Pardoseli » Evenimente

Seminariile Loba – Wakol

17 iulie 2014
În această primăvară am avut ocazia să participăm la două evenimente importante organizate de firma Executiv Trading și cunoscuții producători de materiale pentru montajul pardoselilor Loba și Wakol. Seminariile, care au avut o importantă componentă practică, au avut loc la Satu Mare (Odoreu) și București, reușind să capteze interesul a zeci și zeci de montatori și distribuitori din toată țara.

Construct Expo / Ambient Expo - 2014

17 iulie 2014
Prezenți la Romexpo, ca parteneri media și expozanți, cu ocazia desfășurării edițiilor cu numărul XXI ale târgurilor Construct Expo și Ambient Expo, care au avut loc în același timp (între 10 și 13 aprilie 2014), am constatat o prezență relativ ridicată a firmelor implicate în furnizarea de soluții pentru pardoseli.

Domotex - Hannover 2014

22 aprilie 2014
45.000 de vizitatori și 1.350 companii din 57de țări și-au dat întâlnire între 11 și 14 ianuarie la Domotex Hannover 2014. Și în acest an, expoziția a fost structurată pe mai multe domenii de interes: covoare realizate manual, covoare și mochete țesute mecanic, pardoseli textile și flexibile, parchet și pardoseli din lemn, pardoseli laminate, piatră naturală, ceramică, respectiv sisteme de aplicare, curățare și întreținere a pardoselilor.

Adunarea Generală a EUFA P+F – ianuarie 2014

22 aprilie 2014
Pe 13 ianuarie 2014, în centrul de conferințe al complexului expozițional din Hanovra (Messegelände Hannover) a avut loc Adunarea Generală a organizației EUFA P+F (asociația europeană de promovare a pregătirii profesionale pentru pardoseli din lemn și alte tipuri de acoperiri), în contextul desfășurării celui mai important târg de profil al anului, Domotex 2014.

Vă așteptăm la concurs !

22 aprilie 2014
Putem spune că sunt multe aspecte care ne individualizează ca branșă; meseria în sine, ceea ce facem zi de zi, este doar unul dintre ele. Mai sunt evenimentele pe care le organizăm, la care participăm, cu un bun sentiment de apartenență și chiar mândrie, pentru că sunt speciale și sunt ale noastre. Poate cel mai important astfel de eveniment este Concursul Național al Montatorilor de Pardoseli, care a reușit, în ciuda dificultăților acestor vremuri, să existe, să devină o tradiție, un reper în viața noastră profesională.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli