Pardoseli » Evenimente

Interviu cu domnul Germann Kirschbaum, șeful catedrei de pardoseli de la Școala de meserii din Neustadt an der Aisch

24 iunie 2013
Școala de meserii din Neustadt an der Aisch e singura școală de ucenici din Landul Bayern care are două clase specializate în pregătirea montatorilor de pardoseli și funcționează după sistemul dual de educație, ucenicul învățând și aici, în unitatea de învățământ, și în firma la care e angajat. Curricula școlară reunește deopotrivă module teoretice șI practice, ucenicul învățând 10-11 săptămâni pe an.

Renovări cu participare internațională pentru 3 licee din SIBIU

24 iunie 2013
După un prim episod petrecut anul trecut, când mai mulți montatori din România au reabilitat gratuit circa 300 mp de parchet vechi din două unități de învățământ ale Sibiului, în perioada 20-27 martie 2013 a avut loc în acelaşi oraş un nou eveniment cu caracter social, de data aceasta având participare internațională.

PROGRAMUL ANUALEI DE ARHITECTURĂ 2013

24 iunie 2013
Ajunsă la a unsprezecea ediție, Anuala de Arhitectură București 2013 are loc la Sala Dalles și pe strada Lipscani din Centrul Vechi fiind structurată pe trei zone:
1) Competiția anuală de arhitectură la care participă arhitecți bucureșteni cu lucrări realizate și finalizate până în anul 2013, evaluate de un juriu internațional.
2) Conferințele Global/Local de la Sala Dalles cu invitațI arhitecți relevanți din țară și străinătate.
3) Strada Lipscani. Pentru prima dată în cele unsprezece ediții, Anuala iese în spațiul public cu proiectele de arhitec tură premiate și nominalizate, dar și prin câteva instalații urbane realizate de arhitecți români și străini ce vor asigura interacțiunea cu publicul.

Bau München 2013

14 aprilie 2013
Ediţia de anul acesta a expoziţiei Bau – München (14 - 19 ianuarie) a reunit 2.060 de companii expozante, din 41 de țări ale lumii, şi a fost considerată una de excepţie datorită numărului record de vizitatori: peste 235.000, dintre care aproximativ 60.000 au venit din afara Germaniei. Majoritatea vizitatorilor a fost reprezentată de profesionişti, cu o creştere consistentă din partea branşei arhitecţilor, determinându-i pe mulţi să afirme că acest eveniment a devenit, printre altele, loc de întâlnire al arhitecţilor din Europa şi din lumea întreagă.

Parkettfreund la BAU München 2013

14 aprilie 2013
Firma germana SGH Metall-und Kunststoff Technologie GmbH ofera, folosind cunoscutul brand Parkettfreund, un sortiment bogat de sisteme de profile din aluminiu, numeroase accesorii precum si o colectie ampla de substraturi (underlayers) necesara pentru montarea celor mai diferite pardoseli calde, de o calitate incontestabila si demonstrând multa inovativitate.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli