Pardoseli » Evenimente

DOMOTEX MIDDLE EAST

08 ianuarie 2014
În perioada 7-10 noiembrie, centrul expozițional din Istanbul a găzduit pentru a doua oară, pe o suprafață de 6000 mp, Domotex Middle East - Târgul Internațional de covoare şi finisaje pentru pardoseli.

Lumea pardoselilor reprezentată cu brio la BIFE-SIM 2013

08 ianuarie 2014
Organizat de ROMEXPO și Asociația Producătorilor de Mobilă din România, Camerele de Comerț și Industrie din România și Euroexpo, Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii BIFE-SIM 2013 a reunit la București între 17 și 21 septembrie a.c. producători de mobilă, echipamente, accesorii și decorațiuni.

Castigatorii Festivalului International de Arhitectura de la Singapore prezinta la RIFF 2013

17 octombrie 2013
Proiectul pentru sediul Statoil a obținut numeroase premii și s-a remarcat prin arhitectura inovatoare, tehnica de construcție utilizată, flexibilitatea spațiilor de lucru, precum si peisajul inedit redat prin frumusetea fiordurilor norvegiene.

Mari contractori, invitati speciali si exemple de buna practica din industria constructiilor, la Bucuresti, pe 11 si 12 noiembrie

16 octombrie 2013
Peste 250 de contractori, ingineri constructori, ingineri constructori proiectanți de structuri și manageri din industria construcțiilor vor participa pe 11 și 12 noiembrie 2013, la București, la cea de-a treia ediție a Expoconferinței Antreprenorilor în Construcții CONTRACTOR.

Emil Ivănescu, Comisarul Anualei de Arhitectură București 2013

14 octombrie 2013
Anuala de Arhitectură București 2013 a fost un eveniment urban bucureștean care a propus ca temă orașul contemporan. Constituit ca o promisiune a fericirii, acesta este supus unor paradoxuri esențiale: pe cât de plural, dens și puternic devine, pe atât de firav și local este adesea.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli