Elastice

Pardoseli Marmoleum Marbled

14 martie 2019
Tehnologia actuală poate produce practic orice, se ridică deja case la imprimante 3D. Se pot obţine – şi se obţin – materiale ultrarezistente, colorate, practice. Trendul ireversibil deja readuce însă în discuţie materialul natural. Care miroase, se simte şi este natural. Dincolo de oportunitate, cost şi utilitate, locuirea implică emoţie şi stil. Petrecem peste 80% din timp indoor, şi procentul nu e deloc în scădere. Dacă vrem să ne placă propria locuinţă şi locuire, trebuie de fapt să fim în armonie cu ea.

Terra și Splash, două noi modele din colecția Forbo Marmoleum Marbled Co2 neutral

31 decembrie 2018
Marmoleum Marbled e prezentată ca un clasic modern. Cu două noi modele, Terra și Splash, gamă e extinsă cu noi efecte vizuale ce dau va loare suplimentară portofoliului Forbo. Terra este un model cu o structură închisă și foarte contrastantă inspirată de roci și care generează aspectul sofisticat al marmurei.

Pardoselile de uz industrial Ucrete au obținut certificarea Halal

31 decembrie 2018
Pardoselile de uz industrial Ucrete din gama de produse Master Builders Solutions® au fost certificate pentru utilizare în cadrul unităților de producție Halal. Procesul de certificare, realizat de Halal Certification Europe, a presupus o examinare detaliată a materiei prime și a furnizorilor la care se apelează pentru fabricarea Ucrete și, de asemenea, auditarea unității de producție a BASF din Redditch, Marea Britanie.

Flotex by Starck

25 septembrie 2018
Philippe Starck a creat o colecție de 3 sisteme numite Vortex, Artist și Twilight. Fiecare dintre acestea e disponibilă în 4 părți separate ce se pot aranja în mod liber pentru a crea modele pentru proiectele designerilor adaptate nevoilor și pre ferințelor lor.

Linoleumul – pardoseala cu o istorie aparte

03 iulie 2018
În incursiunea noastră prin lumea pardoselilor elastice, despre care am scris în mai multe ediții recente, ne oprim de data aceasta asupra linoleumului. A nu se confunda cu ceea ce reprezenta acum câtea decenii acea acoperire ieftină de PVC sau alt material plastic, cu o țesătură textilă încorporată și un model mai mult sau mai puțin inspirat, tipică pentru pardoselile apartamentelor ieftine din perioada comunistă.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli