Pardoseli » Evenimente

Concursurile de meserii și atitudinea profesionistă

01 octombrie 2014
Una dintre realizările care ne individualizează ca branșă este organizarea concursurilor naționale de montaj, așa cum am avut și anul acesta, în mai 2014, desfășurat în incinta Universității de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu” din București.

BIFE – SIM 2014, un târg în creștere

01 octombrie 2014
Târgul Internațional de mobilă, echipamente și accesorii destinate acestui domeniu, BIFE – SIM 2014, s-a desfășurat în perioada 10 – 14 septembrie și a reunit peste 325 de producători, importatori și distribuitori din România și alte 9 țări: China, Danemarca, Germania, Italia, Republica Moldova, Polonia, Spania, Turcia și Ucraina.

Pardoseala – o lucrare colectivă

17 iulie 2014
Unui mare architect, Frank Lloyd Wright, i se atribuie aforismul ”Medicul își poate îngropa greșelile, dar un arhitect poate doar să își sfătuiască clientul să planteze iederă” (1931, Art Institute of Chicago). Cu alte cuvinte: dacă o casă are o fațadă tristă (și, Doamne, câte avem în jurul nostru), nu-i o nenorocire - punem iederă.

Concursul Național al Montatorilor de Pardoseli din România - Art Floors 2014

17 iulie 2014
În perioada 7 - 9 mai 2014, montatorii de pardoseli s-au reunit pentru o nouă ediție a unei competiții naționale, organizate de AMPR (Asociația Montatorilor de Pardoseli din România), cu sprijinul EUFA P+F (Professional Training in Parquet Laying and Flooring Technology Europe).

Expoconferință pentru arhitecți și designeri

17 iulie 2014
Pe 7 și 8 aprilie 2014, la Hotel JW Marriott din București a avut loc cea de-a patra ediție a expoconferinței internaționale de arhitectură GIS, care a abordat teme actuale de arhitectură, design interior și lighting design.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli