Pardoseli » Evenimente

Anuala de Arhitectură București 2019

11 iunie 2019
Anuala de Arhitectura 2019Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România organizează începând cu 20 mai cea de-a XVII-a ediție a Anualei de Arhitectură București 2019, cu tema „Forum București”. Sub această denumire, Anuala de Arhitectură inițiază și un program amplu, care se va desfășura pe durata a doi ani, cu scopul de a analiza diversele oportunități de dezvoltare arhitectural-urbanistică a Capitalei din perspectiva europeană.
Revista noastră este partener tradițional al evenimentelor organizate în cadrul Anualei de Arhitectură București, la care particianții primesc gratuit ultima ediție a publicației.

Prețul pe metru pătrat

11 iunie 2019
Razvan DobreMulte se pot schimba pe piața construcțiilor (și se întâmplă asta cu rapiditate), dar cel mai greu se schimbă mentalitățile. La noi încă se evaluează o lucrare exclusiv în termeni gen ”prețul pe metru pătrat”. Într-adevăr, se poate da un preț pentru materiale, dar... care materiale, la ce standarde și în ce cantitate? Când vezi o pardoseală finalizată, de fapt nu ai văzut decât aparența, vârful aisbergului. Nu ai văzut toate acoperirile, începând de la stratul suport – care și el poate are nevoie de reparații, consolidări, finisări, care înseamnă alte prețuri pe metru pătrat. Fără aceste pregătiri se poate continua sau nu... depinde de situația concretă de șantier. Depinde cât adeziv trebuie folosit pentru o priză corectă.

CONSTRUCT – AMBIENT EXPO 2019

11 iunie 2019
În perioada 14 – 17 martie 2019, a avut loc în complexul expozițional Romexpo cel mai important eveniment din domeniu al anului, CONSTRUCT – AMBIENT EXPO, Târgul internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine. Evenimentul a înregistrat un grad de internaționalizare de 47% și a reunit firme de top din 18 țări.

La BIFE - SIM 2019 ești parte dintr-o incursiune unică în lumea mobilierului

11 iunie 2019
BIFE – SIM2019 - Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii - va avea loc în perioada 12 septembrie - 15 septembrie 2019, în Centrul Expozițional ROMEXPO. Producători din întreaga lume vor expune piese de mobilier clasic și modern, din lemn masiv, dar și combinate cu alte materiale și accesorii. Cu această ocazie, sectorul de afaceri este invitat să-și extindă, să-și consolideze și să-și îmbunătățească activitatea în acest domeniu.

Master Builders Solutions® a prezentat sistemele pentru pardoseli Ucrete la IFFA 2019 – cel mai mare târg mondial de industrie a cărnii

11 iunie 2019
Prezenți la IFFA, cel mai mare târg mondial de industrie a cărnii, desfășurat între 4 și 9 mai la Frankfurt pe Main, experții diviziei Master Builders Solutions din cadrul BASF au expus Ucrete, cel mai performant sistem de pardoseli igienice existent pe piață.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli