Elastice

FORBO FLOORING SYSTEMS - 150 de ani de linoleum

21 ianuarie 2013
În 2013 Forbo Flooring celebrează 150 de ani de la patentarea pentru producția industrială a pardoselii de linoleum de către Frederick Walton în anul 1863. În realitate, acesta a inventat linoleumul încă din 1860, în satul scoțian Nairn, dar au fost necesari încă trei ani până la intrarea efectivă în fabricație. Patentul obținut atunci stă la baza producției de linoleum și astăzi.

Pardoseli pentru prima Scoala ”verde”

20 decembrie 2012
Elevii şi profesorii devin beneficiari direcţi ai celor mai moderne tendinţe de proiectare arhitecturală sustenabilă şi totodată modele de comportament Eco. Vă prezentăm în continuare un exemplu elocvent: o unitate de învățământ din Cluj-Napoca, unde pardoselile unui corp nou construit au fost executate cu materiale ecologice.

Sediul Fundatiei Regina Maria: caritate si calitate

20 decembrie 2012
Timp de o lună și jumătate, câteva echipe au lucrat pentru un proiect special: amenajarea sediului Fundației Regina Maria, organizație aflată într-o strânsă relație cu Casa Regală a României. O casă veche a trebuit adusă la standardele unei noi destinații - în paralel cu rolul ei caritabil, trebuia să ofere confort și un aspect plăcut, optimist.

Noile pardoseli fonoizolante din PVC marca Forbo Flooring

22 august 2012
Poluarea sonoră poate avea efecte adverse asupra omului, precum tulburări de somn, stress, migrene, pierderi de memorie, agresivitate și dificultăți de învățare. De fapt, lupta împotriva poluării sonore este o chestiune de sănătate publică, vizând păstrarea unui mediu ambient liniștit și confortabil.

Marmoleum & Topshield2 - Pardoseli performante pentru o lume reala

22 august 2012
O pardoseală trebuie să reziste la agresiunile utilizării zilnice: temperatură, umiditate, murdăria adusă în interior, zgârieturile șI petele accidentale, rămânând totodată la aspectul inițial ales de beneficiar. Realitatea cotidiană arată însă că pardoseala nu poate să se păstreze în acești parametri prin metodele obișnuite de curățare...

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli