Pardoseli » Evenimente

Pardoseala – o lucrare colectivă

17 iulie 2014
Unui mare architect, Frank Lloyd Wright, i se atribuie aforismul ”Medicul își poate îngropa greșelile, dar un arhitect poate doar să își sfătuiască clientul să planteze iederă” (1931, Art Institute of Chicago). Cu alte cuvinte: dacă o casă are o fațadă tristă (și, Doamne, câte avem în jurul nostru), nu-i o nenorocire - punem iederă.

Concursul Național al Montatorilor de Pardoseli din România - Art Floors 2014

17 iulie 2014
În perioada 7 - 9 mai 2014, montatorii de pardoseli s-au reunit pentru o nouă ediție a unei competiții naționale, organizate de AMPR (Asociația Montatorilor de Pardoseli din România), cu sprijinul EUFA P+F (Professional Training in Parquet Laying and Flooring Technology Europe).

Expoconferință pentru arhitecți și designeri

17 iulie 2014
Pe 7 și 8 aprilie 2014, la Hotel JW Marriott din București a avut loc cea de-a patra ediție a expoconferinței internaționale de arhitectură GIS, care a abordat teme actuale de arhitectură, design interior și lighting design.

Seminariile Loba – Wakol

17 iulie 2014
În această primăvară am avut ocazia să participăm la două evenimente importante organizate de firma Executiv Trading și cunoscuții producători de materiale pentru montajul pardoselilor Loba și Wakol. Seminariile, care au avut o importantă componentă practică, au avut loc la Satu Mare (Odoreu) și București, reușind să capteze interesul a zeci și zeci de montatori și distribuitori din toată țara.

Construct Expo / Ambient Expo - 2014

17 iulie 2014
Prezenți la Romexpo, ca parteneri media și expozanți, cu ocazia desfășurării edițiilor cu numărul XXI ale târgurilor Construct Expo și Ambient Expo, care au avut loc în același timp (între 10 și 13 aprilie 2014), am constatat o prezență relativ ridicată a firmelor implicate în furnizarea de soluții pentru pardoseli.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli