Pardoseli » Evenimente

Calitate să fie, dar s-o știm și noi!

14 martie 2019
Razvan DobreLucrăm cu branduri, evaluăm după branduri și ne raportăm la ele, le căutăm în fiecare etapă a muncii noastre. Dacă ne gândim bine, nu prea mai folosim niciun produs care să nu poată fi identificat prin nume sau logo, lăsându-ne entuziasmați de câte un slogan. Fie că vorbim de o unealtă, un material de montaj, unori chiar un sac de nisip pentru șapă, avem în minte faptul că preferăm un brand și nu altul. De ce oare? Că se potrivește mai bine stilului nostru de lucru, timpului pe care suntem dispuși să îl alocăm, sau... să fie ceva pur personal? Probabil, uneori. Dar un lucru trebuie să fie totdeauna prezent: calitatea.

Romhotel 2019 – investiții în Horeca și mai mult decât atât

14 martie 2019
În perioada 21 – 24 februarie, a avut loc ediția 2019 a Romhotel - Expoziţia Internaţională de echipamente, mobilier şi dotări pentru hoteluri şi restaurante, cea mai importantă manifestare autohtonă pentru industria ospitalităţii. Pentru a veni în întâmpinarea investitorilor în domeniul Horeca, am fost prezenți și noi la eveniment, distribuind gratuit reviste participanților.

BAU München și Domotex Hanovra 2019

14 martie 2019
La începutul acestui an, în ianuarie, am avut două târguri de nivel european și mondial, cu miză pentru piața pardoselilor: BAU München (se defășoară o dată la doi ani) și, desigur, DOMOTEX Hanovra (anual). Sunt manifestări la care toți marii producători țin să vină cu noutăți, inovații, prețuri competitive. Prezența noastră la aceste târguri a devenit oarecum obișnuită, pentru că aici pot fi înțelese trendurile și piața de pardoseli, ”la sursă”. Iar prezența vizitatorilor români a fost, ca de fiecare dată, numeroasă; la standurile expoziționale ne-am mai întâlnit cu mulți reprezentanți din România ai marilor producători.

Bona în turneu – pentru parchetari, arhitecți și designeri

14 martie 2019
În spiritul de inovatori constanți și dornici de a împărtăși cunoștințele noastre, am organizat întâlniri și traininguri cu arhitecți, designeri și meșteri parchetari. Echipa Bona a fost și este încă în turneu, acum când citiți aceste rânduri, prezentând noul și inovatorul lac Bona Mega ONE, împreună cu Sistemul de uleiuri colorate care transformă o banală podea de lemn într-o operă de artă.

Beneficiarii vor pardoseli personalizate și de calitate

31 decembrie 2018
Domnule Ioan Bodor, sunteți unul dintre puținii români care au urmat cursurile școlii de la Neustadt an der Aisch, încă de acum 10 ani. Care era la noi situația pregătirii profesionale atunci și care este acum?

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli