Pardoseli » Evenimente

Construct Expo 2018

03 iulie 2018
Oferta industriei pardoselilor, raporturile dintre principalii actori din piață și interesul beneficiarilor pentru anumite tipuri de produse specializate pot fi evaluate în multe feluri; participarea la târgurile de profil rămâne una dintre modalitățile principale și... cum putem ști să ne poziționăm mai corect decât mergând la Construct Expo, cea mai importantă manifestare de gen, desfășurată an de an la Romexpo, în primăvară?

Domotex Hanovra 2018 – un târg al inovațiilor, reinventat el însuși

07 martie 2018
Târgul Domotex 2018, desfășurat în perioada 12 - 15 ianuarie la Hanovra - Germania, a înregistrat și anul acesta creșteri la anumiți ”parametri”, precum numărul de expozanți și suprafața alocată acestora (un pavilion în plus fața de ediția anterioară), ca o confirmare a efortului organizatorilor de a da celui mai mare eveniment expozițional din lume pentru pardoseli un aspect mai proaspăt, mai modern, mai trendy. Sub sloganul ”Unique Youniverse”, târgul a reunit nu mai puțin de 1.615 de expozanți (au fost 1.400 în 2017), care au atras peste 45.000 de vizitatori din 100 de țări, în general specialiști, oameni de afaceri și arhitecți sau designeri interesați de noutăți tenologice, trenduri și oportunități de business.

CONCURSUL EUROPEAN AL MONTATORILOR DE PARDOSELI 2018 – MINSK

07 martie 2018
Între 23 – 26 mai 2018, la Minsk, capitala Republicii Belarus, va avea loc a 12-a ediție a Concursului European al Montatorilor de Pardoseli, organizat sub egida EUFA P+F și la care sunt așteptați parchetari din Germania, Polonia, Italia, Republica Cehă, România, Belarus, Ucraina, Lituania, Rusia și Azerbaidjan.

Adunarea Generală EUFA P+F; Heinz Brehm, Premiul Parkett-Star 2018 pentru întreaga activitate

07 martie 2018
Pe 13 ianuarie 2018, în centrul de conferințe al complexului expozițional din Hanovra, a avut loc Adunarea Generală a organizației EUFA P+F (Asociația Europeană de Promovare a Pregătirii Profesionale pentru Parchet și Pardoseli), în contextul desfășurării celui mai important târg de profil al anului, Domotex 2018.

Un nou concurs european la care vom fi prezenți

07 martie 2018
AMPR va trimite și anul acesta un competitor la Concursul European al Montatorilor de Pardoseli, care va avea loc la sfârșitul lunii mai la Minsk – Belarus; este consecința rezultatului de la ultima ediție a concursului național, din primăvara anului trecut (secțiunea pardoseli din lemn), a modului admirabil în care s-au mobilizat principalii actori din piața românească de profil - producătorii și furnizorii de materiale, firmele de montaj și aplicatorii independenți, designerii și arhitecții, nu în ultimul rând membrii activi ai asociației.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli