Elastice

Spitalul Casa Austria - Timișoara

22 decembrie 2015
În urmă cu aproximativ 14 ani, pentru lucrările de realizare a pardoselilor epoxidice antistatice din cadrul Spitalului Casa Austria din Timișoara, s-au utilizat produsele Murexin. Ca urmare a unor lucrări de consolidare a construcției desfășurate în cursul acestui an, care au implicat și intervenția pe anumite porțiuni de pardoseală, a fost necesară renovarea întregii pardoseli a unui corp de clădire. În urma inspectării generale a suprafețelor de pardoseală existente, am constatat că pardoseala s-a comportant foarte bine în decursul acestor ani, aspectul inițial păstrându-se aproape impecabil.

Creăm un mediu mai bun

22 decembrie 2015
Începând de la modul în care sunt produse şi continuând cu felul în care performează, pardoselile Forbo sunt sustenabile şi benefice pentru oameni, clădiri şi mediu.


Generatoarele de aer cald Steinel: ideale pentru montatorii de pardoseli

14 septembrie 2015
Prin sudare, contractare, modelare sau desprindere, cu ajutorul aerului cald, puteţi realiza foarte simplu cele mai diverse lucrări pentru pardoselile elastice (PVC, linoleum, cauciuc etc.), iar precizia, performanţa şi fiabilitatea sunt garantate. Profesioniştii cu standarde înalte mizează pe generatoarele de aer cald liniare de la STEINEL.

Cursuri de montaj profesionist la Cluj-Napoca

24 martie 2015
DACCA Group Trade, firmă din Cluj-Napoca specializată în furnizarea și execuția de sisteme profesionale pentru pardoseli și pereți, a organizat în zilele de 4, 5 și 6 martie 2015 un curs practic de montaj cu diverse tipuri de pardoseli elastice marca Forbo Flooring (linoleum natural și PVC special - acustic, antiderapant și conductiv), folosind produse de montaj Eurocol Forbo Bonding. Evenimentul a avut loc în sălile de conferințe ale hotelului Sunny Hill din Cluj-Napoca, fiecare zi de curs având programul între orele 9 și 17.

Pardoseli elastice profesionale Forbo Flooring Systems

24 martie 2015
Forbo Flooring Systems este o prezență globală pe piața de linoleum, PVC, mochetă, Flotex, sisteme de bariere de praf, dezvoltând pe lângă acestea o gamă completă de produse profesionale de întreținere.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli