Pardoseli » Evenimente

PROGRAMUL ANUALEI DE ARHITECTURĂ 2013

24 iunie 2013
Ajunsă la a unsprezecea ediție, Anuala de Arhitectură București 2013 are loc la Sala Dalles și pe strada Lipscani din Centrul Vechi fiind structurată pe trei zone:
1) Competiția anuală de arhitectură la care participă arhitecți bucureșteni cu lucrări realizate și finalizate până în anul 2013, evaluate de un juriu internațional.
2) Conferințele Global/Local de la Sala Dalles cu invitațI arhitecți relevanți din țară și străinătate.
3) Strada Lipscani. Pentru prima dată în cele unsprezece ediții, Anuala iese în spațiul public cu proiectele de arhitec tură premiate și nominalizate, dar și prin câteva instalații urbane realizate de arhitecți români și străini ce vor asigura interacțiunea cu publicul.

Bau München 2013

14 aprilie 2013
Ediţia de anul acesta a expoziţiei Bau – München (14 - 19 ianuarie) a reunit 2.060 de companii expozante, din 41 de țări ale lumii, şi a fost considerată una de excepţie datorită numărului record de vizitatori: peste 235.000, dintre care aproximativ 60.000 au venit din afara Germaniei. Majoritatea vizitatorilor a fost reprezentată de profesionişti, cu o creştere consistentă din partea branşei arhitecţilor, determinându-i pe mulţi să afirme că acest eveniment a devenit, printre altele, loc de întâlnire al arhitecţilor din Europa şi din lumea întreagă.

Parkettfreund la BAU München 2013

14 aprilie 2013
Firma germana SGH Metall-und Kunststoff Technologie GmbH ofera, folosind cunoscutul brand Parkettfreund, un sortiment bogat de sisteme de profile din aluminiu, numeroase accesorii precum si o colectie ampla de substraturi (underlayers) necesara pentru montarea celor mai diferite pardoseli calde, de o calitate incontestabila si demonstrând multa inovativitate.

Domotex - un start puternic pentru 2013

14 aprilie 2013
Târgul Domotex Hannover 2013 (12 - 15 ianuarie) şi-a demonstrat încă o dată rolul esenţial pe care îl joacă în industria pardoselilor pe plan internaţional, reuşind şi anul acesta să atragă peste 40.000 de vizitatori din 80 de ţări care au venit aici pentru a descoperi cele mai recente inovații și tendințe pentru anul curs.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli