Elastice

Luxury Vinyl Tiles - diversitate prin design

22 aprilie 2014
Colecția LVT Forbo Allura oferă aspectul natural și elegant al pardoselilor din lemn sau piatră, alături de avantajele incontestabile ale uneia din vinil: pardoseală caldă la pășire, ușor de montat și între ținut, fonoabsorbantă, rezistentă și du rabilă.

Scule profesionale LEISTER

08 ianuarie 2014
Pentru a veni în sprijinul montatorilor de pardoseli vă propunem în cele ce urmează să faceţi cunoştinţă cu instrumentele profesionale produse de Leister. Montajul pardoselilor din materiale termoplastice (PVC, PE, linoleum, PUR) necesită o serie de cunoştinţe de  specialitate şi mai cu seamă utilizarea echipamentelor profesionale de ultimă generaţie.

Pardoseli Forbo – pentru un mediu mai bun

08 ianuarie 2014
O pardoseală Forbo e întotdeauna frumoasă și de efect, confortabilă pentru cei care trăiesc, muncesc ori se joacă acolo. Aspectul nu e însă totul, adesea tocmai ceea ce nu se vede contează mai mult.

Forbo Flooring Systems: pardoseli elastice pentru hoteluri și restaurante

14 octombrie 2013
Hotelurile, și cu atât mai mult hotelurile design și cele de lanț, au nevoie de o personalizare accentuată, pentru a se diferenția în cadrul pieței, pentru a atrage atât prin servicii, cât și prin amenajări interioare. De asemenea, hotelurile au nevoie de anumite materiale care să răspundă cerințelor de uzură intensă și permanentă, normelor stricte din domeniu.

Montarea acoperirilor elastice pe straturi de uzura existente

24 iunie 2013
Cum se poate monta rapid şi uşor o nouă acoperire de pardoseală elastică pe un strat de uzură existent? Cu Sigan 2! Noile pardoseli din PVC, CV, cauciuc şi chiar mochetă pot fi montate rapid şi curat pe substraturile existente din linoleum ori PVC folosind tehnologia adezivă switchTec® de la UZIN. Odată ce aveţi o pardoseală din PVC ori linoleum veche, zgâriată sau demodată, dar stabilă şi continuă, aceasta nu trebuie neapărat scoasă pentru a face loc altei acoperiri elastice. Îndepărtarea unui strat de uzură din PVC reprezintă o operaţiune elaborată şi însoţită adesea de inconvenienţe şi întârzieri neproductive.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli