Pardoseli » Evenimente

Responsabilitatea care ne individualizează

08 ianuarie 2014
Prezența tot mai frecventă a furnizorilor specializați de materiale, montaj și alte servicii pentru pardoseli la evenimente majore din domenii diverse, nu doar ale pieței de construcții și amenajări, pe care o veți constata parcurgând această revista (BIFE, Riff, Romhotel etc.), este un semn că aceștia se implică pe nișe tot mai variate și participă, conștient sau nu, la educarea acestor piețe în spiritul profesionalismului.

European Floor & Wall Exhibition

08 ianuarie 2014
Noul târg “European Floor & Wall Exhibition” (EFWEX), organizat în primăvara viitoare, are toate ingre dientele unui succes, dat fiind numărul mare de expozanți și vizitatori înscriși deja...

Romhotel 2013 – interes pentru amenajări interioare în hoteluri și restaurante

08 ianuarie 2014
În perioada 14 – 17 noiembrie, am participat la cea de a cea de a XXI-a ediție a Expoziției internaționale de echipamente, dotări și mobilier pentru hoteluri și restaurant Romhotel, care s-a desfășurat împreună cu a XXX-a ediție a Târgului de Turism al României. La standul nostru și la manifestările la care am participat, am putut vorbi cu hotelierii și profesioniștii din restaurație, sosiți ca vizitatori sau ei înșiși expozanți la manifestări.

La o nouă întâlnire cu arhitecții și designerii: Riff 2013

08 ianuarie 2014
Precum în anii trecuți, ne-am bucurat să fim prezenți, ca parteneri media și participanți, la cea de-a zecea ediție a expoconferinței internaționale de arhitectură RIFF 2013, un eveniment deja consacrat destinat arhitecților și nu numai. Prezentările și workshop-urile au avut loc în zilele de 11 și 12 noiembrie, la JW Marriott Grand Hotel din București, ca de obicei, la invitația ABplus Events și a Ordinului Arhitecților din România.

Pardoseli de sport la FSB – Köln 2013

08 ianuarie 2014
Profesioniștii din domeniul pardoselilor de sport și-au dat întâlnire între 22 și 25 octombrie la FSB Köln 2013 - Târgul Internațional pentru Zone de Agrement, Echipamente Sportive și Ștranduri. Concomitent, în aceeași locație s-a desfășurat și târgul Aquanale, manifestare centrată pe domeniul piscinelor, saunelor şi ambientului acvatic.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli