

Flotex Colour 2019

11 iunie 2019
Forbo Flooring Systems introduce o nouă colecție globală, Flotex Colour, completând gama Flotex deja consacrată ca veritabil standard al industriei. Flotex Colour 2019 constă din 4 modele și reunește în total 90 culori pe rolă / dală. Sunt de asemenea disponibile versiuni cu proprietăți speciale, precum AcousticPlus și dale embosate. Toate versiunile Flotex au o grosime de 5.0 mm.

Surface Finishing Eurocol: conforabil, decorativ, rezistent

14 martie 2019
Într-o locuință, imobil de birouri, hotel sau alt tip de clădire ”civilă” avem invariabil spații în care este de preferat să alegem o pardoseală continuă, rezistentă la umezeală, care se poate curăța sau întreține ușor și rapid. Sunt zone în care ar fi păcat să montăm parchet sau mochetă, fiind nevoiți să le protejăm permanent, să pierdem ore și ore pentru a îndepărta petele, praful, murdăria.

Pardoselile Ucrete de la BASF, cele mai rezistente din lume încă din 1969, aniversează 50 de ani

14 martie 2019
Cele mai rezistente pardoseli din lume, din gama Master Builders Solutions, celebrează o aniversare majoră: acum 50 de ani au fost patentate soluțiile de pardoseli ucrete. ucrete are la bază o tehnologie unică pe bază de rășini ce conferă acestor pardoseli o rezistență excepțională la substanțe chimice agresive, impact mecanic și șocuri termice.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli