Deko
Bife Sim 2018

ULTIMELE STIRI

Elis Pavaje incepe productia in cea de-a treia fabrica, din nordul Moldovei

Bucuresti 20.09.2017. Elis Pavaje demareaza productia la Sec...

Tendințele în mobilă, în lumina reflectoarelor BIFE-SIM 2017

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, ...

BIFE-SIM 2017 vă invită să descoperiți fascinanta lume a mobilei!

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă...

ELIS PAVAJE LANSEAZA NOI PRODUSE PENTRU GRADINA

Elis Pavaje a lansat pe piața românească o serie de produ...

Elis Pavaje:lansarea la Stoenești a celui mai mare showroom de pavele, la implinirea a 10 ani

Elis Pavaje a deschis joi, 8 iunie 2017, la Fabrica Stoeneș...

Creștere Bosch cu două cifre la vânzările de scule electrice

Departamentul ”Tehnologie pentru Constructii si Energie”...

Majorare cu 11.7% a cifrei de afaceri pentru compania ELIS PAVAJE in 2016

Bucuresti, 20.02.2017. Compania Elis Pavaje si-a intarit in ...Elis Pavaje:lansarea la Stoenești a celui mai mare showroom de pavele, la implinirea a 10 ani

Ultimele stiri » Pardoseli | 18 iunie 2017

Elis Pavaje a deschis joi, 8 iunie 2017, la Fabrica Stoenești, în cadrul unui eveniment festiv, cel mai mare showroom de pavele din România. Evenimentul a avut loc cu participarea a circa 100 de colaboratori din presă, distribuitori, montatori, arhitecți, studenți ai Universității de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu”. ”Ne bucurăm să vă avem alături de noi la acest moment aniversar, 10 ani de la deschiderea fabricii Stoenești. Am atins în același timp o vârstă a maturității, de 26 ani de la înființarea companiei și ne bucură faptul că, după primii ani grei de pionierat, acum produsele noastre sunt bine cunoscute și foarte solicitate. Motiv pentru care, în luna iulie, urmează să deschidem cea de-a treia fabrică Elis Pavaje, la Secuienii Noi, în județul Neamț. Sperăm, în acest fel, să putem răspunde prompt tuturor cererilor din piață”, a declarat domnul Emil Goța, Director General Elis Pavaje.

Showroom-ul de pavele și mobilier de grădină de la Fabrica Elis Pavaje din Stoenești (Prahova), cu o suprafață de 3.000 mp, a fost gândit pentru a reprezenta o sursă de inspirație pentru amenajarea spațiilor exterioare, rezidențiale, comerciale sau publice, iar modalitatea de realizare a fost gândită prin intermediul unui concurs de idei, în colaborare cu studenții și absolvenții UAUIM (Facultatea de Urbanism și Asociația Absolvenților Urbaniști și Peisagiști din România).

Sisteme profesionale pentru pardoseli