Elastice » Elastice

Eurocol Multiterazzo și Liqiddesign Materiale moderne perfecte pentru locațiile Horeca de top

12 septembrie 2017
Pardoseală lichidă turnată cu mare durabilitate, ușor de întreținut și rezistentă la apă, cu formă stabilă și adecvată pentru cele mai ridicate cerințe de rezistență mecanică și chimică, antiderapantă.

Renovarea și împrospătarea pardoselilor elastice uzate, sistemul CFloor

18 iunie 2017
Prin sistemul C Floor, Forbo Eurocol promovează o soluție unică de înnoire profundă a pardoselilor elastice vechi și uzate. C Floor îndepărtează deopotrivă straturile aplicate pe pardoseala din fabrică, dar și cele rezultate în urma operațiunilor periodice de întreținere.

Marmoleum Solid - un nou linoleum pentru o nouă generație!

18 iunie 2017
În luna aprilie 2017, Forbo Flooring System a lansat colecția Marmoleum Solid, un nou Linoleum pentru o nouă generație, constând din nu mai puțin de 5 game impresionante. Una dintre acestea, Marmoleum Cocoa, un linoleum cu adaos din cacao natural care-i potențează feelingul tactil și creează un aspect vizual organic, a primit deja premiul iF Product Design Award 2017.

MARMOLEUM IMAGINE

29 decembrie 2016
Stiati ca puteti realiza cele mai inovative si mai speciale modele de pardoseli cu Marmoleum? Pentru noua noastra colectie Marmoleum Imagine am solicitat trei designeri internationali sa creeze o serie de modele de Marmoleum, lucru posibil datorita tehnicii noastre de taiere Aquajet.

Pardoseli design pentru constructii moderne

13 iulie 2016
O pardoseala comerciala moderna trebuie sa indeplineasca numeroase cerinte legate de traficul intens si atenuarea zgomotului de impact dar trebuie sa fie in primul rand placuta ochiului.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli