Elastice

Forbo Eurocol în avangarda designului de pardoseli

19 decembrie 2017
Noile produse pentru finisarea pardoselilor marca Eurocol nu implică suduri, nici deșeuri și nici nu este necesară o planificare prea complicată înainte de execuție. Vorbim de materiale care pot fi aplicate atât la interior, cât și la exterior, atuurile lor importante fiind rezistența mecanică și rezistența chimică la substanțele agresive, ceea ce permite o întreținere frecventă și simplă.

Forbo Flooring Systems – un brand admirat de designeri și aplicatori în 2017

19 decembrie 2017
Prezență globală pe piața de linoleum, PVC, mochetă, Flotex și sisteme de bariere pentru praf, Forbo Flooring Systems este o companie premiată an de an la concursurile organizate de designeri și arhitecți pentru gradul de inovație, pentru calitatea obținută la toate categoriile de produse, funcționalitate și, nu în ultimul rând, pentru respectarea dezideratelor ecologice. Iată în continuare câteva game reprezentative propuse în ultimul an pentru piața premium din România, dar și din întreaga lume.

Flotex Planks - Eleganță și stil prin Modularitate

12 septembrie 2017
Modularitatea fiind un trend major în pardoseli, Forbo a dezvoltat o gamă unică de lamele Flotex de 100x25 cm ce permit crearea unor proiecte extraordinare de pardoseală. Pornind de la cele 6 modele disponibile aveți infinite posibilități de a potrivi și a amesteca nuanțe și culori perfect adaptate pentru orice destinație.

Eurocol Multiterazzo și Liqiddesign Materiale moderne perfecte pentru locațiile Horeca de top

12 septembrie 2017
Pardoseală lichidă turnată cu mare durabilitate, ușor de întreținut și rezistentă la apă, cu formă stabilă și adecvată pentru cele mai ridicate cerințe de rezistență mecanică și chimică, antiderapantă.

Renovarea și împrospătarea pardoselilor elastice uzate, sistemul CFloor

18 iunie 2017
Prin sistemul C Floor, Forbo Eurocol promovează o soluție unică de înnoire profundă a pardoselilor elastice vechi și uzate. C Floor îndepărtează deopotrivă straturile aplicate pe pardoseala din fabrică, dar și cele rezultate în urma operațiunilor periodice de întreținere.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli