Elastice » Elastice

Despre LVT - Luxury Vinyl Tiles, un material deja consacrat

07 martie 2018
Dacă în ediția trecută am vorbit despre pardoselile vinilice, respectiv PVC, este cazul să ne ocupăm un pic și de un nou sortiment, recent apărut pe piața pardoselilor, și anume LVT-ul, acronimul sintagmei Luxury Vinyl Tiles.

Un montaj de calitate începe cu alegerea producătorului

19 decembrie 2017
Sunt rare situațiile în care montajul profesional al unei pardoseli se realizează cu un singur produs. De regulă, este nevoie de mai multe produse, de aceea vorbim despre ”sisteme de pardoseli”. Fie că este vorba de un grund de blocare a umidității, de un strat suport instabil sau friabil, de o șapă autonivelantă sau condiții improprii de temperatură pe șantier, sunt necesare materiale dedicate.

Forbo Eurocol în avangarda designului de pardoseli

19 decembrie 2017
Noile produse pentru finisarea pardoselilor marca Eurocol nu implică suduri, nici deșeuri și nici nu este necesară o planificare prea complicată înainte de execuție. Vorbim de materiale care pot fi aplicate atât la interior, cât și la exterior, atuurile lor importante fiind rezistența mecanică și rezistența chimică la substanțele agresive, ceea ce permite o întreținere frecventă și simplă.

Forbo Flooring Systems – un brand admirat de designeri și aplicatori în 2017

19 decembrie 2017
Prezență globală pe piața de linoleum, PVC, mochetă, Flotex și sisteme de bariere pentru praf, Forbo Flooring Systems este o companie premiată an de an la concursurile organizate de designeri și arhitecți pentru gradul de inovație, pentru calitatea obținută la toate categoriile de produse, funcționalitate și, nu în ultimul rând, pentru respectarea dezideratelor ecologice. Iată în continuare câteva game reprezentative propuse în ultimul an pentru piața premium din România, dar și din întreaga lume.

Flotex Planks - Eleganță și stil prin Modularitate

12 septembrie 2017
Modularitatea fiind un trend major în pardoseli, Forbo a dezvoltat o gamă unică de lamele Flotex de 100x25 cm ce permit crearea unor proiecte extraordinare de pardoseală. Pornind de la cele 6 modele disponibile aveți infinite posibilități de a potrivi și a amesteca nuanțe și culori perfect adaptate pentru orice destinație.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli