Elastice

Linoleum pentru obiecte de mobilier

14 octombrie 2016
Furniture Linoleum este un material unic, realizat exclusiv din materii prime naturale si regenerabile, aplicabil pe elemente de mobilier precum birouri, scaune, dulapuri, usi si table de scris. Materialul este in mod natural flexibil si se poate aplica pe toate tipurile de structuri. In plus, are un aspect mat si se simte cald la atingere.

Pardoseli design pentru constructii moderne

13 iulie 2016
O pardoseala comerciala moderna trebuie sa indeplineasca numeroase cerinte legate de traficul intens si atenuarea zgomotului de impact dar trebuie sa fie in primul rand placuta ochiului.

Aplicaţie pardoseli epoxidice – Bucureşti

13 iulie 2016
În zilele de 12-13 aprilie, am organizat o aplicație a produselor pe bază de rășini reactive Murexin, la care am invitat aplicatori parteneri din întreaga țară. Evenimentul s-a desfășurat în Popești Leordeni, în depozitul pus la dispoziție de partenerul nostru Givada și a avut ca scop principal familiarizarea cu noile produse lansate anul acesta. Ne-a bucurat faptul că la invitația noastră au răspuns peste 50 de aplicatori.

Spitalul Casa Austria - Timișoara

22 decembrie 2015
În urmă cu aproximativ 14 ani, pentru lucrările de realizare a pardoselilor epoxidice antistatice din cadrul Spitalului Casa Austria din Timișoara, s-au utilizat produsele Murexin. Ca urmare a unor lucrări de consolidare a construcției desfășurate în cursul acestui an, care au implicat și intervenția pe anumite porțiuni de pardoseală, a fost necesară renovarea întregii pardoseli a unui corp de clădire. În urma inspectării generale a suprafețelor de pardoseală existente, am constatat că pardoseala s-a comportant foarte bine în decursul acestor ani, aspectul inițial păstrându-se aproape impecabil.

Creăm un mediu mai bun

22 decembrie 2015
Începând de la modul în care sunt produse şi continuând cu felul în care performează, pardoselile Forbo sunt sustenabile şi benefice pentru oameni, clădiri şi mediu.


SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli