Pardoseli » Evenimente

RIFF 2013: Presedintele Royal Institute of British Architects prezinta pe 12 noiembrie

13 octombrie 2013
Arhitectul Stephen Hodder, Presedintele Royal Institute of British Architects prezinta pe 12 noiembrie in sesiunea plenara finala RIFF 2013. Presedintele RIBA este invitatul special al celei de-a zecea expoconferinte de arhitectura...

Cele mai recente proiecte de construcții prezentate la CONTRACTOR 2013

23 septembrie 2013
În cadrul Expoconferinței Antreprenorilor de Construcții CONTRACTOR 2013 vor fi prezentate cele mai recente proiecte europene de construcții și realizările din ultimul an. Cea de-a doua sesiune plenară CONTRACTOR este dedicată proiectării în construcții. Invitatul sesiunii este ing. Dragoș Marcu, partener și CEO al POPP & ASOCIAȚII, care va prezenta noile proiecte ale unuia dintre cele mai apreciate birouri de proiectare și consultanță în construcții din România.

Ambient Expo 2013

24 iunie 2013
Romexpo a găzduit între 18 și 21 aprilie 2013 noi ediții ale manifestărilor Construct Expo, Ambient Expo, Romtherm, Expo Flowers & Garden și Antique Market. La eveniment au participat, conform reprezentanților Romexpo, 300 de expozanți (dintre care 64 firme din străinatate) care au ocupat o suprafață de 11.000 mp, precum și 17.000 de vizitatori.

Trenduri la săptămâna designului milanez: iSALONI 2013

24 iunie 2013
Fascinează an de an lumea designului de mobilier și obiect, fiind punctul de reper din domeniul amenajărilor de interior. Așa cum se poate observa anual o explozie de creativitate și nou în domeniile conexe, și în designul de interior putem constata o bogăție de forme noi, sofisticate, texturi cunoscute (dar care ne surprind prin stilul de prezentare!), culori care incită imaginația și asocieri care șochează vizual.

Salonul Internațional de Mobilă de la Milano setează în fiecare an tendințele și noutățile designului de ambient și obiect. În cadrul unei construcții arhitectonice moderne, impresionante, experții se regăsesc în fiecare aprilie pentru a dezbate și apoi pentru a dirija ultimele noutăți, mai departe, spre client.

Cleaning Show 2013

24 iunie 2013
Cea de-a patra ediție a expoziției Cleaning Show a avut loc anul acesta în perioada 9-12 aprilie, în cadrul complexului expozițional Romexpo. Timp de patru zile, au fost prezentate publicului specialist și nu numai soluții profesionale și inovative dedicate cleaningului, produse ale marilor producători și importatori de echipamente, tehnologii care să eficientizeze acest domeniu.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli