Elastice

Generatoarele de aer cald Steinel: ideale pentru montatorii de pardoseli

14 septembrie 2015
Prin sudare, contractare, modelare sau desprindere, cu ajutorul aerului cald, puteţi realiza foarte simplu cele mai diverse lucrări pentru pardoselile elastice (PVC, linoleum, cauciuc etc.), iar precizia, performanţa şi fiabilitatea sunt garantate. Profesioniştii cu standarde înalte mizează pe generatoarele de aer cald liniare de la STEINEL.

Cursuri de montaj profesionist la Cluj-Napoca

24 martie 2015
DACCA Group Trade, firmă din Cluj-Napoca specializată în furnizarea și execuția de sisteme profesionale pentru pardoseli și pereți, a organizat în zilele de 4, 5 și 6 martie 2015 un curs practic de montaj cu diverse tipuri de pardoseli elastice marca Forbo Flooring (linoleum natural și PVC special - acustic, antiderapant și conductiv), folosind produse de montaj Eurocol Forbo Bonding. Evenimentul a avut loc în sălile de conferințe ale hotelului Sunny Hill din Cluj-Napoca, fiecare zi de curs având programul între orele 9 și 17.

Pardoseli elastice profesionale Forbo Flooring Systems

24 martie 2015
Forbo Flooring Systems este o prezență globală pe piața de linoleum, PVC, mochetă, Flotex, sisteme de bariere de praf, dezvoltând pe lângă acestea o gamă completă de produse profesionale de întreținere.

FORBO MARMOLEUM - libertate deplină pentru designeri

12 ianuarie 2015
Noua colecție Forbo Marmoleum e disponibilă în 46 culori și modele prin care puteți crea pardoseli personalizate mediului dvs. Vă oferim patru noi formate de dale, de la cele extra large (75x50 cm) la cele mici (25x25 cm) trecând prin variantele intermediare (50x50 cm și 50x25 cm).

Gazon artificial pentru stadionul din Chiajna

01 octombrie 2014
În vara aceasta a avut loc  o premieră pentru fotbalul românesc: a fost dat în folosință primul teren de fotbal profesionist cu gazon artificial în proporție de 100%. Aceasta s-a petrecut pe stadionul din Chiajna, în apropierea Bucureștiului, unde se joacă frecvent meciuri de Liga 1, mai ales că, pentru moment, este folosit de două echipe de acest nivel.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli