Pardoseli » Evenimente

Februarie 2015: seminariile Loba - Wakol

24 martie 2015
Executiv Trading, companie care reprezintă în România brandurile de materiale profesionale pentru montajul și finisarea pardoselilor din lemn Loba și Wakol, a organizat la începutul acestui an noi seminarii dedicate montatorilor. Acestea s-au desfășurat în zilele de 17 și 19 februarie 2015, la sediul Ecolemn din incinta complexului Caro, respectiv în centrul de conferințe al hotelului Siqua din București.

Revista Pardoseli Magazin - 5 ani de la prima ediție

12 ianuarie 2015
Revista noastră împlinește la această ediție 5 ani. Este, deci, un număr aniversar, și un prilej de bilanț pentru noi. Începem mulțumind celor care au crezut în acest proiect de la început. Revista noastră a avut și are șansa de a beneficia de suportul celor mai relevante firme din branșă.

Cursuri de pardoseli pentru viitorii constructori

12 ianuarie 2015
Pe 19 noiembrie 2014, compania Executiv Trading, reprezentant pe piața autohtonă al brandurilor Loba și Wakol, în parteneriat cu Asociația Montatorilor de Pardoseli din România (AMPR), a organizat la Universitatea Tehnică de Construcții București un seminar pe tema ”Stratul suport – alegerea soluției potrivite fiecărui spațiu”. Evenimentul a fost dedicat studenților din anul IV, foarte interesați să își completeze cunoștințele legate de subiectul respectiv cu ajutorul unor specialiști implicați direct în acest domeniu prin activitatea de zi cu zi.

RIFF 2014

12 ianuarie 2015
Revista Pardoseli Magazin a fost prezentă și distribuită, ca în fiecare dintre ultimii ani, și la ediția 2014 a Expoconferinței de Arhitectură RIFF, la care au participat circa 500 de arhitecți, contractori și companii din industria construcțiilor din România, dar și invitați speciali din țări precum Franța, Polonia, Olanda, Danemarca, Marea Britanie, UK, Israel, Italia, Islanda, Irak, Kuweit, Turcia, Spania sau Ungaria.

Romhotel 2014

12 ianuarie 2015
Cea mai reprezentativă expoziție din România destinată industriei Horeca, ROMHOTEL a avut loc în perioada 13 – 16 noiembrie 2014, în Pavilioanele C5 și C6 din cadrul Centrului Expozițional Romexpo, în paralel cu Târgul de Turism al României. Ajuns la cea de a XXII-a ediție, evenimentul reprezintă în continuare o  platformă de referință pentru expunerea, în condiții profesioniste...

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli