Elastice

Forbo Marmoleum meets A. Mendini

24 iunie 2013
Prin brandul Marmoleum, Forbo este liderul global al pieței de linoleum. Pardoselile noastre stabilesc trendul în design, calitate și inovație, deopotrivă în sectorul comercial și privat. Cooperarea strânsă cu arhitectul italian Alessandro Mendini a produs șase modele inovatoare de pardoseală, fiecare disponibil în panouri multicolore create cu tehnologia avansată aquajet.

Pardoseală electroconductivă pentru producția de componente electronice

14 aprilie 2013
O lucrare complexă și de mare responsabilitate este cea executată recent de Princeps Studio pentru cunoscutul grup german Hella, producător de componente electronice și de iluminat pentru autoturisme și alte sectoare industriale, care la sfârșitul anului trecut a demarat o investiție amplă de extindere a spațiilor de producție din Timișoara. Pardoselile au fost realizate în cea mai mare parte cu sisteme complete de la Forbo Flooring și Forbo Bonding, incluzând materiale care să corespundă standardelor acestui sector industrial.

Forbo Flooring Systems - 150 de ani de linoleum

09 aprilie 2013
Pentru a sărbători 150 de ani de Linoleum, Forbo Flooring prezintă o colecție complet reînnoită, numită „The Next Generation of Marmoleum”. E vorba de pardoseli ultraperformante, cu finisaj Top shiled 2 șI numeroase calități speciale, disponibile în rolă și dale, în variante acoustic și decibel, cu clasificări superioare în privința rezistenței la foc.

Pardoselile din cauciuc NORA în România

21 ianuarie 2013
Pe 13 noiembrie 2012, în cadrul hotelului Golden Tulip Times – București, a avut loc un seminar dedicat pardoselilor din cauciuc NORA, expunerea fiind susținută de reprezentantul pentru Europa de Est al producătorului german, domnul Egon Reichert.

Montajul unei pardoseli din linoleum în sistem complet

21 ianuarie 2013
Specialiștii sunt întru totul de acord cu faptul că succesul unei pardoseli elastice depinde în măsură covârșitoare de felul în care este pregătit stratul suport – de materiale și de acuratețea execuției.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli