Pardoseli » Evenimente

Ambient Expo 2013

24 iunie 2013
Romexpo a găzduit între 18 și 21 aprilie 2013 noi ediții ale manifestărilor Construct Expo, Ambient Expo, Romtherm, Expo Flowers & Garden și Antique Market. La eveniment au participat, conform reprezentanților Romexpo, 300 de expozanți (dintre care 64 firme din străinatate) care au ocupat o suprafață de 11.000 mp, precum și 17.000 de vizitatori.

Trenduri la săptămâna designului milanez: iSALONI 2013

24 iunie 2013
Fascinează an de an lumea designului de mobilier și obiect, fiind punctul de reper din domeniul amenajărilor de interior. Așa cum se poate observa anual o explozie de creativitate și nou în domeniile conexe, și în designul de interior putem constata o bogăție de forme noi, sofisticate, texturi cunoscute (dar care ne surprind prin stilul de prezentare!), culori care incită imaginația și asocieri care șochează vizual.

Salonul Internațional de Mobilă de la Milano setează în fiecare an tendințele și noutățile designului de ambient și obiect. În cadrul unei construcții arhitectonice moderne, impresionante, experții se regăsesc în fiecare aprilie pentru a dezbate și apoi pentru a dirija ultimele noutăți, mai departe, spre client.

Cleaning Show 2013

24 iunie 2013
Cea de-a patra ediție a expoziției Cleaning Show a avut loc anul acesta în perioada 9-12 aprilie, în cadrul complexului expozițional Romexpo. Timp de patru zile, au fost prezentate publicului specialist și nu numai soluții profesionale și inovative dedicate cleaningului, produse ale marilor producători și importatori de echipamente, tehnologii care să eficientizeze acest domeniu.

Interviu cu domnul Germann Kirschbaum, șeful catedrei de pardoseli de la Școala de meserii din Neustadt an der Aisch

24 iunie 2013
Școala de meserii din Neustadt an der Aisch e singura școală de ucenici din Landul Bayern care are două clase specializate în pregătirea montatorilor de pardoseli și funcționează după sistemul dual de educație, ucenicul învățând și aici, în unitatea de învățământ, și în firma la care e angajat. Curricula școlară reunește deopotrivă module teoretice șI practice, ucenicul învățând 10-11 săptămâni pe an.

Renovări cu participare internațională pentru 3 licee din SIBIU

24 iunie 2013
După un prim episod petrecut anul trecut, când mai mulți montatori din România au reabilitat gratuit circa 300 mp de parchet vechi din două unități de învățământ ale Sibiului, în perioada 20-27 martie 2013 a avut loc în acelaşi oraş un nou eveniment cu caracter social, de data aceasta având participare internațională.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU









Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli