Elastice

Pardoseli elastice profesionale

25 mai 2012
Cu o cotă de piaţă de peste 65%, Forbo e lider mondial în producţia de linoleum, material 100% natural ce dă naştere unei pardoseli ecologice, funcţionale şi estetice. Linoleumul e răspunsul perfect la dezideratele ecologice contemporane: un material realizat din materii prime naturale și regenerabile. În plus, acest material îndeplinește cerințele cele mai pretențioase ale designerilor.

Adezivi pentru pardoseli elastice

25 mai 2012
Noutățile aduse de MAPEI la târgul Domotex 2012 privesc soluții pentru montarea pardoselilor elastice (PVC, linoleum, mochetă sau plută), din lemn (inclusiv sisteme fonoizolante sub parchet), sisteme de montaj a acoperirilor elastice la pereți și a pardoselilor pentru sport la exterior (gazon sintetic, covor de cauciuc pentru piste de atletism, rășini poliuretanice pentru suprafețe sintetice).

Avantajele sistemelor integrate

28 februarie 2012
Din faza de proiectare până la recepţie, compatibilitatea materialelor şi sistemelor e esenţială. De prea multe ori, produse de calitate folosite în sisteme nepotrivite se irosesc, apărând costuri suplimentare pentru antreprenori şi beneficiari. Avantajul major al furnizorului unic rezidă în perfecta corelare a calităţilor funcţionale, în expertiza dezvoltată de-a lungul timpului şi în posibilitatea beneficiarilor de a dispune de o soluţie completă.

Istoria Linoleumului

28 februarie 2012
Devenit in decursul timpului unul dintre cele mai folosite materiale de acoperire pentru pardoseli, linoleumul a fost inventat intamplator (ca atatea si atatea alte descoperiri epocale) de catre englezul Frederick Walton, in anul 1860.

Linoleum Forbo

28 februarie 2012
Cand vine vorba despre linoleum, majoritatea romanilor au in fata ochilor materialul sintetic care, din motive financiare, a inlocuit parchetul din blocurile ultimilor ani ai comunismului glorios. Situatia nu e cu nimic mai fericita azi, cand sub aceasta titulatura comerciantii ofera cumparatorilor o gama variata de musamale, viniluri ori alti compusi sintetici, fara a-i pune nicicum in tema asupra a ceea ce cumpara de fapt.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli