Pardoseli » Evenimente

Domotex - Hannover 2014

22 aprilie 2014
45.000 de vizitatori și 1.350 companii din 57de țări și-au dat întâlnire între 11 și 14 ianuarie la Domotex Hannover 2014. Și în acest an, expoziția a fost structurată pe mai multe domenii de interes: covoare realizate manual, covoare și mochete țesute mecanic, pardoseli textile și flexibile, parchet și pardoseli din lemn, pardoseli laminate, piatră naturală, ceramică, respectiv sisteme de aplicare, curățare și întreținere a pardoselilor.

Adunarea Generală a EUFA P+F – ianuarie 2014

22 aprilie 2014
Pe 13 ianuarie 2014, în centrul de conferințe al complexului expozițional din Hanovra (Messegelände Hannover) a avut loc Adunarea Generală a organizației EUFA P+F (asociația europeană de promovare a pregătirii profesionale pentru pardoseli din lemn și alte tipuri de acoperiri), în contextul desfășurării celui mai important târg de profil al anului, Domotex 2014.

Vă așteptăm la concurs !

22 aprilie 2014
Putem spune că sunt multe aspecte care ne individualizează ca branșă; meseria în sine, ceea ce facem zi de zi, este doar unul dintre ele. Mai sunt evenimentele pe care le organizăm, la care participăm, cu un bun sentiment de apartenență și chiar mândrie, pentru că sunt speciale și sunt ale noastre. Poate cel mai important astfel de eveniment este Concursul Național al Montatorilor de Pardoseli, care a reușit, în ciuda dificultăților acestor vremuri, să existe, să devină o tradiție, un reper în viața noastră profesională.

Responsabilitatea care ne individualizează

08 ianuarie 2014
Prezența tot mai frecventă a furnizorilor specializați de materiale, montaj și alte servicii pentru pardoseli la evenimente majore din domenii diverse, nu doar ale pieței de construcții și amenajări, pe care o veți constata parcurgând această revista (BIFE, Riff, Romhotel etc.), este un semn că aceștia se implică pe nișe tot mai variate și participă, conștient sau nu, la educarea acestor piețe în spiritul profesionalismului.

European Floor & Wall Exhibition

08 ianuarie 2014
Noul târg “European Floor & Wall Exhibition” (EFWEX), organizat în primăvara viitoare, are toate ingre dientele unui succes, dat fiind numărul mare de expozanți și vizitatori înscriși deja...

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli