Elastice » Elastice

Montarea acoperirilor elastice pe straturi de uzura existente

24 iunie 2013
Cum se poate monta rapid şi uşor o nouă acoperire de pardoseală elastică pe un strat de uzură existent? Cu Sigan 2! Noile pardoseli din PVC, CV, cauciuc şi chiar mochetă pot fi montate rapid şi curat pe substraturile existente din linoleum ori PVC folosind tehnologia adezivă switchTec® de la UZIN. Odată ce aveţi o pardoseală din PVC ori linoleum veche, zgâriată sau demodată, dar stabilă şi continuă, aceasta nu trebuie neapărat scoasă pentru a face loc altei acoperiri elastice. Îndepărtarea unui strat de uzură din PVC reprezintă o operaţiune elaborată şi însoţită adesea de inconvenienţe şi întârzieri neproductive.

Pardoseală electroconductivă pentru producția de componente electronice

14 aprilie 2013
O lucrare complexă și de mare responsabilitate este cea executată recent de Princeps Studio pentru cunoscutul grup german Hella, producător de componente electronice și de iluminat pentru autoturisme și alte sectoare industriale, care la sfârșitul anului trecut a demarat o investiție amplă de extindere a spațiilor de producție din Timișoara. Pardoselile au fost realizate în cea mai mare parte cu sisteme complete de la Forbo Flooring și Forbo Bonding, incluzând materiale care să corespundă standardelor acestui sector industrial.

Pardoselile din cauciuc NORA în România

21 ianuarie 2013
Pe 13 noiembrie 2012, în cadrul hotelului Golden Tulip Times – București, a avut loc un seminar dedicat pardoselilor din cauciuc NORA, expunerea fiind susținută de reprezentantul pentru Europa de Est al producătorului german, domnul Egon Reichert.

Noile pardoseli fonoizolante din PVC marca Forbo Flooring

22 august 2012
Poluarea sonoră poate avea efecte adverse asupra omului, precum tulburări de somn, stress, migrene, pierderi de memorie, agresivitate și dificultăți de învățare. De fapt, lupta împotriva poluării sonore este o chestiune de sănătate publică, vizând păstrarea unui mediu ambient liniștit și confortabil.

Pardoseli elastice profesionale

25 mai 2012
Cu o cotă de piaţă de peste 65%, Forbo e lider mondial în producţia de linoleum, material 100% natural ce dă naştere unei pardoseli ecologice, funcţionale şi estetice. Linoleumul e răspunsul perfect la dezideratele ecologice contemporane: un material realizat din materii prime naturale și regenerabile. În plus, acest material îndeplinește cerințele cele mai pretențioase ale designerilor.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli