Pardoseli » Evenimente

Contexte în cercetare și proiectare

11 iunie 2019
Pe 16 martie 2019, în Centrul de Presă al complexului expozițional Romexpo, a avut loc simpozionul cu tema ”Contexte în cercetare și proiectare”, organizat de Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu”. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul târgului Construct – Ambient Expo, fiind deja o tradiție ca arhitecți, profesori și studenți din cadrul acestei prestigioase instituții de învățământ superior să se întâlnească la Romexpo pentru a vorbi despre temele importante și provocările branșei (prima ediție a avut loc în 2006).

Pregătire profesională prin Executiv Trading; Seminarii la Cluj-Napoca şi Bucureşti

11 iunie 2019
Seminariile realizate de Executiv Trading cu materiale profesionale Loba & Wakol sunt deja o tradiție și un loc de întâlnire al montatorilor de pardoseli. Anul acesta, în luna martie, firma a realizat 3 asemenea evenimente, la București și Cluj, pe tema pardoselilor din lemn și celor elastice.

Calitate să fie, dar s-o știm și noi!

14 martie 2019
Razvan DobreLucrăm cu branduri, evaluăm după branduri și ne raportăm la ele, le căutăm în fiecare etapă a muncii noastre. Dacă ne gândim bine, nu prea mai folosim niciun produs care să nu poată fi identificat prin nume sau logo, lăsându-ne entuziasmați de câte un slogan. Fie că vorbim de o unealtă, un material de montaj, unori chiar un sac de nisip pentru șapă, avem în minte faptul că preferăm un brand și nu altul. De ce oare? Că se potrivește mai bine stilului nostru de lucru, timpului pe care suntem dispuși să îl alocăm, sau... să fie ceva pur personal? Probabil, uneori. Dar un lucru trebuie să fie totdeauna prezent: calitatea.

Romhotel 2019 – investiții în Horeca și mai mult decât atât

14 martie 2019
În perioada 21 – 24 februarie, a avut loc ediția 2019 a Romhotel - Expoziţia Internaţională de echipamente, mobilier şi dotări pentru hoteluri şi restaurante, cea mai importantă manifestare autohtonă pentru industria ospitalităţii. Pentru a veni în întâmpinarea investitorilor în domeniul Horeca, am fost prezenți și noi la eveniment, distribuind gratuit reviste participanților.

BAU München și Domotex Hanovra 2019

14 martie 2019
La începutul acestui an, în ianuarie, am avut două târguri de nivel european și mondial, cu miză pentru piața pardoselilor: BAU München (se defășoară o dată la doi ani) și, desigur, DOMOTEX Hanovra (anual). Sunt manifestări la care toți marii producători țin să vină cu noutăți, inovații, prețuri competitive. Prezența noastră la aceste târguri a devenit oarecum obișnuită, pentru că aici pot fi înțelese trendurile și piața de pardoseli, ”la sursă”. Iar prezența vizitatorilor români a fost, ca de fiecare dată, numeroasă; la standurile expoziționale ne-am mai întâlnit cu mulți reprezentanți din România ai marilor producători.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli