Elastice » Elastice

Flotex Colour 2019

11 iunie 2019
Forbo Flooring Systems introduce o nouă colecție globală, Flotex Colour, completând gama Flotex deja consacrată ca veritabil standard al industriei. Flotex Colour 2019 constă din 4 modele și reunește în total 90 culori pe rolă / dală. Sunt de asemenea disponibile versiuni cu proprietăți speciale, precum AcousticPlus și dale embosate. Toate versiunile Flotex au o grosime de 5.0 mm.

Surface Finishing Eurocol: conforabil, decorativ, rezistent

14 martie 2019
Într-o locuință, imobil de birouri, hotel sau alt tip de clădire ”civilă” avem invariabil spații în care este de preferat să alegem o pardoseală continuă, rezistentă la umezeală, care se poate curăța sau întreține ușor și rapid. Sunt zone în care ar fi păcat să montăm parchet sau mochetă, fiind nevoiți să le protejăm permanent, să pierdem ore și ore pentru a îndepărta petele, praful, murdăria.

Pardoselile Ucrete de la BASF, cele mai rezistente din lume încă din 1969, aniversează 50 de ani

14 martie 2019
Cele mai rezistente pardoseli din lume, din gama Master Builders Solutions, celebrează o aniversare majoră: acum 50 de ani au fost patentate soluțiile de pardoseli ucrete. ucrete are la bază o tehnologie unică pe bază de rășini ce conferă acestor pardoseli o rezistență excepțională la substanțe chimice agresive, impact mecanic și șocuri termice.

Pardoseli Marmoleum Marbled

14 martie 2019
Tehnologia actuală poate produce practic orice, se ridică deja case la imprimante 3D. Se pot obţine – şi se obţin – materiale ultrarezistente, colorate, practice. Trendul ireversibil deja readuce însă în discuţie materialul natural. Care miroase, se simte şi este natural. Dincolo de oportunitate, cost şi utilitate, locuirea implică emoţie şi stil. Petrecem peste 80% din timp indoor, şi procentul nu e deloc în scădere. Dacă vrem să ne placă propria locuinţă şi locuire, trebuie de fapt să fim în armonie cu ea.

Terra și Splash, două noi modele din colecția Forbo Marmoleum Marbled Co2 neutral

31 decembrie 2018
Marmoleum Marbled e prezentată ca un clasic modern. Cu două noi modele, Terra și Splash, gamă e extinsă cu noi efecte vizuale ce dau va loare suplimentară portofoliului Forbo. Terra este un model cu o structură închisă și foarte contrastantă inspirată de roci și care generează aspectul sofisticat al marmurei.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli