Elastice

Forbo Flooring Systems

17 iulie 2014
Pardoselile fonoizolante din PVC realizate sub marca Forbo au fost dezvoltate și testate spre a ma xi miza reducerea sunetului de impact, respectându-se totodată cerințele de trafic intens din zonele comerciale. Pardoselile fonoizolante Forbo contribuie la scăderea poluării sonore din clădire în mai multe moduri, rezultatul constând dintr-un mediu mai confortabil.

Luxury Vinyl Tiles - diversitate prin design

22 aprilie 2014
Colecția LVT Forbo Allura oferă aspectul natural și elegant al pardoselilor din lemn sau piatră, alături de avantajele incontestabile ale uneia din vinil: pardoseală caldă la pășire, ușor de montat și între ținut, fonoabsorbantă, rezistentă și du rabilă.

Scule profesionale LEISTER

08 ianuarie 2014
Pentru a veni în sprijinul montatorilor de pardoseli vă propunem în cele ce urmează să faceţi cunoştinţă cu instrumentele profesionale produse de Leister. Montajul pardoselilor din materiale termoplastice (PVC, PE, linoleum, PUR) necesită o serie de cunoştinţe de  specialitate şi mai cu seamă utilizarea echipamentelor profesionale de ultimă generaţie.

Pardoseli Forbo – pentru un mediu mai bun

08 ianuarie 2014
O pardoseală Forbo e întotdeauna frumoasă și de efect, confortabilă pentru cei care trăiesc, muncesc ori se joacă acolo. Aspectul nu e însă totul, adesea tocmai ceea ce nu se vede contează mai mult.

Forbo Flooring Systems: pardoseli elastice pentru hoteluri și restaurante

14 octombrie 2013
Hotelurile, și cu atât mai mult hotelurile design și cele de lanț, au nevoie de o personalizare accentuată, pentru a se diferenția în cadrul pieței, pentru a atrage atât prin servicii, cât și prin amenajări interioare. De asemenea, hotelurile au nevoie de anumite materiale care să răspundă cerințelor de uzură intensă și permanentă, normelor stricte din domeniu.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli