Deko
Bife Sim 2018

ULTIMELE STIRI

Elis Pavaje incepe productia in cea de-a treia fabrica, din nordul Moldovei

Bucuresti 20.09.2017. Elis Pavaje demareaza productia la Sec...

Tendințele în mobilă, în lumina reflectoarelor BIFE-SIM 2017

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, ...

BIFE-SIM 2017 vă invită să descoperiți fascinanta lume a mobilei!

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă...

ELIS PAVAJE LANSEAZA NOI PRODUSE PENTRU GRADINA

Elis Pavaje a lansat pe piața românească o serie de produ...

Elis Pavaje:lansarea la Stoenești a celui mai mare showroom de pavele, la implinirea a 10 ani

Elis Pavaje a deschis joi, 8 iunie 2017, la Fabrica Stoeneș...

Creștere Bosch cu două cifre la vânzările de scule electrice

Departamentul ”Tehnologie pentru Constructii si Energie”...

Majorare cu 11.7% a cifrei de afaceri pentru compania ELIS PAVAJE in 2016

Bucuresti, 20.02.2017. Compania Elis Pavaje si-a intarit in ...


Elastice

Forbo Flooring Systems: pardoseli elastice pentru hoteluri și restaurante

14 octombrie 2013
Hotelurile, și cu atât mai mult hotelurile design și cele de lanț, au nevoie de o personalizare accentuată, pentru a se diferenția în cadrul pieței, pentru a atrage atât prin servicii, cât și prin amenajări interioare. De asemenea, hotelurile au nevoie de anumite materiale care să răspundă cerințelor de uzură intensă și permanentă, normelor stricte din domeniu.

Montarea acoperirilor elastice pe straturi de uzura existente

24 iunie 2013
Cum se poate monta rapid şi uşor o nouă acoperire de pardoseală elastică pe un strat de uzură existent? Cu Sigan 2! Noile pardoseli din PVC, CV, cauciuc şi chiar mochetă pot fi montate rapid şi curat pe substraturile existente din linoleum ori PVC folosind tehnologia adezivă switchTec® de la UZIN. Odată ce aveţi o pardoseală din PVC ori linoleum veche, zgâriată sau demodată, dar stabilă şi continuă, aceasta nu trebuie neapărat scoasă pentru a face loc altei acoperiri elastice. Îndepărtarea unui strat de uzură din PVC reprezintă o operaţiune elaborată şi însoţită adesea de inconvenienţe şi întârzieri neproductive.

Forbo Marmoleum meets A. Mendini

24 iunie 2013
Prin brandul Marmoleum, Forbo este liderul global al pieței de linoleum. Pardoselile noastre stabilesc trendul în design, calitate și inovație, deopotrivă în sectorul comercial și privat. Cooperarea strânsă cu arhitectul italian Alessandro Mendini a produs șase modele inovatoare de pardoseală, fiecare disponibil în panouri multicolore create cu tehnologia avansată aquajet.

Pardoseală electroconductivă pentru producția de componente electronice

14 aprilie 2013
O lucrare complexă și de mare responsabilitate este cea executată recent de Princeps Studio pentru cunoscutul grup german Hella, producător de componente electronice și de iluminat pentru autoturisme și alte sectoare industriale, care la sfârșitul anului trecut a demarat o investiție amplă de extindere a spațiilor de producție din Timișoara. Pardoselile au fost realizate în cea mai mare parte cu sisteme complete de la Forbo Flooring și Forbo Bonding, incluzând materiale care să corespundă standardelor acestui sector industrial.

Forbo Flooring Systems - 150 de ani de linoleum

09 aprilie 2013
Pentru a sărbători 150 de ani de Linoleum, Forbo Flooring prezintă o colecție complet reînnoită, numită „The Next Generation of Marmoleum”. E vorba de pardoseli ultraperformante, cu finisaj Top shiled 2 șI numeroase calități speciale, disponibile în rolă și dale, în variante acoustic și decibel, cu clasificări superioare în privința rezistenței la foc.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli